Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuximaxi
senior tag
Csak az "alábbi táblázat" maradt ki
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
törölt tag
"Ahogy az a 49 literes térfogatból, 14 kg-os tömegből és 487 x 222 x 453 mm-es méretekből is sejthető, nem egy apróságról van szó"
Basszus pedig a képről nekem egy minigépnek tűnt.
A dizájn tőlem nagyon távol áll, de 10 liter alatt még az ilyet is számon tartanám. -
veterán
2 milla egy gépért ami egy év mulva csak a felét éri, hát nem tudom mennyire éri meg.Igaz a proci meg a vga 1 millát fölemészt.
duree54
-
ronczoli
csendes tag
Csak én nem látom az alábbi táblázatot?
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Egy prohardver fórumozónak ilyen nehéz rákeresni a neten, hogy mi van a belsejében?
Tessék: MSI Trident X2[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
flexxx2
őstag
válasz kakuk.tamas #10 üzenetére
köszi és igazad van, csakl hát néha jobb fórumozni mint keresni.
A nahimic 3 audio enhancer-nek utánanézve, ez az MSI saját alaplapra integrált hangzatos elnevezése, vagyis semmi extra.
Amúgy én olyan dolgokra lettem volna kíváncsi mint a belső komponensek elrendezése, volt már olyan gép ahol nagyon gagyi dolgok voltak bent.
Pl itt a hűtéshez annyi van: msi aio luiqid, de hogy milyen típus az sehol nincs.[ Szerkesztve ]
-
flexxx2
őstag
és itt a belseje: [link] (elsőre nem is olyan rossz)
nem is gondoltam hogy már 6 napja szétszedte vki[ Szerkesztve ]
-
ttt
senior tag
Két milla és egy ALC897-s hang codec-et? Ez a része vicc kategória.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Fix: Komolyan túlárazott gamer PC.
TL;DR megint a user lehúzós egyirányú "deal", ma sem láttunk semmi újat..Ezek akkor lennének érdekesek szvsz ha a dobozos áraknál mondjuk egy "komoly" 15%+ olcsóbban adnák, lévén, hogy így mindent tőlük vesz a user és nem 6 másik gyártó termékeinek összeválogatását. Erre még rájönne normális esetben a tételes kedvezmény amit kiharcolnak a procikért, RAMokért (amik amúgy csirkék ehhez a konfighoz) + egyéb kisebb alkatrészekért lealkudott összegek. Hangot már említették mások, filléres csirke megoldás.
A ronda dizájnt nem említem, azt majd eldönti más, hogy mennyit ér meg neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- Sony TA-F435R + Elac CLS6 + Norstone Epur + Norstone B250
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen