Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RufuszX
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok amiben nincs tapasztalatom. Rendeltem egy telefont minideal - en DHL-lel, de már két hete. TN-t azonnal másnap kaptam, majd 1 hétig semmi és mikor rakerdeztem e-mailben, akkor hirtelen frissült a nyomonkkövetés, hogy visszament a feladonak. Rakerdeztem minideal-nel akik szerint valami "battery cheking" - en nem ment át és legyek türelemmel újra postázni fogják. Történt mindez 3 napja, azóta semmi reakció. Erős gyanúm van hogy nincs nekik raktáron (amire rakerdeztem direkt rendelés előtt és megnyugtattak, hogy másnap postázzák...)
Eddig nem volt ilyen ügyem velük sem senkivel (kopp-kopp). Le tudom mondani valami módon a rendelést PP-vel vagy legyek türelmes, mert nincs rá módom vagy úgyis hónapokig nem látnám a pénzem?
Tapasztalat, tanács?
Előre is köszönöm! -
RufuszX
senior tag
Azt hiszem ez sem volt rossz kör:
Oldal: Minideal.net
Termék: UMI X1
Rendelés dátuma: 2013.01.02.
Singposttal:
2013.01.05 Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.01.08 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.01.08 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.01.09 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.01.10 Postás kézbesítette.Azt hiszem ez egy gyors kör volt, így részemről a minideal és a singpost is ajánlott!
-
RufuszX
senior tag
válasz
orkester #254 üzenetére
Szia!
Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, az pedig az, hogy hajlamosak tracking numbert akár 1 héttel a valódi postára adás előtt is kiadni. Pontosan így jártam az egyik rendelésemnél.
Egyébként most vagyok úgy, hogy 5-én megadott tracking number ma (9-én) jelent meg a HK post oldalán 8-ai dátummal.
A tapasztalatom azt mutatja, hogy érdemes az éppen aktuális posta saját nyomkövetését használni, ott frissül leghamarabb és el is tudja érni az információkat (nem úgy mint az "univerzális" tracker oldalak)
Szóval szerintem egy kis türelemmel legyél még, de érdemes írni nekik egy levelet. Ez már segített rajtam is a már említett 1 hetes postára adás alkalmával. -
RufuszX
senior tag
Azt hiszem rekordot futott az MK808-as:
Oldal: Geekbuying
Termék: MK808+90 fokos hdmi adapter
Rendelés dátuma: 2012.12.05.
Singpost2012.12.10 Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.12.15 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.12.15 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.12.17 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2012.12.19 Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered -
RufuszX
senior tag
Hátha segít valakinek a későbbiekben:
Oldal: Geekbuying
Termék: RC11 Air-fly mouse
Rendelés dátuma: 2012.11.15.
A szállítás:
2012.11.20 Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.12.12 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.12.12 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.12.13 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2012.12.14 Kézbesítési kísérlet /Unsuccessful delivery attempt
2012.12.15 Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registered
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest