- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
UP!?!
:o -
MUŁĐER
addikt
Most szemezgetek a Nemzetközi kommunikáció,ill. Nemzetközi kapcsolatok,ill. Nemzetközi tanulmányok szakokkal,mert olyan szépen cseng a nevük.:)
Erről van valakinek infója?Van matek?:B -
Agyzuzo
addikt
Egyik haverom idegenforgalom és szálloda szakon tanul BGF-en, másik pedig Nemzetközi Kommunikáció szakon BKF-en. BGF-es haveromnak van matek elég sok és azt mondja néhol húzós a téma, Kommunikációson ha jól tudom nincs, vagy legalábbis csak minimális szinten (pl. Statisztika).
-
MUŁĐER
addikt
Hajaj,bajban vagyok.Nemtalálok olyan egyetemet,ahol lenne idegenforgalmi úgy,hogy ne 120 pont legyen a felvételi.Csak főiskolai karra vennének föl,mennyivel járok rosszabbul egy főiskolai diplomával?
Még valami:a Győri egyetemen találtam egy szépen hangzó Nemzetközi kommunikáció szakot,de mit kell ott tanulni?Mert ha van matek,akkor nem mehetek.Felvételiben meg van matek...;]) -
MUŁĐER
addikt
UP!
Senki?
Ennyire sokat kell ott tanulni,hogy senki sem ér rá netezni?:U -
MUŁĐER
addikt
Cső!
Most éppen a továbbtanulás dilemmája előtt állok,és nagynehezen megszültem,hogy eme két szak érdekelne,de szeretnék odajáróktól saját tapasztalatot hallani hogy milyen,mért rossz :),stb...
Hogy melyik intézmények érdekelnek,még nem döntöttem,csak azt tudom,hogy Győr,Pécs és Budapest a három város,ahova szeretnék menni.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest