- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
Ezt írtad konkrétan: "Lego nagykövet. Ingyen kapja a készleteket. Innentől pontosan annyira hiteles bármi onnan, mint az M1-nél".
Ezzel tehát nem csak az ő szavahihetőségét kérdőjelezted meg, hanem az enyémet is, és mindenkiét aki valamilyen módon a LEGO-tól kapja a review szetteket. Örülök hogy dolgoztál a gaming iparban, ettől még megeshet hogy nem mindenhol működik így a világ.
Ha hiszed, ha nem, A LEGO nem szól bele a tartalomba, semmilyen szinten. Küldik a szettet, legyen tartalom belőle, ennyi. Ezt természetesen nem kell elhinni, de ha az összes ilyen review "annyira hiteles mint az M1", akkor az interneten fellelhető kütyü- és autó bemutatók elsöprő többsége is hasonlóan hiteles ugyebár.
Erre írtam én, hogy szerintem elsősorban a tartalomkészítőn, és nem a szett forrásán múlik a hitelesség. A LEGO még senkit se rakott ki a review programból azért, mert értelmes konstruktív kritikával mert illetni szetteket. Az agyatlan fikázás teljesen más tészta, de aki ezzel akar kitűnni annak valóban felesleges is itt próbálkozni. Ez is egy népszerű műfaj manapság, sokan űzik, látszik sokan elhiszik hogy csak a negativitásnak van valóságtartalma.
Írtam volna még sok mindent a témáról de kicsit úgy érzem hogy felesleges időt és energiát rakni a pötyögésbe, ha érdekel majd egyszer IRL kifejtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Puch Vienna kerékpár Tannus tömör gumikkal, hogy sose legyen defekted :)
- OKAI NEON LITE elektromos roller
- Renault Clio IV (4) Grandtour 1.5DCI Gyári Navigáció, könyöklő, radar
- Basen Green BR-OW-LV 11.77KWH LFP akkumulátor napelemhez
- Eladó egyszer kipróbált Klarstein Shirtbutler Deluxe ing- és nadrágszárító
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest