Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valty
aktív tag
Igen, angolul, szokásos "Nesbo minőség" - ne fogj neki, ha másnap dolgod van
Kicsit bővebben, általánosan: az angol változat 3 részre van bontva, 538 oldal hosszú és az 533.-ig leköt (az utolsó 5 oldal epligógus). A könyv második részében van némi üresjárat, de nem zavavaró (pl. a Nemesziszben számomra sokkal feltűnőbb, az szerintem lehetett volna egy 100 oldallal rövidebb)
A téma amit feldolgoz egyedi, a megvalósítás pedig....a Leopárdban is voltak durva részek, de itt...
A sztori gyakorlatilag folytatja az előző részek történetét és az ott megismert karakatereket, az utolsó néhány oldalon, pedig sejtet egy nagyon érdekes történetszálat, amit nem gondoltam volna, hogy Nesbo meglép (ha elolvastátok nyugodtan írjátok meg mire gondoltok )Volt, ami kicsit negatívumként hatott, de nem írom le, mert enyhén spoileres lenne
Összességében szerintem nem annyira grandiózus, mint a Police, de nem is kell. Nesbo a Hóemberrel (vagy a Megváltóval?) egy teljesen új szintre emelte a Harry Hole sorozatot, ez a rész pedig gond nélkül felveszi bármelyik kötettel a versenyt: lebilincselő történet, brutális fejezetek, rengeteg csavar...
Akinek bejöttek az előző könyvek, az ezt is imádni fogja[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Honda topik
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Minden ami hőszivattyú
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest