- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Van egy laptopom 4GB rammal (már előre sejtem, hogy ram bővítés lesz a vége +2-vel vagy 4-gyel), Windows 7 Professional x64-gyel és tettem bele SSD-t.
Tehát a laposomban egy háttértároló van, az SSD, nincs benne még egy HDD csak egy SSD, amin a Win7 OS van, csak az OS-rel használom a gépet és amikor kell valami, akkor usb-n rádugom a külső winyóm.
Már mindent beállítottam a windows-ban, ami az ssd-nek kell vagy nem kell egy pár fontos dolog kivételével, amihez a szakmai segítségeteket szeretném kérni!Az első a lapozófile és ramdisk. Nem tudom beállítani, hogy HDD-n legyen, mivel nincs a laposomban HDD. Olyat meg nem akarok, hogy külső HDD-vel hurcolásszam a gépet, hogy azon legyen rajta. Vagy csináljam meg magán az SSD-n a ramdisk-et? Bár nem tudom ez mennyire jó ötlet (az ssd-re való tekintettel).? Mit szoktak ilyenkor csinálni az SSD-s laptop tulajdonosok?
A második a Firefox cache. Tehát magán az SSD-n mennyire okos dolog ez? Akkor már az 2db Ramdisk lenne az SSD-n, egyik a lapozófile-nak olyan 2GB, a másik meg a firefoxnak olyan 200MB. Vagy mehet ugyan abba mint amibe a lapozófile a 2GB-osba?Kicsit megzavart ez a dolog így szóló SSD-vel. Mit csináljak, hogy ezek a dolgok mind a lapozófile, ramdisk és firefox cache meglegyen oldva a szóló SSD-men?
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Macska topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest