- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Aktív témák
-
Nfsman20
tag
Az hát... én bánom, hogy megvettem. Oké, persze, alap dolgokra jó, de sajnos a kínaiak a gopro-ra specializálódtak, ahhoz sz*rért-h*gyért kapni mindent ebay-en. Ehhez meg csak a gyári tok jó, külső mikrofon nem megy, a távirányító sz*rt nem ér. Minden kikapcsolás után újra kell párosítani (wtf?!). Szóval ezerszer inkább vennék egy gopro 4-et ezen az áron, mint lamaxot.
Kérdésre a válasz: nincs újabb frissítés, az az egy van, amit kiadtak, az se tudni az min javított. Ami rossz volt benne, az meg is maradt... -
nasinas
tag
Úúúúú, erre nem is gondoltam.
És tényleg....Valahol azt olvastam, hogy a PAL nagyobb felbontást jelent az NTSC-hez képest - de gondolom ez a hagyományos tévészabványoknál igaz, SD-ben, nem nagyfelbontásban.
Ezért nem mertem ezt állítani.Köszi!! Végre nekem is 1080/60p van!
Hurrá! -
-
AMDaZERG_1
senior tag
Teljesen jó! Ezen nem kell reszelni semmit!
Két csavar van az oldalán, amit meghúzol, és kész is vagy. CP szűrővel jött, bár hatékonyságát nem néztem (valószínűleg a HOYA szűrőm jobb). Szóval vásárolható a tokra való! -
AMDaZERG_1
senior tag
Ok, akkor beviszem kontrollra.
Engem főként az ilyen miatt érdekel a pontos idő, dátum. -
AMDaZERG_1
senior tag
A héten nekem is megjött a goprohoz való és ma volt időm, így reszelgettem-csiszolgattam rajta kicsit és tökéletesen passzol. 37-55 átalakítóval már rá is raktam egy hoya CP szűrőt. A vizes tokra való még úton van. Remélem azt is rá lehet reszelgetni, mert inkább az a lényeg.
Ja, és rendeltem üveg védőlapokat is. Remélem ezekkel sem lesz nagy gond, de azért fóliát is rendeltem a biztonság kedvéért. Ja, meg páramentesítőt. -
-
hegyimorc
senior tag
Van egy régi Drift Ghost-S kamerám, amihez olyan távvezérlőt adtak amin négy színnel jelzik LEDek az üzemmódot. Fel lehet venni nyakba, vagy csuklóra. Könnyű vele indítani, leállítani módot váltani ...
Szóval ez a része lehetne akár jó is.
Ami miatt nem az, hogy hamarabb lemerül mint a kamera akksija és ez szerintem kb minden hasonló távvezérlőnél ilyen lenne.
Vagy folyamatos kapcsolatban van a kamerával, hogy gyorsan tudjon parancsokat küldeni, de így lemerül (mint a Drift), vagy ha nem tartja életben a kapcsolatot akkor lassan reagálna, mert előbb fel kellene ébrednie, connectálnia.
Ezért nem várok túl sokat ezektől. Kb arra jók, mint egy fényképezőgép távvezérlője, alkalmanként egy-két kattintásra, videozáshoz felejtősek.No, de ettől még legalább egy lyuk lehetne rajta amin át lehet fűzni egy csuklópántot
-
hegyimorc
senior tag
"kis kapcsolo azt jovan"
Annyira nem van jól, mert így kb semmi értelme.
Bringán, vagy síeléskor egy ilyen kis bizbasz se perc alatt kiesik a kézből. Nyilván lehet hozzá valamit gányolni, de erre gondolhattak volna.
(Mondjuk van olyan kamerám amihez szintén adtak távvezérlőt, az lehet normálisan rögzíteni, de azt sem használom
)
A forgatást remélhetőleg megoldja egy későbbi firmware.
Köszi!
-
Csabee.
nagyúr
Azt nem lehet beállítani a készüléken hogy ne görbítse el a síkokat? Az sjcam tudja elvileg.. Ez nem?!
Azt hittem ez is érintőképernyős lesz, de látom nem az! Mondjuk az nem létfontosság. A kis kijelző eléggé melegszik első benyomásom az.
Holnap fogok tesztelni hogy mégis milyen a masina.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fűnyíró topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest