- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
geekthink
csendes tag
válasz
Achilles209 #2225 üzenetére
Üdv!
Én speciel olyan projit keresek ami 4-5m-es képátlót tud biztosítani 16:9 arány mellett.
Gondolom ez nem kimondottan a kisméretű, hordozható kategória.
Másrészt az eredeti házat át lehet alakítani - kibővíteni. Elég, ha a fémhalonén kb. az eredeti helyére van igazítva, vagy rossz úton járok?Más:
"Ha visszaolvasol, találhatsz egy-két külföldi linket, akiknek sikerült."Ez egyre nehezebben megoldható, ahogy folyamatosan duzzad a topic. Párszor visszaolvastam már, és szembeötlő, hogy milyen sokan kérdeznek korábban már megválaszolt kérdéseket. (Én is.)
Nem merült még fel egy magyar DIY projektor honlap létrehozása?
(Esetleg van már ilyen?)
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha blogszerűen követhetők lennének a különböző projektek munkafázisai. Lenne FAQ az újaknak (nekem). Össze lehetne szedni a sok szétszórt infót egy kereshető adatbázisba.Ha akad elég ember aki segít az információk kigyűjtésében, rendezésében, akkor a dolog technikai részét vállalom. Igényes megoldásokkal, de csak hosszú határidővel persze... Esetleg tárhelyet is tudok biztosítani.
Van ennek realitása?
Dave
-
afterburner_
őstag
válasz
na talaltam egy kis videot igaz ez csak egy vetitős cucc, de szted ez milyen lehet?:-) tudnek venni vetitőt, de ha ebbe kicsit erősebb izzót raknék..nem tudom lehet e... akkor erősebb fényerőt lehet belőle kicsiholni?
jah meg 15"-os monitorpanelből mindegy vegul is milyet rak rá az ember?
-
afterburner_
őstag
válasz
aham, hat eloszor azt lenne jo tudni, marmint ha van ilyen link hogy szétszedve hogyan épül fel egy ilyen vagy valami paintos abra is jó volna meg egy kis írás ami alapjan el tudnek indulni, aztan utana jöhet élsebe a dolog
erről tudnal valami infot adni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- BestBuy topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest