Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dante3
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
Szép, melyik szeron vagy, SH?
Nekem is Ica spiritem van!
-
dante3
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
Igen, van pár karim, mondjuk hero nincs!

-
dante3
addikt
válasz
urban racer
üzenetére

-
TothMG
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy 64bit-es Vistán hogyan kell lineage2-t elindítani, mivel nincs host file még ötletem sincs.
-
urban racer
senior tag
Mysticen tolja vki?
-
dante3
addikt
[link] Legújabb karim, sztem jól néz ki!
-
Kloden
senior tag
Neten kutakodva találtam több javaslatot is a problémára, és egyikkel sikerült is helyrehoznom, egyelőre megy pár órája, kilépés nélkül!
Mégpedig a system könyvtárból átneveztem az options.ini-t bak-ká pl. így létrehoz egy újat induláskor, igaz elveszik a képernyőfelbontás meg hasonlók, de azóta legalább megy!
Ha Nálad is hasonlóan eldurvulna a helyzet, hogy be sem enged, tégy egy próbát, hátha! -
Kloden
senior tag
Hi all!
4 napja elkezdtem én is ezt a játékot, minden rendben is volt de egy kis idő után elkezdett ezzel a hibaüzivel kidobálni. És ha ezzel kidobott, már vissza sem nagyon enged, ahogy visszateleportálódom a helyemre, egy pillanatig megjelenik a táj, majd eltűnik minden, elő a win (vista32), és ez az üzi.
Ilyenkor l2 repair telepítés, jó esetben beenged újra. A legfurább az egészben hogy pl. tegnap este órákig nyomtam egyhuzamban és semmi, ma meg be sem enged szinte csak 1-2 percre
Ötlete valakinek?? -
Razzi
csendes tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
google-be : l2 pride , de ez elég úgymond spéciális
szerver, jópár aspesktusában eltér az átlagostól, tehát aki jön az mérlegelje hogy pár dolgot meg kell szokni (módosított skillek, nagy enchant rate kb 80% stb) -
dante3
addikt
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Küldtem egy linket neked, Graciara kliens kell a belépéshez!

-
Foxxika
csendes tag
Eladó L2 full account, két hónap játékidővel! Pm me!
-
pisti666
aktív tag
Kb 3 hónapja dolgoznak kamael illetve mint később irták forumban hellblound-ra álnak át egyből ami poén sync(többet donetelt mint amennyit keresel fél év alatt) meg több lehet nem tiszteled de pl ott van lide volt gm vele se találkoznék mikor lementünk haverokkal tyrant volt és full evil relic set-ben 2 glabrezut vert 1-szerre és nem kellet heal-elni
(mi tankal probaltunk 1-et tanknak 7k defet hoztunk össze és elverte glabrezu tankot healer nem birta manaval xD masik nem igazan sebeztuk unic set ben prid-dal már inkabb
haverokat meg megkérdem ki mien néven tolja fent
-
Razzi
csendes tag
válasz
pisti666
üzenetére
ja vágom hát a sync meg a prada azok állatok, de engem nemizgatnak, nem saját erőből jutottak olyan cuccokhoz, semmire nem becsülöm őket, meg nemcsak belőlük áll a szerver. Minden esetre nekem tetszik a pride, bár még viszonylag kezdő vagyok, +++uniqueokkal pride még odébb van, egyedül nehéz.. ezért is gondoltam hátha valakinek megjön a kedve. Amúgy kik a haverjaid? Én ilyeneket ismerek h: picike, balays, kaszás. Nemtom mikor állnak kamaelre de én utálom a kamaeleket látni sem bírom, meg nyilván sok javítás kell majd a kamael klienshez.
-
pisti666
aktív tag
voltam és haverok még fenn is vannak lehet fullos pirde set pride botton
ergo kockultunk egy keveset jó szeró de meguntam mert donatereket nagyon erősitettték pl sync
sztem nem kell részleteznem meg rsparda djfrank sorolhatnám
amuyg jó szeró v 7 szer mentem oda vissza ^^ ( kövileg akkor megyek vissza ha átálnak kamael re
) -
Razzi
csendes tag
prideon játszottatok már? voltam már pár szerón, nf-en kezdtem én is, de ez a szerver bejött, van benne jópár modosítás, nagyon ötletesek, fun szerver, de mivel van mindenféle különleges fegyver,armor sose lehet megunni
-
Adler
aktív tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Köszi.
ki is fogom próbálni majd ma este.
-
torrob
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az MMORPG-kről írom egyetemen a szakdolgozatomat és szeretném a segítségeteket kérni. Akinek van kedve kitölteni a kérdőívemet az MMO-kkal kapcsolatban, az írjon nekem a torrob@freemail.hu e-mail címre és elküldöm neki. A játszási szokásokról, a karakterekről, játékbeli viselkedésről, a játék hatásairól szól. Nagyon megköszönném, sokat segítene aki kitölti! -
Tzeentch
csendes tag
Sziasztok! Nos srácok az újk faj a Kamael miben jobb? mert idáig ahogyan én néztem csak rossazb mint a többi talán a leggyengébb ? vagy csak marhára tudni kell vele játszani amit én nem tudtam

-
L_ajos
őstag
Valaki pls hívjon meg a játékba (mint friend
) van egy 60 napos gamecardom és ki szeretném próbálni a játékot hosszabb távon!PM pls.
Előreis köszönöm!
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Én frozennight-on tolom, és ez a nick meg még a DC-s korszakból maradt.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
[HUN]Zolee szia te véletlenül nem ismered a silkroad-ot mert ott játszok és van egy ilyen nevü jatekos mint a te neved

-
pisti666
aktív tag
A másik pedig ncsoft l2 tőtt eddig mindig ingyenesen hozzáférhetővé tette lásd off oldalon olvass mar garcia is elérhető zsir ingyenesen

-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hát mivel már rég kaptál választ #949 hsz-be. és ne mond hogy az fizetős, mert én is onnan szedtem le.
-
Adler
aktív tag
sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni abban, hogy hogy lehet logót berakni a clánnak ami megjelenik a kari feje fölött?
kérném lépésről lépsre leírni mert nekem nagyon nem akart sikerülni.

Előre is köszi
-
dnelb
veterán
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Persze
-
dnelb
veterán
NF=L2j ..
Azt hiszem több hozzá fűzni való nem is kell. Az l2j az nem is L2, hanem csak vmi ócska másolata az eredeti l2-nek.... laggos,bugos , élvezhetetlen játék.... Sok vérpistike meg veri a farkát hogy hero lett egy l2j szerveren.. (ez nem neked )és hogy miért vgyok még NF Bartz-on? Hát itt kezdte,nem kezdeném újra lowraten
Menjél abyss 300x-ra
Kicsit sok az orosz, de átlag 1500 player fent van, nf után kész felüdülés lesz.. [link] -
Garda
csendes tag
válasz
SHOKKZjE
üzenetére
nem tudom miért fényezed NF-t mikor csak 1 kicsit kellene a forumjukat meglátogani
én nagyon rég ott játszom de semmi jót nem lehet elmondani a szerverről.
és a negatívumok:
-nem pártatlan GM-ek
-szerver fagyások,lag,bug,GM support
-olyan játékosok vannak support oldalon h 15-20k sebzés után leöl 1 komlett partyt
-support bug-ért semmi büntetés, másik oldalon meg a szinte a legkissebb dolog is Bann.
-stb.stb.stb
és hogy miért vgyok még NF Bartz-on? Hát itt kezdte,nem kezdeném újra lowraten,nem fizetnék egy ilyen játékért,meg hát a legfontosabb a megismert játékostársak miatt.
és még valami.
NF-en GM-el beszélni szinte kilátástalan.-főleg ha nem vagy support oldali
- -
dnelb
veterán
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
-
IreN!CuS
őstag
valaki nyomja off-n a az l2-t,csak mert lenne 1-2 kérdésem

-
DiamondBack
senior tag
-
pisti666
aktív tag
Kell egy dp hozzá én interlude-st javaslom mert abban nincs annyi bug mint kamael / hellblound
-
pisti666
aktív tag
dp-ben kéne? v miben kéne mármint szerverben?
-
pisti666
aktív tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
amit ad kevesebb cspeed-dc vel szemben több matak több def-et minden teren

-
DiamondBack
senior tag
skacok a dynasty robe wizardos sa-val milyen statokat ad kb acus arcanával soultakeren? normáli a 2.1k castig empotekivel selfbuffban?
-
pisti666
aktív tag
Élőben azt ha lejössz debrecenbe bármikor bármit meglehet beszélni

-
pisti666
aktív tag
szoszi ról nekem 1 valami jut eszembe amit inkább nem irok be mert akkor bann-t kapok már 1 szer megtettem ..... most kihagyom de sztem midnenki vágja kik használják ezt a szót kifejezést
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SHOKKZjE
csendes tag
énis játszottam már nem 1 offmod szerveren, de most NF SH-val semmi probléma, van minden quest normálisan, és valószínű nem azért irtam hogy inditsuk be a szervert mert olyan rossz lenne, én kb 1 hónapja kezdtem itt ujra, mert lett uj gépem, de azóta én nem láttam resit se, meg laggot se a szerveren...A mobok se jönnek át a falon max TOI-ba de TOI más kategória...szóval ennyi, én csak írtam hogy nekem tetszik most a szerver és aki akar jöjjön, bocsi ha ebben vmi nem tetszett, szoszi
-
pisti666
aktív tag
Én amondó vagyopk hogy egy normális szerver fentartása havi olyan 50-100k között van berlese ha gepet te viszed akkor me golyan 30k körül lesz + egyeb költségek és sztem nincs olyan magyar szero ami rendelkezne ekkora költség fedezettel amit mos tirtam tavaj volt aktuális mert tavaly haver rakott össze szerverparkba gepeket és ott ennyi volt berlese egy gép nek mai birta is ha mondjuk 5000 is tolta krajta semmi lagg semmi problema de minőségnek ára van mai napig

-
Sanyix
őstag
válasz
SHOKKZjE
üzenetére
Áh nincs vele semmi baj, csak mikor c5-ben ott "próbáltam" megismerni az l2-t, 60 ember volt csúcsidőben az sh-n, és 200 a bartzon. Valószínű hogy nem azért hagyták annyian ott, mert olyan jó kis szerver, ha egyáltalán igaz amit írtál, azt nézve, hogy még c5-ön is, 100 ember sh-n 300 bartzon = csontlagg, napi 4 restart. Megmondom milyen volt, legalább is c5-ben (így valószínű hogy c3-ban még rosszabb), rendkívül bugos, tőrösnek 1 skillje működött, az unlock, de más karik skilljeinek nagy része is csak egy ikon volt, mobok lazán átmentek/agroztak a falakon keresztül (gc, devils isle, vagy bármelyik katakomba tök kiszámíthatatlan volt emiatt, semmilyen quest nem működött, 3. kaszt egyáltalán nem volt, korrupt gm-ek, és l2j szerver.
Egy normál offmod szerveren a játékoslétszám 1000-nél indul, és 7000 körül végződik, működnek a skillek, nem mennek át a falakon a mobok (van geodata), működnek a questek, havonta egyszer kell újraindítani. Nem is fognak rajta többen játszani, aki kezdő ezt fogja megtalálni, de ha tetszik neki a játék, előbb-utóbb úgyis talál egy offmod szervert, és többé nem megy vissza l2j-zni. -
SHOKKZjE
csendes tag
te miről beszélsz? C3-ba voltak NF SH-n kb 300-400 Online player, közbe Bartzon 500-600an, a szerverrel semmi baj, csak kevesen játszanak rajta, de jó kis szerver lehetne...Jah és C3 óta eltelt 1 kis idő gondolom nem ugyanazok a gépek vannak^^ hanem jobbak, korszerűbbek, de te tudod...biztos jobban

-
SHOKKZjE
csendes tag
Jöjjön mindenki NightFall Sieghardtra játszani, bekéne inditani a szervert...;)
-
dante3
addikt
Már nem fontos!

-
dante3
addikt
Lenne egy kérdésem: Treasure Hunter szokott használni pajzsot?
-
Roxy
tag
Hali! Reges reg nem L2zok, es van a Dragon Network 5x es serveren egy acc om, amitol megvalnek.
Karik: 30 artisan, 33 scavenger, 21 human knight, 40 abyss walker, 49 prophet, 42 spellhowler, 63 gladiator. A gladinak BW setje van es dual sls e. 20k adena es rakat C-s cucc a tobbi karinak, es sok alapanyag, van amibol tobb ezer. Akit esetleg erdekel kuldjon PM et. -
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Hevi metál. (mondjuk doom heavy, asszem az az patk-ot.)
-
[HUN]Zolee
őstag
Destrtoyer-re milyen b-s armor való?
-
dante3
addikt
Kaptam egy ilyet: High-Grade Life Stone: Level 49, ez valójában mire jó?
-
SHOKKZjE
csendes tag
most updatel a Lineage
az uj géppel
-
dante3
addikt
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Nálam is volt ilyen probléma, de amióta vistat használok, nem jött elő!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, amúgy a 7k tankdef az jóó, de a healer azér nembírta manával, mert ritkán szabad a greater healt nyomni, a sima healjét kell gyakrabban, az nem eszik manát, meg party hp balanc-t kell még

és hova mész decemberbe? XD
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)