Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vukocska
tag
Még gida korában elütöttem az anyját.
Az anyján az orvos már nem tudott segíteni, a gidát meg nem vállalta fel hogy felneveli.
Bevallom felment bennem a pumpa amikor a doki azt mondta hogy vigyem a gidát ahova akarom, mert ő nem foglalkozik vele.
Jelentettem az esetet a Nemzeti park irodájában.
Ott azt mondták vagy nevelgetem én a gidát amíg megerősödik és majd utána szabadon eresztjük, vagy állatkertbe kerül.
Mi az előbbit váalsztottuk, de a tavaszi visszaszoktatás nem sikerült, nem tudott beilleszkedni a vadon élő társai közé.
Így engedéllyel van nálam, amiben le van írva hogy az őz az állam tulajdona (mint a legtöbb vadon élő társai), tehát nem adhatom el, és nem csinálhatok belőle pörkőltet.
Ha elpusztul akkor orvosi vélemény kell az okról. Valamint szúrás próbaként jönnek ellenőrizni a tartási körülményeket.
Annyira megszokott nálunk hogy ma már a konyhába is bemerészkedik kaját lejmolni, amikor az asszony főz.
[Szerkesztve] -
Hát, Babszem jó ha megkapja a veszettség ellenit, mert ha fél, akkor harap. Engem megmart a macska támadás során. Ma beugrott a nagynéném, akit még sosem látott. Hiába mondtam a nénémnek, hogy ne vegye fel a morgó, ugató Babszemet, ô dédelgetni akarta... Babszem belekapott a kezébe.
Kis ideggörcs, nyavalyatörôs, ugatós vacak Babom van.
Jobb kétszer átgondolni a törpe kutya megvételét. Ha félnek, 100%, hogy harapnak!
Babszem lökött kutyi, egy kis hibával, de a hiba semmivé törpül, amikor megpillantva engem egybôl hozzám szalad és játékra hív, vagy ha elfáradt, könyörög, hogy vegyem fel és engedjem neki, hogy a közelemben aludhasson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest