- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Azt mondjuk én sem vágom, hogy miért van, hogy egyszer felismerte a hangkártyámat (alaplapi cucc) otthon, máskor meg nem. A floppyra meg nem ír ki semmit. Rendesen beállítom a jogokat Read-Write-ra, át is másolom a file-okat, olyan, mintha ott lenne (még valamit írt is), de Win alól már nincs ott semmi a lemezen. Csak ami addig is ott volt. Ja, és másodszorra már képtelen volt ''írni'' a floppyra, tehát rögtön az első után, nem volt reboot. Erre van valami magyarázat?
Most egyébként melóhelyről nyomom, egyből felismert minden szükségeset, nekem csak a proxy-t kellett beállítanom Firefoxban. Good.Van itt minden, OpenOffice, Gimp, hálózati progik, bár néha nem indulnak dolgok.
Ez a májusi verzió.
szerk: Szeret amúgy néha fagyogatni. Pl. UNIONFS/etc megnyitási kísérletekor lehal a rendszer, nem indítható semmi sem. Volt olyan is, hogy durr, eltűnt a tálca, aztán szevasz, nem lehetett visszahozni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest