Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• canonka

csendes tag

válasz nalacy #2080 üzenetére

Kérlek olvasd el a fenti hsz-t, pont Arcibasev műtött vagyok. NE ENGEDJETEK A SZEMETEKHEZ NYÚLNI!!!!!!! :O Legalábbis NE GYÉMÁNTKÉSSEL!!!!!!!! Ez a technika elavult, 20 éve műtött, 57 évesen nyögöm a következményeket! Nem tudom ki ad engedélyt ennek az embernek műteni????? 20 éve nem volt itthon más, ma már van lézer, de ha nem nagyfokú a dioptria fölösleges gyötörni a szaruhártyát.
    Büntetlenül nem lehet semmilyen testrészünket összevagdalni, erre majd 40 felett jönnek rá az emberek, 50 fölött pedig épeszű ember nem vágatja szét semmijét divatból. Szóval ha valami okból mégis hozzányúlnak a szemhez, ne Arcibasev mester szikéjével. :( Biztosan remek sebész, kedves ember, többször találkoztam vele, de amit én szenvedek főleg este a szememmel azt nem lehet megfizetni. Felelőtlenül összekaszabolta a szemünket, egy szót nem szólt a későbbi következményekről, degeszre keresték magukat és még mindig praktizál. Azt hittem régen kiebrudalták, de a jelek szerint nem.
    Elképedve olvasom az árait, van bőr a képén. A későbbi problémákról hallgat, pedig úgy lenne korrekt elkérni a rengeteg pénzt. :Y

Új hozzászólás Aktív témák