- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Az órámon megjelent egy villogó villáskulcs jel. Használati utasítás szerint "karbantartási időköz kijelző", viszont semmit nem találok hogy ez mit jelente, mit csináljak vele. Valakinek ötlet?
-
HollyBoni
veterán
Egy valami zavar az órában. Ha leállok akkor nem megy tovább a triptime óra, meg az átlagba sem számolja bele a szünetet, ez így csalás.
Most mentem vele egy 2 órás túrát, végig minden rendben volt. Azt hittem el fog mozdulni az érzékelő vagy a mágnes mert elég kaka ez a gyorskötözős rögzítés, de szerencsére nem mozdult el, pedig voltak szar utak. Terepet viszont nem tudom bírná e.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #20 üzenetére
Sokkal jobb biciklis cipőben biciklizni, mint rendes cipőben. LIDL-sről olvastam tapasztalatokat, azt mondják kicsit zárt (és emiatt könnyen melegszik nyáron), de alapvetően megéri az árát.
Viszont azt tudnod kell, hogy a biciklis cipőknek jellemzően nagyon kemény talpa van (jobban lehet hajtani a pedált, lábnak is jobban eloszlik a terhelés), emiatt gyaloglásra túrázásra nem alkalmasak! Szóval ugyanabban a cipőben szeretnél túrázni és biciklizni, akkor nem jó választás (vannak erre alkalmas biciklis cipők is, de az ennek az árnak a többszöröse). -
A_ScHuLcZ
addikt
Bringás cipőt vett-e már valaki a Lidl-ben? Mert azt is láttam a napokban, habár a katalógusban nincs benne.
Nem volt még bringás cipőm, ezidáig egy túra sportcipőt használtam, de olyannyira kopott/használt lett már, hogy most gondolkodom egy bringás cipő vásárlásán. Megéri, vagy vehetek sima sportcipőt is? (aszfalton szoktam túrázni, trekkingem van)
-
D.Orion
veterán
válasz
Cathfaern #18 üzenetére
Közvetlen környezetedben van a zavaró jel. Egy 40kW-os távvezeték is csak közvetlenül alatti +onnan számolva tőle 5-6 méter távolságig zavar. Mágneses térerősség és a frekvencia ami bezavarja a kódolatlan eszközöket.
Egy iránytűvel könnyen meg lehet nézni, hogy egy távvezeték meddig kavarja meg a mezőt.Számtech eszközök tápja könnyen bezavar.
Az olcsó szobaventilátor meg aztán pláne, még a crt monitor is beleremeg. -
Cathfaern
nagyúr
Tegnap vettem egy km órát, ma reggel munkábajövet volt az első teszt. Teljesen jól teljesített. Egyetlen problémám van vele, hogy leültem az asztalomhoz, elkezdett ezerrel tekerni, szerintem mentem 50km/h-val
Igaz informatikai cég, elég sok gép, telefon, táp van bezsúfolva relatív kis helyre. Önmagában nem lenne nagy probléma, csak ugye kikapcsolni se lehet... Mondjuk nem fogom ide behordozni, nem erre kellett, szóval összességében meg vagyok vele eddig elégedve. Otthon amúgy nincs vele probléma.
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
Én is beszereztem egy órát meg egy ülésre szerelhető tatyót. Táska nagyon jó, viszont az órával van egy nagyon nagyon fura gondom.
Felszereltem normálisan, ha megpörgetem a kereket mér, ha tolom a bicót mér, viszont ha tekerek a bringával nem mér. Próbálgattam, ha tolom és egy kicsit ránehézkedek a kormányra akkor 0km/h. Ha menet közben picit felkapom az első kereket egy másodpercre mér. Fogalmam sincs ez mitől lehet, szerintetek?
-
feka007
veterán
-
A_ScHuLcZ
addikt
Szemüvegből én a Decathlonosra esküszöm, évek óta használom, semmi baja, szeretem.
LIDL kesztyűre reagálva: én 2 éve vettem, azóta is megelégedéssel használom. Legutóbbi mosás óta picit elkezdett lejönni róla a párnás borítás az ujjaknál, de meglehet, hogy ez az én hibám, nem lett volna szabad 40 fokon mosni. Mindenesetre vettem most egy tartalékot, 1000Ft-ot röhögve megéri szvsz.
-
razzorr
őstag
Jaja én is így gondoltam, sajnos a legtöbb ízzadós. Mondjuk annyira nincs most rá szükségem, csak gondoltam rákérdezek, ha már ilyen "jó" áron van. Ami mondjuk lehet nem is olyan jó, mert hozzácsapok még vagy 3-4rugót és veszek egy normálisat, amit szintén össze lehet kicsire hajtogatni.
Napszemcsiből én Zekler munkavédelmiset vettem. Baromi jó. Nem lötyög az orromon, nem csúszkál, lehet állítani a szár hosszát és dőlésszögét is,nyugtató sárga színben, ja és olcsó volt, valami 2700Ft.
-
pengemetal
aktív tag
Én még a múltkoriban vettem ugyanilyen szemüveget. 1 hónapon belül eltört az orr részénél, mindkét oldalon (gondolom anyaghiba). Visszavittem egyből adták az árát. Ennek ellenére most is vettem volna (csak a Teleki téri Lidl-ben már nem volt ma), mert vízi sportokhoz az a gumis pánt nagyon jó lett volna.
-
D.Orion
veterán
Az esőkabátban mindenképpen izzadsz. A nagyon drága modelleknél fordul csak elő olyan kialakítás ami engedd szellőzni. Ha tempót akarsz menni esőben, akkor ez nem a te vételed. Ha csak haza akarsz benne gurulni, akkor jó lehet. De mindenképpen érdemes elmenni a helyi Hervis-be vagy még inkább a Dechatlon-ba. E két helyen is vannak jó vételek.
Más: A mostani napszemüvegek szerintem a szokásos alatti desing beli minőséget képviselik.
-
D.Orion
veterán
No, akkor megírom tapasztalataimat, mert van pár LIDL-s termék amit régóta használok.
Kesztyű:
2 éves modell, most is ezt árulják. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Első évet szépen bírta, második évben már a csillapító felületek kezdenek belül szétmenni, de kívülről még nem feslik. Méretileg olyat kell venni ami egy kicsit nagyobbnak tűnik, mert 30-40km után már pont jó lesz. Ami már felpróbálva is passzentos, az szorítani fogja az ereket pár km után, és jön a zsibbadás.Rövidnadrág:
Ez is a két évvel ezelőtti verzió. Simulós, fix betétes. Kicsi szerencse és megszokás kellett hozzá, de 100km alatt kényelmes.Rövid ujjú mez:
Mostani akcióból való. Megvettem teszteltem, bevált. Hátul három nyitott zseb és egy plusz zip-záros a középsőn.Aláöltöző:
Régen kapható volt egy ujjatlan fekete-piros aláöltöző. Nagyon meleg, 10°C alatt érdemes csak használni.Szerszámos táska:
Mostani akcióban vehető ez a műbőr hatású vízálló jellegű táska. Két éve vettem ugyanezt és azóta is fent van télen-nyáron a kerékpáron. Semmi baja, szegecsek, tépőzár, zip-zár bírja. Fröccsenő víz ellen tényleg vízálló. Én 3-4 havonta be szoktam kenni kézkrémmel, és így a mai napig olyan, mint az új. Egyedül arra kell figyelni, hogy ha keskeny a nyerged és nagyobb a combod, akkor lehet, hogy tekerés közben útban lesz a táska. Hátrébb kell tolni a nyeregpálcán. A textil verzió is jól néz ki és az keskenyebb, de jobban pakolható.
A benne lévő gumileszedővel óvatosan kell bánni, a többi szerszám és javító megfelelő minőségű.Km/h:
Nekem még a régi gumibillentyűt 2 éves modell van. Hiba nélkül működik. Sajnos saját hülyeségemből beszakítottam az egyik gumigombot. Körömmel nem érdemes nyomkodni.
Mostaniból is vettem egyet, hogy legyen ha kell. Annyi, hogy egyik sem kódolt. Magasfeszültségű vezetékek(gyáraknál lévő) bezavarhatják. -
Szakbarbár
aktív tag
Egy kesztyűt kaptam, tegnap ki is próbáltam. 8,5-ös volt a legkisebb méret, az hangyányival de nagyobb mint amekkora kellene. Eddig nem használtam kesztyűt, de kellemesen csalódtam benne. Nem túl meleg, a rázkódást elég jól csillapította, csak kicsit nehéz levenni. A tenyérrésze csak szivacsos, nem pedig géles.
-
A_ScHuLcZ
addikt
A jelenlegi akcióból ezeken gondolkozom megvételre:
Kerékpáros szerszámtáskakészlet - normális minőségűnek tűnt, és járnak hozzá a szerszámok is. Bár ilyenek már vannak nekem, főképp a táska miatt venném meg, ennyivel kevesebb húzná a hátamat túránál.
A többi, amin gondolkozom érdekes, de nincs benne a netes katalógusban, az áruházban mégis volt.
Láttam például ilyen lengébb biciklis nadrágot 3k-ért, nem testhez simulósat, ami a katalógusban van. 2 fajtája volt: kivehető és bevarrt belső ülőpárnával. Ehhez tudnám hasonlítani, csak hogy érthető legyen miről beszélek. Aminek pedig kivehető volt a belseje, abban külön volt egy ehhez hasonló belső rész.
Ezen kívül voltak bukók is különböző méretben, a minőségüket nem ismerem, párat felpróbáltam, kb a 3.-nál nem éreztem elsőre fájdalmat, mikor rányomtam a fejemre. A többinél olyan érzés volt, mintha 1 pontban valami lenne a fejem és a bukó között, nem volt kényelmes, pedig ugyanaz a típus és méret volt mind. Lehet, hogy bukóból valami minőségibbet fogok nézni, ott azért a kényelem nagyon fontos. Bogárháló volt rajta egyébként, és 4k-ba került.
Valamint párom biciklijére gondolkozom egy amolyan kormányra szerelhető táskatartón, mert a válltáskával eléggé meg szokott gyűlni a baja, otthon pedig nem hagyná semmi pénzért.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Úgy gondoltam már itt az ideje ennek is, hogy ne offoljuk szét annyira az eredeti kerékpáros topicot. Mint észrevettem igen közkedveltek ezek a termékek, elsősorban azért, mert hétköznapi ember számára is megfizethető áron lehet jó vételeket csinálni, ugyanakkor nem mindent érdemes megvenni, ami ezen boltok kínálatában van.
Az akciós árukészlet szezonális, észrevételeim szerint évente kb 2 alkalommal szokták ellepni a boltokat a kerékpáros kiegészítők (tavasszal és nyáron), ilyenkor érdemes ellátogatni ezen üzletekbe, no de mit érdemes megvenni? Erre a kérdésre adna választ ez a topic, ide várjuk a véleményeket, tapasztalatokat a megvett kiegészítőket illetően.
És hogy kicsit aktuális is legyek, íme a jelenlegi LIDL akció 07.13-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest