Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Én próbáltam találni valami tesztet, hogy mit tud az NPU helyben futatott Stable Diffusion-nel, pici LLM-el, akármi... de sehol semmi, és ahogy látom, ezért mert nem támogatja semmi. Szóval jelenleg csak unatkozik ott szegény NPU. Ha meg egyszer netán szélesebb körben helyben futtatunk majd ilyeneket (de én kétlem, hogy nem előfizetéses üzleti modellre fog rámenni az ipar, akkor meg nem helyben fut), addigra ezeknek az 1. generációs NPU-knak tudása vicc kategória lesz, mivel az elején minden meredeken fejlődik.
-
Jaja, ilyen kb soha nem lesz. Helyette big data computing, machine learning, deep learning van, amiket -tévesen- AI-nak neveznek az IT-szektorban jelenleg, na nem mintha nem tudnák pontosan, hogy semmi köze hozzá, csak szimplán rájöttek, hogy a(z egyébként nullához közeli innovációt felmutató) szoftvertermékeik eladhatóbbak így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- EAFC 26
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest