Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
légyszi inkább ne.
napi fél egy óra ( pénteken meg ugye inkább buli van ) egy lakásban tartott kutya állatkínzás.
A kettőt kéretik összeolvasni. napi fél óra egy óra sétával állatkínzás.
Napi fél egy óra sétával mikor lesz szobatiszta? sose. de legalábbis fél éves korig tuti nem.
Azt már meg sem említem hogy egy unatkozó nem kellőképpen lemozgatott lefárasztott kölyökkutya minden csak nem szerethető.... Aminek egyenes eredménye hogy a "kezelhetetlen" kutya menhelyen köt ki.
A fajták. elkeserítlek de minél nagyobb annál nyugisabb és megfelelőbb a naphosszat a kanapén henyélek életmódra....
Boxert rutintalan kézbe lécci neeeeee. Első kutyának nem alkalmas, nem nyulsz bele a kellő pillanatban és önkioldó fegyverré válik(hat) ( 3ból 3 ilyet tapasztaltam az elmult 3 évben )
De a lényeg. Ha ideális esetben tudsz vele napi egy órát foglalkozni akkor inkább macskát/vadászgörényt/akváriumot....
szerk: és ha meg már most azon rágod a körmöd hogy mibe kerül etetni akkor szintén inkább akvárium. Mi lesz ha jön valami durvább benyalt betegség? Állatorvosra miből lesz pénz?
Annyit még hozzátennék hogy nem mindegy mivel eteted... Táp és táp között oltári különbségek vannak, nemcsak árban és minőségben de a koncentráltságában, tehát jobból kevesebbet kell etetni...
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz bughead123 #14744 üzenetére
halti
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz Bjørgersson #14726 üzenetére
Nein. Buutapest
-
fattyu
veterán
válasz Bjørgersson #14724 üzenetére
a másik kettőt a hátam mögött
ha szeretnéd adj egy mailt privben és elküldöm
-
fattyu
veterán
válasz Bjørgersson #14698 üzenetére
már 9 hetes
-
fattyu
veterán
válasz Bjørgersson #14693 üzenetére
Pl? Imádom a szagát. mert már nincs alomszaga...
-
fattyu
veterán
válasz Bjørgersson #14686 üzenetére
én spec az alomszagot büdösnek tartom De a tiszta kutyaszag az jóóóó
-
fattyu
veterán
válasz .bruszli. #14669 üzenetére
Nem dolgozom. Családtagok. Bandázunk falkázunk kirándulunk és sokat vizezünk ( nyilván az év másik felében )
szerk: bár tavasszal tervben van egy ösztönpróbázás mindegyiknek, de az is csak a kaland meg a móka kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz .bruszli. #14667 üzenetére
alap hogy dobirotikeverék. a vékonyabbik lányka már megkapta az erdélyi kopót is
Nekem sokkal jobban tetszenek vágatlanul amugy. Sokkal kedvesebb kajlább fejük van.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
Stét Nem nagyon vagyok itt aktív de dicsekedni akarok
Uj versenyző Égedelem rossz de hatalmas játékos és gyönyörű és tündér...
Chada egy harlequin beauceron amugy. Ugyanaz mint a másik két marha a képeken, csak a színe ilyen bénaTovábbi képek meg itt akit érdekel
-
fattyu
veterán
válasz Idiofil #10736 üzenetére
Bár azt írtam befejeztem itt ezzel tényleg be is fogom.
Köszönöm hogy valakinek átjött.
Az a gond hogy flémelésnek van címkézve az is hogy valaki azon élcelődik az android egy fos az szifon mellett, meg az is hogy valaki kiakad és szóvá teszi az állatkínzással határos viselkedést.
Ugye érthető miért gondolom hogy az egyiket igen lehet kultúráltan és nem érdeklően elrendezni addig a másikat nem mert élő érző szerető lényt néz szenvedni két napig, meg nem rak bele csippet mer az beültetés és fáj neki.
Na tényleg ennyi volt részemről...Bátorítgassátok egymást tovább szeretetben és békében. A szeretet és az OKOSAN szeretetet én az állatnak tartom fent aki nem tud odamenni hogy apu nagyon fáj a köhögés és szarul vagyok. Ne labdát dobálj mert ugyan utána megyek - pedig kurvára fáj - mert veled játszani mindennél jobb móka, hanem menjünk orvoshoz.
De ja szegény gazdi sértődik...Tényleg ez volt az utolsó kommentem itt.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Jovanny2 #10729 üzenetére
így van bátorítsuk a nemtörődöm gondatlan állattartást.
Vigasztaljuk szegényt mert rosszul esik neki.
Szarok a sértődős tulajdonosok ( mert az ilyen az nem gazdi ) lelkivilágára.
Na részemről befejeztem itt a ténykedést. Kicsit több itt a középkori idióta aki szerint a kutya egy tereptárgy és hadd sípoljon meg legyen ingyen.
-
fattyu
veterán
Szar érzés ha arcodba kapod rossz gazda vagy ugye?
És a sok pénz amit a rablovics egyetemen hagytál nem tesz jó gazdivá.
De ja az én stílusom itt a gond véletlen se az hogy hagytad kis híján megdögleni a kutyát mer majd elmúlik a sípolás.
-
fattyu
veterán
Olvasd el amit írtam. Amint tünet van orvos.
Köhögött a kutya leszartad. Másnap már nagyon rondán köhögött de leszartad. Vártál még egy napot hogy igazán geciszaru legyen és hívtál orvost...
Nem kommentálom.
-
fattyu
veterán
Ne beszéljünk már butaságot... Figyelni kell a kutyára. Ha találtál benne kullancsot és bármi gyanus a viselkedésén akkor orvos igen.
De az hogy már menthetetlen ha tünetei vannak az nagyon erős csúsztatás.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz opeter87 #10684 üzenetére
Pontosan. Nem a sérülés amit ő kapott. Engem is harapott meg kutya gyerekként. Van egy 3 centis varrat a bal karomon amit kutya okozott 8 évesen. Ettől még másnap is imádtam a kutyákat és nem változott semmi.
De az hogy békésen sétálsz a kutyusoddal erre jön két dög és széttépi, na ezt nem tudtam volna feldolgozni és nagyon sajnálom a kislányt érte.
-
fattyu
veterán
válasz Idiofil #10648 üzenetére
egy külön lázmérő a kutyának szerintem alapfelszerelés és a lázméréshez nemkell orvos...
Nem nagy wasisdas a lázérés. óvatosan bedugod végbélbe és finoman a bél falához szorítod.
amíg 37-38 addig normálisnak mondható ha már 39 ( és nem mozgás után vagytok ) az már magas.
-
fattyu
veterán
válasz Winner_hun #10646 üzenetére
? azt vérből labor mondja meg nem? legalábbis mikor nekem utoljálra felmerült tavaly nyáron még ez volt. Azóta van gyorsteszt?
Mondjuk nem az volt és meg is mondtam hogy semmi nem stimmel
-
fattyu
veterán
válasz Bencus88 #10568 üzenetére
"De chip?ááá én nem fogok bele ültetni semmit."
Igazad is van. Hallod szerintem oltást se adjatok neki. Úristen belszúrni a kutyába? Az oltásnál meg mennyi cuccot belenyomnak má???
Nembaj ha többet nem veszlek komolyan és nem kívánok kommentálni a sötét középkort tükrőző mentalitásodra?
Szerk: a fentebbi komented csak alátámasztotta a véleményem. milyen gyógyszerre iszol? mert azt a kombót tuti kihagyom.[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Bencus88 #10564 üzenetére
a nedves hideg kutyaorr az normális... a takony az más... A szapora légzés relatív és megesik a előtte mozgott, bezabált melege van bármi.
Ettől független orvos. Bemutatkozol megmutatod megnézi rendben e minden. tetetsz bele chipet ami mivel az olcsóság volt a fő szempontod gyanítom nincs benne....
Szerintem.
-
fattyu
veterán
válasz Bencus88 #10560 üzenetére
Állatorvos.
és mielőtt megin bunkónak leszek titulálva genetikailag nem értem az ilyen postokat. Nem kapcsol be a fényképezőgépem. Mi lehet a baja micsináljak? A válasz szervíz.
Ha valami nem stimmel a kutya viselkedésén működésén akkor állatorvos. Inkább vidd el feleslegesen 10szer mint 1szer ne vagy későn. De nem is értem hogy ilyeneket le kell írni.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
háát nem...
Nem megyek bele pontonként de két dolog fogott meg.
Védett hungarista fajták felkapása: Hát igen. Eleddig jószerivel ismeretlen erdélyi kopót hogy lehet német juhász szintre szétba@cni...
A másik hogy ide állatrendőrség kéne... :S Kitől kapnák azok a lét? Na és akkor ők mire mennének rá? Nem a büntetgetésre mint a közterületesek? Tudom írta hogy nem a zaklatás lenne a cél de valahogy nincsenek illúzióim.
-
fattyu
veterán
válasz Silencer83 #10538 üzenetére
mint ph addikt nem kéne már tisztában lenni pl azzal hogy 5 percen belül raádásul ugyanarról a témáról mi a fenének nyitsz három postot és miért nem szerkeszted???
Amugy helyes dögök
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Winner_hun #10511 üzenetére
Sztem eredetileg az ivartalaított ÉS chipelt volt benne.
-
fattyu
veterán
Öcséééém
A kutya ami előre megy nem agresszív max neveletlen.... A két dögöm sem ad utat. Napjában 3szor esek át rajtuk és ott vigyorog és nyal pofán.de a szakértő szerint agresszív lesz...
arra meg ide a rozsdás bökőt hogy az agresszív címke felülírja majd az ősmagyar fajtát meg a menhelyit meg az ivartalanítottat is.
Amugy az is muhaha. A komondor meg a kuvasz az főleg sose hallott dolog hogy hajlamos legyen agresszióra...
Amugy meg ezen az alapon ha bejön majd a hatósági majom és a kutya az OTTHONBA lépő idegent morgással ugatással köszönti máris megy a 20ks csekk??? :S
Nem lehetne mondjuk kamerábahazudtunk adót inkább?
Ja és jön majd a hamis törzskönyvek tömkelege. Pl a boszeronjaimra rá lehet fogni hogy erdélyi kopó innentől az összes dobi roti meg minden fekete cser az erdélyi kopó lesz és így tovább.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
Javíts ki ha tévedek de az ivartalanításnak létező megoldása a vazektómia. Ami ugye nem jár eltávolítással. Elvileg létezhetne ez blökin is nem? És most ha valaki ezt kérte az orvos "megcsinálta" hol lesz aki bebizonyítja fordítva
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
válasz Idiofil #10472 üzenetére
Ó meglesz ennek a tarifája hamarosan.
Ha ez az új értünk levő adó évente ismétlődik akkor egy év tarifája lesz állatorvosoknál hogy bepecsételik : ivartalanítva
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
"Veszélyesnek azon kutyák minősülnek, amelyek fizikai sérülést okoztak, vagy "fizikai, vagy pszichikai állapotuk alapján feltételezhető, hogy fizikai sérülést okozhatnak".
ÚGYMINT VAN FOGA????????
igen kajabálok. Megin gyógyszerre isznak...
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
Nem érted. Extrákról lemondás van nem esszenciális dolgokról.
A nonszensz meg kissé degradáló. Gyerekedért nem mondanál le dolgokról? Nekem a kutya a családtag akiért felelősséggel tartozom.
Jovanny2: Köszi a kutyuk nevében[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Jovanny2 #10437 üzenetére
Tudom hogy amit az enyéim kapnak az azért túl van az átlagon.
De a kertes kutyák többségére meg az igaz amit mondtam. Hogy gazdi átmegy az udvaron reggel meg este. A lakáskutya veled van veled él. Az udvarkutya meg egyedül halálra unja magát és nem játszanak vele nem foglalkoznak vele nincs falka. Ha van második kutya akkor már jobb a helyzet mert lefoglalják egymást de érted mit akartam nem?
-
fattyu
veterán
Félre tetszik érteni
Nem nevelek kiskirályt. A kutya a falka tagja. Annak is az alján. Csak nézzük meg hogy a kutya havi 12000res kajaköltségét hova tudnám leszorítani és hogy az megéri e. mondjuk vezsek valamit amire legalább darling van írva. levittem 5 rongyra a költséget. 5 rongy. Spóroltam 7 pénzt és alszom azzal a tudattal hogy szart eszik a kutya. Azt meg azért jelzem hogy a két dög akit nem érdekel milyen napom volt hanem ugyanazzal a kajla szeretet tornádóval fogad bőven segít a mindennap nyűgökön nem plusz teher...
de ezt úgyse lehet elmagyarázni...a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
Őszintén. Ha szűk a hónap a kutya nem érzi meg. Én lemondok extrákról és inkább olcsóbban kajálok. Mivel a kutyáért felelősséget vállaltam és nekem kell gondoskodnom róla így nem opció hogy rajta spórolok azért hogy nekem jobb legyen.
-
fattyu
veterán
válasz Jovanny2 #10413 üzenetére
"az udvaron szaladgálnak, és hidd el, jobban érzik magukat, mint a 4. emeleten lakó snaucer a kis prémium tápjával."
Na én ettől megyek falnak.
Imádom amikor jön a tudatlan hogy jajj istenkém minek a nagykutya lakásba ÁLLATKíNZÁS.
Lássuk csak... Reggel munka előtt fél egy óra séta. Délben fél óra séta. esti séta 1 másfél óra de van hogy 3. lefekvés előtt fél óra minimum.
Ez ALSÓHANGON 3 óra aktív kutyával levés foglalkozás mozgás. függetlenül évszaktó időjárástól karácsonytól bármitől. Azt már meg sem említem hogy ezen kívül a veled élő kutya mennyivel inkább része és tagja a családnak mint a kertbe rakott.
A kertbe ellenben ki van bacva a kutya az esetek többségében és ezzel le van tudva... De még ha van is vele foglalkozva. ma nem vagyok jól ma esik ma karácsony van ma másnapos vagyok jajj de nehéz volt a munka... Mekkora öröm szeretet és boldogsága kutyának ha kétszer látja a családot. Reggel elmenni meg este hazajönni azt annyi.
Mondom ezt kétszer 40 kilónyi boszeronnal a lakásból és laktam vidéken is kertesben.
Ilyen kijelentések előtt gondolkodni....
-
fattyu
veterán
válasz Bencus88 #10407 üzenetére
Amugy ótvar rossz a példád. Attól hogy szereti és pikpakk eltűnik az azt jelenti jó neki?
Azért van annyi röfi általános iskolás gömböc is ugye? Mer a csoki meg a meki az eltűnik pikpakk a normális kaja az meg nem kő neki.
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
Van azért ma már több márka is amiben benne van aminek kell. Mi royalt etetünk mert tenyésztő ezt kötötte ki. Tamáskodtam mert én is olvastam sokat hogy túl hirtelen nőnek de elnézve a kutyáit elfogadtam és bevált. Házi kosztot meg messziről nézik :S
-
fattyu
veterán
válasz Bencus88 #10370 üzenetére
Nem de basszus micsinálsz ha benyel valamit?
Nekem a nagyobbik dög problémás gyerek volt... 200 magasságban költöttünk állatorvosra.
És nem azért mert így mostam pénzt hanem mert ebbe került hogy életben marad. Igen ez pech és jó eséllyel veled nem történik ilyen meg nyilván nem is szívátültetés költségeire kell készülni reálisan de basszus arra sem számíthatsz hogy sose lesz semmi baja.Légszi ha már hozzáértesz akkor a pedigrétet nevesítsed. Mi normális kajamárka amivel nem mérgezed?
Nem kell visszavonom. A darling az bazzeg márka.
[ Szerkesztve ]
-
-
fattyu
veterán
válasz Bencus88 #10336 üzenetére
Mondtam. Menhelyre mész és elhozol egy szerencsétlen sorsú állatot akit megmenthetsz altatástól. Ott is kérnek mostanság már adományt.
Ehhez képest legyen köyök ápolt oltott fajtiszta mindezt lehetőleg ingyen?
Nem érzed hogy kicsit irreális?a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz Bencus88 #10319 üzenetére
1-2 hónapos??? 8 hetes kor előtt alomból kivenni kutyát? neeee
10321: Nem akarok bunkó lenni de feltételezve hogy te leszel a gazdi talán előtte akkor olvasni kéne...
Ha nem te és csak keresel valakinek akkor remélem ő azért ennél hozzáértőbb. Az meg hogy már volt kettő nem feltétlen jelent bármit se pró se kontra..
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Nova96 #10312 üzenetére
Nem izgi már annyira. Ne erőltesd. Egy ideig pár dobás után látványosan labdamegvonás... Ha akkor veszed el amikor még nagyon van kedve kiépül hogy akarja mert bármelyik lehet utolsó. csak egy tipp
-
fattyu
veterán
utóbbit javaslom. Nem véletlen ha nem akar enni. Két ujj közé csippentvecnyelv mögé torokra. onnan már nem tudja vissza csak nyelni. Nálunk ez már megvan úgy hogy kutya nyitja száját nyeli a gyógyszert és utána jutifali
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Napsugárlány #10305 üzenetére
Remegés nyáladzás étvágytalanság simán utóhatása lehet az altatásnak
Ne aggódj. Ja meg hányhat is. Ez mind benne van.Ha iszik akkor meg főleg minden rendben.
-
fattyu
veterán
Megnéztem már szépséges. és van háta nem csak egy lejtő
Na meg csekkoltam a boszis kollégát. Duma név nem rémlik de a Slayert mintha hallottam volna valahol.De helyesek ők is nagyon
-
-
fattyu
veterán
válasz Napsugárlány #10294 üzenetére
Lehetőleg olyan kaját amitől lágyul a széklet. Varrt pocival egy székrekedés nem épp nyerő.... eszerint csont felejtős. Ha tápot eszik amint az remélhet akkor azt egy pár napig szétáztatva esetleg kefír vagy natúr yoghurtal bolondítva.
Első nap simán benne van hogy levert étvágytalan. Akár az is hogy nem iszik. Aznap nem para. Ha másnap sem akar inni akkor célszerű állatorvos és egy infúzió. attól magukhoz térnek többnyire.
-
fattyu
veterán
Sziasztok,
Erre mégnemjártam. Majd mostantól fogok
Van nekem is két lükém.
Itt ott flickeremen van róluk kép.
( A középső csak vendég )a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest