- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: 2025 dude
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miki002
tag
válasz
szbalogh #3183 üzenetére
én az írásvetítő tetején lévő üveglapot tettem keretbe és azt tettem a lámpás és a fresnel közé . kérdésed második részét értem de nem akarom érteni mert nem emberien van megfogalmazva ! általában az iskolában az ilyen megfogalmazástól kaptam mindíg agyhugykövet mert amit egyébként érthetően le lehetne írni szép magyar szavakkal azt az isiben a kurva okos agyontanult tudós emberek úgy túl tudták bonyolítani idegen szavakkal ,hogy sokak kedvét elvették a tantárgytól a túlspirázott tudományos maszlaggal! de mégis hogy a gondolatra válaszoljak szerintem nincs ember aki ezt pontosan megmondja neked ! függ attól mekkora az állandó hömérséklet vagy hogy fémből vagy fából van a doboz a hőelvonás miatt télvan vagy nyár és rigó fütyül vagy galamb túrbékol odakint!
de ha a tapasztalat szerint nézzük és a már megépített projikat akkor oldalanként két-két 8 cm -es venti még a négyszáz vattos fémhalogén-nél is elég.[link] elnézést kérek a trágár kifejezésekért az erre érzékenyektől!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest