Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz brumi1024 #637 üzenetére
Sajnos mostanában már normális.
Az nem baj,ha a lamella el van hajolva,csak a csövek a radiban ne legyenek sérültek.
Elég vékony anyagból vannak ezek,nem úgy,mint a rendes vízhűtés radiátorokban.
A hűtést sem befolyásolja,de ha gondolod,finoman hajlítgasd vissza őket![ Szerkesztve ]
-
_Wasp_
csendes tag
nehezen elkerülhető, hogy meg ne nyomódjanak a lamellák, óvatosan egy hegyes ceruza formájú fadarabbal, vagy valami ár szerű eszközzel óvatosan vissza tudod hajtogatni, ha ügyes vagy a festés se sérül, de ha csak néhány lamella van elgörbülve picit akkor valószínűleg kár is hozzányúlni (már ha a szemedet nem bántja nagyon)
-
scope2007
addikt
Nekem az egész radiátor át van csavarozva
Így vettem, utólag vettem észre, azaz mikor szereltem be
Természetesen beszerelés előtt járattam a vizet, forgattam minden irányba a radit, pár napig nem szivárgott, így beszereltemCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz brumi1024 #657 üzenetére
Elsőre nem halottam,de 12-től valóban magasabb frekire kapcsol a pumpa...ez fail.Én is cserélni akartam,de inkább meghagyom a mostanit.Annak a halható hangja nyitott házból 20cm-ről hallatszik,zártból meg sehonnan.
Érdekelt volna engem is ez a szett,de nem merek kockáztatni. -
őstag
-
ScomComputer
veterán
válasz brumi1024 #742 üzenetére
Azt csak te tudod, hogy neked mi a hangos, de 4400-n nem is lehet halk, mivel a megállapított rpm 3000 körüli, külföldi oldalakon is azt írják, hogy 10ből 10 hangos 4000rpm felett,meg attól is függ melyik verziód van ugyanis van "régi" és új verzió......
A "régi",kicsike kábel,repedésre hajlamos pumapház:új, hosszú vezeték,javított pumpaház más pumpa motor:
Ja még annyit, hogy egy összehasonlító tesztben azt írtál, hogy ennek van leghangosabb pumpája az összes AIO vizek közül! Nem tudom ez mennyire igaz....
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz brumi1024 #745 üzenetére
Minden esetre egyik sem normális.Nálam a 105 és a Hybrid sem hallatszik ki a házból a H80 meg kihallatszana,de agyon szabályoztam .Hozzá teszem csend mániás vagyok és este 11 kor halál csendben tesztelek
Elméletileg a kompaktoknak néma csöndbe kéne üzemelniük,max 20-30 cm ről lehetne/kellene hallania pumpát (Asetek pumpáknál nagyon finom tetkó gépre hasonlító hang),de azt is nyitott háznál full csöndben.Sajnos ennyi selejt kering minden felé...
Különben nálad lesz a baj...ha jól emlékszem a 970-ből is gyüjtötted a tücsköseket (már ha nem keverlek...) -
ScomComputer
veterán
válasz brumi1024 #745 üzenetére
"Van nálam vele együtt egy Enermax Liqmax II 240, aminek szintén egyértelműen lehet hallani a pumpáját a szoba másik feléből teljes terhelésen.."
Én leírtam amiket olvastam a világ fórumain.... de te csak akkor próbálkozzál, de halkabb soha sem lesz...mert ez van...neked nem ez való bazze.....ui. nekem volt pár darab ilyen "AIO" hűtésem de ez a leghangosabb eddig....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest