Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Akkor csinálj winnek egy particiót.
Win98 rendszerlemezről add ki:
sys c: (c helyére azt a meghajtót amire került)
Az egész cd tartalmát másold át winxp alól erre a particióra így a hosszú fáljnevek is megmaradnak. Mondjuk ezt linux alól is megteheted ;]
Valamilyen bootmanager-rel old meg, hogy erről a particióról tudjál bootolni.
A win felismeri az új hardverek. Ezeket rendbeszeded és a progid már fut is.
Feltéve, ha nem kimondottan gép alapján képez magának hardverkulcsot mint az xp pl. -
mura81
senior tag
próbáld meg azt hogy valahonnan megszerzed a progit, feltelepíted hogy bekerüljön a megfelelő helyre és utána bemásolod a vinyóról a te változatodat.
-
Wolfskin
őstag
Köszi, azért ezen már túl vagyok...
Bemásoltam az egész könyvtárat a Program Files-ba, de így simán nem indul el. A többi program fut is, ami kell, csak ez nem! A demóverziónak megvan a telepítője, csak abban meg nem lehet menteni. Próbáltam ennek az exe-vel amazt elindítani, de semmi... Gondolom a regisztriből, meg innen onnan keresi a bejegyzéseit. Meg lehet ezeket találni a lementett winchesteren?
Próbáljam meg Win 98-as oprendszer alatt? (Bár nem hiszemn, hogy ez oprendszer függő.) -
Wolfskin
őstag
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok!
Volt egy programom (laptopon, Win 98 alatt), aminek a telepítője sajnos már nincs meg. A laptopot eladtam, de a C meghajtó kompletten ki lett mentve CD-re (sajnos csak másolva, nem image fájl-ba).
Kérdésem, hogy ezt a programot tudom-e futatni XP alatt? Milyen fájlokat, kulcsokat stb. kell megkeresni, esetleg bemásolni, hogy elinduljon? Minden megoldás érdekel!
Kösz a segítséget,
Üdv,
Wolf
Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Gumi és felni topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Energiaital topic
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest