Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jézusom #33549 üzenetére
Az ürülékevésről is írtak a könyvek, fel kell lapoznom. A malamut egyébként is hulladékevő fajta, mindent megeszik aminek kalóriatartalma van, mert így maradtak életben az eredeti élőhelyükön. A lehullott, megerjedt, megrohadt, penészes körtét is elrágcsálja és megeszi. Viszont azt szép nyugisan és ha rászólok ott is hagyja. Az ürülékevés viszont olyan neki, mint a heroin. Meg a táphabzsolás. Ha szeletelt almát adok neki azt szép nyugodtan eszegeti, nem habzsolja. A répát is lassan rágcsálja.
Annyira nem nagy gond ha ilyen marad, sokkal komolyabb bajok szoktak lenni ezekkel a fajtákkal, így is jó eredményeket elértem vele, de azért megpróbálom kijavítani belőle, ha tudom.Csonterősítőt, kalciumot nem ajánlotta egyik könyv se, mert az amúgy is kényes növekedésében rendellenes változásokat okozhat, a kiegyensúlyozott táplálást ajánlották, azért nem is akarok adni neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest