Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fix: Komolyan túlárazott gamer PC.
TL;DR megint a user lehúzós egyirányú "deal", ma sem láttunk semmi újat..Ezek akkor lennének érdekesek szvsz ha a dobozos áraknál mondjuk egy "komoly" 15%+ olcsóbban adnák, lévén, hogy így mindent tőlük vesz a user és nem 6 másik gyártó termékeinek összeválogatását. Erre még rájönne normális esetben a tételes kedvezmény amit kiharcolnak a procikért, RAMokért (amik amúgy csirkék ehhez a konfighoz) + egyéb kisebb alkatrészekért lealkudott összegek. Hangot már említették mások, filléres csirke megoldás.
A ronda dizájnt nem említem, azt majd eldönti más, hogy mennyit ér meg neki
-
ttt
senior tag
Két milla és egy ALC897-s hang codec-et? Ez a része vicc kategória.
-
flexxx2
őstag
és itt a belseje: [link] (elsőre nem is olyan rossz)
nem is gondoltam hogy már 6 napja szétszedte vki -
flexxx2
őstag
válasz
kakuk.tamas #10 üzenetére
köszi
és igazad van, csakl hát néha jobb fórumozni mint keresni.
A nahimic 3 audio enhancer-nek utánanézve, ez az MSI saját alaplapra integrált hangzatos elnevezése, vagyis semmi extra.
Amúgy én olyan dolgokra lettem volna kíváncsi mint a belső komponensek elrendezése, volt már olyan gép ahol nagyon gagyi dolgok voltak bent.
Pl itt a hűtéshez annyi van: msi aio luiqid, de hogy milyen típus az sehol nincs. -
kakuk.tamas
addikt
Egy prohardver fórumozónak ilyen nehéz rákeresni a neten, hogy mi van a belsejében?
Tessék: MSI Trident X2 -
ronczoli
csendes tag
Csak én nem látom az alábbi táblázatot?
-
2 milla egy gépért ami egy év mulva csak a felét éri, hát nem tudom mennyire éri meg.Igaz a proci meg a vga 1 millát fölemészt.
-
törölt tag
"Ahogy az a 49 literes térfogatból, 14 kg-os tömegből és 487 x 222 x 453 mm-es méretekből is sejthető, nem egy apróságról van szó"
Basszus pedig a képről nekem egy minigépnek tűnt.
A dizájn tőlem nagyon távol áll, de 10 liter alatt még az ilyet is számon tartanám. -
fuximaxi
senior tag
Csak az "alábbi táblázat" maradt ki
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest