Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
fireman123 #49 üzenetére
Évek alatt eljut ~4000 körüli szintre, majd hirtelen hónapok all még meghétszerezi-nyolcszorozza az árát.... hát, nagyon valószínű forgatókönyv.
-
fireman123
őstag
csak hogy fokozzuk a "mi lenne ha...." dolgot
...akár [30.000 $-os ETH] az év végére (vagy nem
)
-
tisztelturam
aktív tag
Ez itt még királyságos a kripto világban mert 3 hónap alatt az az 1 millió nekem megfelel nagyon is. Tőzsdén 2 év általában amikor értelmes nyerővel ki tudok szállni. Szóval ott is még egy jó fél év van a csodáig. De ahogy elnéztem a papírom olyan szinten bebetonozodott egy ársávba ,hogy egyszerűen nem tudom mi az ami onnan kimozgatja majd. Rekordbevételek , semmi se hatja meg a papírt. Most fogják megkapni majd magyarország teljes hulladékgazdálkodását, de gondolom ez se jeent semmi árfolyam elindulást majd.
-
BeLucZ
addikt
válasz
tisztelturam #46 üzenetére
hát csak ki kell ülni oszt jó lesz
-
tisztelturam
aktív tag
Szeretek számolgatni
Durva pénzeket lehet ebbe benne hagyni ha az ember nem hallgat másra (persze joggal kételkedik az ember)Ismerösiem akik belevittek ebbe nyáron már akkor mondták a SOL-anát kell venni.. Akkor valami 20$ körül tengődöt.. Nem vettem, ha megteszem ~9 milliós nyereségem lehetett volna.
Mondták a BTC-t is ami akkoriban 35k volt 65 ig elment.Azt se vettem ~2.3 milliós nyerőm lett volna azon is (és itt nem a csúcsokkal számolok hanem jóval előbbi dobáson amit ugyis megtettem volna)
De nem én ehelyett ETH-ztam közben meg Adáztam és éppen elértem az 1 milliós össznyereséget eddig.Szóval ilyenek ezek a magánzós utak amikor senkire nem hallgatva megy előre az ember.
Most a MATIC-ot mondják és a net is mondja hogy abba kellett volna all in...de nem én megint ETH-t vettem majd 3800$-ért -
GuMipOkE
senior tag
válasz
tisztelturam #44 üzenetére
Ha érzékenyebb szintnél bólint lefelé pl az s&p index, akkor sokan kiállnak fiatba. Ekkor a stoplossok kiütődnek, és még ha az ijedtség nagyobb is volt az indokoltnál, a btc egészen más képet fog mutatni, mint előtte.
Egyébként fölösleges számolgatnod, hogy mennyivel kisebb a portfóliód értéke, mint a dip előtt, mert egészen alacsony eséllyel fogsz realizálni pont a csúcson. Ha majd egyszer úgy gondolom, hogy ki kéne lépni a kriptóból, és az ath-hoz képest egy ~12%-al alacsonyabb szinten tudnám ez megtenni (most kb ennyivel van lejjebb a btc), akkor annak kifejezetten örülnék. -
tisztelturam
aktív tag
Igen pl a magyar is keményen 0.x%-ot...Ez meg 10-esével esik lefelé, kicsit van különbség
Jó érzés amikor az ember elad valamit ,majd visszaveszi másnapra meg nézegeti ,hogy mi a rák van -400KEz ennek a dolognak a szépsége , most megint jöhet a mantra, tantra ,csodavárás
-
GuMipOkE
senior tag
Különösebben nincs mit ezen csodálkozni. A tőzsdék is estek tegnap, és a btc ezt komolyan meg szokta érezni. Az utórengések természetesek. Jobb lett volna, hogy ha 60k-t megüti, mielőtt korrigál, mert így még a bull-trap rémképe lebeg sokak előtt. De végül is ez nem kívánságműsor.
-
törölt tag
Az egészen biztos hogy ez most jobb belépési pont, mint amikor minden 15-30%-kal drágább volt... Felesleges az aljára várni, senki nem fogja tudni eltalálni (lásd CME gap huszárok, akik tavaly 9600 dolláros bitcoinra vártak és ezért nem vettek 9800-nál, aztán vásárolhattak 40-50-60 ezerért, mert soha nem ment vissza).
-
F_Balazs
aktív tag
Úgy látom komolyat megy ma is minden... Lefelé.
-
F_Balazs
aktív tag
52.5k-nál állították föl vajon a bikacsapdát?
Most lehet hogy nyomunk 05.12 - 05.19 közötti periódust. -
BeLucZ
addikt
gondolom most jó sokan eladnak még, de az igazi coinerek HODLingolnak a végsőkig
-
BeLucZ
addikt
remelem gyorsan helyreáll a hangulat....
-
goodboy007
senior tag
Én most vettem LHR-es 3080-ast a NON-LHR 3070 helyett, úgyhogy a limiter miatt cseréltem le a gminer-t NBMiner-re, az alapból 46MH/s helyett így hoz kb. 70-et -nyilván OC mellett- úgy, hogy a memória 90° alatt marad. Lehet tudna még többet is, de nem szeretném 100° környékén járatni.
Mivel egy darab kártyám van, amivel játszani is szoktam, a mostani árak mellett nekem megérte a csere úgy, hogy ugyanannyiért vettem az újat, mint amennyiért eladtam az előzőt, mivel gaming-ben 30-40%-kal is gyorsabb lehet.
Most a hideg bekövetkeztével kvázi azt sem bánom, hogy a GDDR6X jobban melegszik, a fogyasztástöbblet meg nem érdekel, mert longterm-ben gondolkodom.
-
xabolcs
őstag
Ki mi alapjan valaszt banyaszprogramot?
Es ha mar valasztott, akkor mi alapjan csereli le egy masikra?En a hashrate-et es a devfee-t nezem.
goodboy007, ha olvasod ezt, akkor szivesen vennem a te valaszodat is!
-
F_Balazs
aktív tag
Néha hátborzongató és félelmetes tud lenni, amit a kripto-közösség csinál. 42k-ig volt egy leszúrás... Páraknak adódtak igen jó beszállók. Okokra azért kiváncsi lennék, ez most nem az a sima 'hát de ilyen a kripto, volatilis, ennyi' kategória volt.
-
törölt tag
válasz
GIORGIONE76 #24 üzenetére
Dehogy maradtál, még most jön a java.
Főleg ha beindul a Pulsechain. -
törölt tag
válasz
GIORGIONE76 #22 üzenetére
HEX!
-
GIORGIONE76
őstag
Amúgy szvsz, a jövőre nézve, érdekes ilyenkor kiszemelgetni azokat amiket nem rántott annyira magával és a jövőben kicsit orientálódni ... na persze nem a stabilokra gondoltam
de pl a LUNA a CEL a QNT jobban jöttek ki a csatából, de talán még a cardano is kicsit érzéketlen volt rá -
BaLee
addikt
Basszus, nem is a bitcoin lenne ha nem ez történt volna ma.
Mindenki várta a szeptember 7-ét, El Salvarodban bevezetik a btc-t mindenki kap 30$-nyi BTC-t, vegyen ma mindenki 30$-nyi BTC-t erre 53tól beesik egyelőre 47 ezerig... -
törölt tag
válasz
GIORGIONE76 #16 üzenetére
Zsíros kenyérre kell valakinek és most realizál!
-
GIORGIONE76
őstag
Na kiváncsi leszek az okosok ezt mivel magyarázzák ...
lehet valaki rosszul értelmezte az égetést és másik gombot nyomott
-
BeLucZ
addikt
na hol lesz az alja skacok ?
olyan jo nezni ahogy olvad el a portfolio
-
BeLucZ
addikt
végre kiélhetjük magunkat
-
válasz
fireman123 #4 üzenetére
És reméljük hogy csak ide, nem mindhárom topikba egyszerre
-
-
törölt tag
Élő a jós gömbökkel!!!!
-
fireman123
őstag
akkor reméljük ide jön a sírás-rívás is
-
BeLucZ
addikt
vegyetek solt
-
Ebbe a topikba jöhet minden ami a szakmai részben kevésbé fér el, tippelgetések, árfolyamok, gépépítés, ki mit vett a tőzsdén, linkek, cikkek stb.
A politika itt is tiltott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A karcsúság ára
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest