Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MasOyama
őstag
Amiket elsoroltatok szinte mindet le lehet tölteni, de illegális. Van egy-két jó hely ahol fennt van.
-
tkesy
őstag
Az a 6ABX13....
A DC-n vannak olyan emberek ( gondolom + máshol is ) akinek megvan az összes rész dvd-rip-je, de ott ugye általában gondok vannak a szinkronnal...
vagy marad a TV-rip.. a legtöbb embernél a 100 MB/rész-es verzió van meg, és abból is csak az első 6 évad...
És van néhány fanatikus, (mint pl én.) akik folyamatosan veszik fel a Viasat3-ról az X Aktákat...
-
Oliverda
félisten
Magyarul kellene. Csak az Arcadia c. rész van meg rippelve. A tulponos....
-
Oliverda
félisten
X-AKTÁK MINDEN MENNYISÉGBEN!!!
-
-
app__
csendes tag
válasz
strike-force #34 üzenetére
ok, küldtem
-
-
illusiON
őstag
engem igazából az 'egy rém rendes család' érdekelne, meg ha van akkor tuningolós kocsis dolgok... pl. ezicsit off lesz de hol lehet leszedni az autómána meg totalcar müsorait? emrt én nemtom leszedni sehonnan se
-
-
app__
csendes tag
Hello mindenki!
Én egy bittorrent linket tudok felajánlani, ahol főleg új sorozatok találhatóak, pl Joey (jóbarátok spinoff), vagy a Lost. bár nem tudom, hogy ez wareznek minősül vagy nem...ha mehet, szóljatok
-
pubwart
aktív tag
Én jóbarátokat tudok felajnálnai csak
-
SlayR
senior tag
Engem Főleg Angel és Buffy érdekelne jó mínőségben gyors letőltési sebességg! -
eri
tag
Nekem X-Akták, The O.C. kellene!
-
szucsi
őstag
Nem tudjátok, south park epizódokat le lehet szedni valahonnan?
-
nofene
aktív tag
válasz
-boyscout- #22 üzenetére
1 nap nem 24 óra? (jó igazad van félreérthető mivel a második évad már reggel 8-kor kezdődik míg az első 0 órától 0 óráig tart)
-
nofene
aktív tag
Igen a Kiefer Sutherlandes sorozat. Egy évad áll 24. részből és midnen rész 60 perces (legalábbis Angliában és Amcsiban reklámokkal együtt pontosan 60 perc). Tehát egy évad egy napot mutat be. Eddig 3. évad készült el. Nálunk csak az első szériát adta le a Királyi TV. A 4-ik szériát 2005 januárjában kezdik el vatíteni az Államokban.
-
-
nofene
aktív tag
24 3. évadja megvan valakinek?
[Szerkesztve] -
-
Vangelis
félisten
én a rém rendes családot akarom......
-
CuKoR
senior tag
Dallas-t akarok
csak birja vki tárhellyel
:
-
burgatshow
veterán
Engem a Helyszínelők és nem a Miami helyszínelők!
-
illusiON
őstag
ez engem i érdekelne, csak neke discovery-s sorozatok kellenének
-
pubwart
aktív tag
Sziasztok! Tudtok valahonnan NETről letölthető TV sorozatot?
DC nem érdekel,meg ehhez hasonlók
Azt tudomk, hogy a TV2 Sliders letölthető:
Bővebben: link
Ilyenről tudtok, hogy
Y-akták
Harmadik Típusú emberrablások
stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest