Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1951) velizare válasza nakos (#1950) üzenetére


velizare
nagyúr

nem gond. a játékban a flashpointoknak nincsen materiális bejáratuk (pl. barlang), hanem imperial/republic fleetről lehet bejutni. ha felmész fleetre, úgyis tele lesz a general ezzel, de te is elkezdhetsz kiabálni, hogy lfg esseles, vagy hasonló.

a space missionöket tekintve nem tudok tanácsot adni, várom, hogy elkészüljön a lakásunk, ott lesz helyem kipakolni a warthogot.

ha healer akarsz lenni, ez a játék nagyon jól megtanít az alapokra.

igen, a legtöbb mmo-ban vannak rokon elemek, mondhatni a gyakorlat teszi a mestert. =]
a fejlesztő azért nem ír végigjátszást a játékhoz, mert nem akarja elvenni a felfedezés örömét. :)

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#1952) Mooka-Miki válasza nakos (#1950) üzenetére


Mooka-Miki
senior tag

Űrhajós küldiknél csak a daily-ket érdemes csinálni, csak úgy önmagában az űrhajós küldik nem érik meg.

Az hogy mi hol van Imperial Fleet-en az hamar megtanulható: Egyrészt a kvadránsok neve is árulkodó, de ha rászánsz kb fél órát és körbenézed az összes vendor-t, akkor neked is magától értetődő lesz.

Amit Galactic Marketen veszel, annak azonnal meg kell érkeznie a postaládádba. Ha nem akkor ott szerver oldali gond van. Volt egy napig kb, hogy egyáltalán nem működött a levelezés a játékon belül, de azt megcsinálták.

A játékon belüli Codex-ben elég sok minden benne van, pl a flashpoint-okról is, amikor meglépted a 10-ik szintet, oldalra ki is rakott neked ilyen kis olvasnivalós linket. De ha csak kinyomtad utólag is elolvashatod, csak most nem jut eszembe melyik gombra hívod elő a Codex-et és nem vagyok otthon, hogy megnézzem. :N

Szabadkozni meg nem kell, erre való a fórum nem az anyázásra. Ha éppen nézzük ugyebár. ;)

(#1953) kexksz


kexksz
addikt

Ez az Eternity Vault a bughalmazok csúcsa. Toljuk már pár napja, eddig kb csak a bugok nyírtak ki, de azok jó sokszor...

Kedvenceim listája:
Átesek a padlón le a semmibe
Első boss fogja és 5 perccel hamarabb beenrage-el mint kéne
Második bossnál a platoformokat amire át kell menni össze vissza rakja le, tehát át kell futni 100 méternyi láván
A speeder ami elvisz olyan fasza, hogy legtöbbször út közben random meghalnak rajta az emberek, vagy ha leszállnak. De volt már olyan is hogy leszállás után fél perccel -16k hp randomba, good times
Utolsó boss fogja és amikor phase váltás van (lebomlik a padló és lentebb kell ugrálni az ott maradó platformokon) elkezd dobálni egy random embert aztán ledobja a semmibe és eltűnik a hullája

Egy élmény ez a raid... :C

(#1954) Mooka-Miki válasza kexksz (#1953) üzenetére


Mooka-Miki
senior tag

Jaaaj te nem tudtad? Ez a Nightmare Mode! Még tesztelés alatt :DDD

(#1955) velizare válasza Mooka-Miki (#1954) üzenetére


velizare
nagyúr

a felsorolt dolgok nemcsak a nightmare módra jellemzők.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#1956) Wolverine válasza kexksz (#1953) üzenetére


Wolverine
félisten

Ez kb. minden MMO-ban így van content release után... :DDD

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1957) Lézerparaszt


Lézerparaszt
őstag

Hát jah, elég törtszerveres fílingje van eddig :D

A játék az nem játék!

(#1958) PhilBrick válasza nakos (#1950) üzenetére


PhilBrick
őstag

Végigolvastam a mai termést és lenne egy egyszerű kérdésem: értesz te angolul?
A játék a te problémáid megoldására többször is felhívta a figyelmet menet közben. (FP, GTN)

(#1959) donki


donki
aktív tag

Ez a játék szerintem egy katasztrófa. Sokan vannak akiknek még nincs meg és majd megvesznek, hogy kipróbálhassák, de szerintem ez a lufi maximum 1-2 hónapig bírja, mielőtt kipukkad.
A játék majdnem single player benyomását kelti. A felépítéséből és a class questekből adódóan támogatja, mi több buzdít az egyedül questelésre. Fejlődés közben kevés ellenséggel találkozni, nyilván azért, hogy ne kelljen a fejlesztőknek azzal foglalkozniuk, hogy mi történjen akkor, ha te éppen egy átvezető képsort nézel miközben megtámadnak. Az open world elég kis létszámra hoz létre újabb instance-okat, ezért én a full szerveren alig-alig találkozok másokkal, kivéve a "fővárost".
A játék tele van grafikai hibákkal, mint például zöld falak a semmiben. Az animáció szerű harc átka, hogy az aktiválható képességek össze-vissza működnek, még ami instant, az is lassú az animáció miatt. A tükör classok animációja eltér, ezért például a birodalmi oldalon valóban instant, másik oldalon másodperceket kell várni. Bosszantó!
A pvp kiegyensúlyozatlan, mert az 50-es szintűekkel együtt vannak az alacsonyabb szintűek a warzone-okban.
lfg rendszer nincs, az auction house-ban nem lehet normálisan szűrni arra, hogy mit keresel, nincsenek public questek, nincs dual talent, így inged-gatyád rámegy, ha pvpzni és pve-zni IS akarsz.
Az utazás már önmagában is bosszúságot jelent. Más játékokban átmész egy térkapun és megérkezel. Itt bemész a hangárba (töltőképernyő), belépsz az űrhajóba (töltőképernyő), utazol, kijössz az űrhajóból (töltőképernyő), kijössz a hangárból (töltőképernyő). 4 töltőképernyő egy helyett. Fenomenális...
Kipróbáltam egy flashpointot is, a Taral V-t. Mindenkinek aki meghalt és visszatért a kiindulási pontra, annak crash-elt a kliense.

(#1960) -conrad- válasza donki (#1959) üzenetére


-conrad-
addikt

Na akkor sorban:
Több játékkal ellentétben bonus és nem penality jár ha csapatban questelsz. Wowban kevesebb xp jár egy mobért ha együtt mentek, itt meg ugyanannyi meg ráadásul social bonus is van szóval ez nem igaz.
Fejlődés közben folyamatosan gankel a másik oldal, tegnap kb. egy órán keresztül ez ment. Az, hogy nem voltál olyan területen ahol már igazán contested a terület, esetleg atho city imperial oldalán játszol ez nem a játék hibája.
Instance-olt a világ, ez igaz. Az instance viszont átjárható. Azt nem vagyok képes felfogni, hogy a sok vérpisti egyszer azért sír, mert elviszik előle a questitemet/bányát stb, így meg ha több jut egy főre mert instance-olt, az sem jó.
Én eddig elvétve találkoztam grafikai hibával, az javítva lett patch-el. Tegyél fel új vga drivert.
Aktiválható képességekkel nem volt eddig gondom. Animáció van, viszont a sebzés instant spell esetén azonnal bemegy, nem kell várni az animációra. A másodperceket különben is nagyon erős túlzás.
A pvp pont, hogy jó így, ugyanis a statok egy szintre vannak hozva, így mindenki ugyanannyit sebez, ami miatt OP most a lvl 50 az a pvp gear és a fullos talentek és statok. Erre azért volt szükség mert alig van még lvl50es, a januári patch-ben lesz külön WZ a lvl50-eseknek.
LFG rendszer más játékékban sem volt az elején 3 hete megy ember..... wowban kb. 4-5 év után vezették be.... ugyanez a dual talentre is igaz. Majd lesz. Majd ha erre ráérnek nem a most kiderülő problémákat orvosolják. Másrészt egy óra dailyzés lvl50en 100k creditet hoz, a maxos retalent 50k.
Utazás. Nekem egyszer tölt, mikor megérkezek a bolygóra. Se előtte a galaxy mapnál, se utána mikor kiszálltam és lemegyek a bolygóra. Javíts a konfigodon.
FP. ha leversz egy bosst, és utána wipe van, akkor az adott bosstól kell visszamenni, nem az elejéről. Wowban pl. ilyen sincs, ott futhatsz be, max vannak portalok.

Mindezek ellenére sztem nem neked való a játék, nem kell feltölteni, ennyi az egész.
Bosszankodni felesleges, volt beta(kb. open beta volt 2 hétvégén is, aki regelt accot az bejutott), vannak youtube videók meg fórum, aki megvette úgy, hogy nem tudja mit kap az így járt.

(#1961) nakos válasza PhilBrick (#1958) üzenetére


nakos
senior tag

:D Elvileg kb 20 eve hasznalom az angol nyelvet igen aktivan, munkambol adodoan is...

Ennek ellenere - nem is ketlem - biztos az en hibam ez a rengeteg ertetlenseg.
Meg a kezdok figyelmetlensege, meghat en azzal is magyaraznam hogy azok az angol kifejezesek amiket itt hasznalatosak nem igazan a hetkoznapban szukseges/haznalatos nyelvezeten alapulnak - (pl: parry, deflect, tank stb).... illetve hogy az ebben a jatekban mintegy szakzsargon sokszor mast jelent...(meg gondolom mas hasonlo gamekban is amivel en meg soha nem jatszottam)

Valahogy jobban szajbaragos, elmagyarazos jatekokhoz vagyok szokva - de ez tuti az en tapasztalatlansagombol ered.

Amikor becsatlakoztam ebbe a forumba, kb ugy olvastam a hsz-eket mintha a holdrol jottem volna... Egyebkent meg sokszor most is kb felet ertem a mondatoknak :DDD -pedig elvileg tudok magyarul... :))

Ennek ellenere szerintem, a jatek annal osszetettebb hogy ugymond "felfedezes orome" legyen teljesen ujoncoknak. Pl nem azt mondom hogy irjak le hogy hogy verjem el IronFirst-et es milyen kasztba menjek hogy a leggyorsabban vegigjatszam a gamet, de pl egy reszletes Crafting osszefoglalo nekem baromira kellene.. Mostmar vagy 3. vagy 4. kevdves kollega segit nekem megerteni a dolgokat crafting ugyben, de meg mindig ott tartok hogy odamegyek egy vendor machine-hoz (marketplace a fleeten) es kicsit lever a viz hogy mi az a sok minden amit kapni lehet es ha megvettem azt a nyomorult szines kristalyt vajon a lightsabremmel mukodni fog-e... es persze nem. Es nem csak az a bosszanto hogy a nyakamon maradt egy kristaly, de sokkal inkabb az hogy meg azt se tudom hogy miert nem muxik. Eladni meg persze nem lehet csak nehezkesen, vagy fillerekert ha surgos.

Pl en azt jobban felhasznalobaratabbnak gondolnam, ha csak azutan kellene fizetni ha "felprobaltam" egy cuccot -> Ergo nem eloszor veszem meg es bosszankodok hogy hejj, valamiert megse tudom hasznalni, hanem kiprobalom hogy pl be tudom-e szerelne a a lightsaberembe es utana lenne egy Veszi / Nem veszi button.

Aztan van az a sok kiegeszito a robotokhoz is, meg az urhajohoz, ezek nem igazan angol tudas vagy nem tudas kerdeskor, nekem teljes kaosz a lista. Kb olyan mint egy csajnak mutogatnal egy autoalkatresz listat a legaprobb reszletekig. Lovesem nincs hogy pl az a puska amit vettem miert nem muxik a T07 robotommal, stb hasonlo kerdesek....

Na mind1, gondolom csak en vagyok ilyen szerencsetlen....vagy csak ez mar az oregedes jele? :(

[ Szerkesztve ]

(#1962) PhilBrick válasza nakos (#1961) üzenetére


PhilBrick
őstag

Ok, akkor bedobom a szerintem legjobb leírást. Ezt akár ki is nyomtathatod.

Szóval érteni érted, de nem figyelsz vagy nem látod át. GTN minden vásárlás után közli, hogy postán kapod a cuccot, a Flashpoint legalább kétszer felhívja a figyelmet, hogy ne egyedül menj. (Azért jutottál el Ironfistig, mert 8 szinttel kisebbre tervezték, 2-4 főnek.)

Gondolkodtam, hogyn tudnám megértetni veled a dolgokat ha úgy vásárolsz, hogy nem is tudod, jó lesz-e. De szerintem így nem lehet. Csak élőszóban, megosztott képernyővel.
(Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok profi, ma is kellett egy kapcsolódó kifejezést gugliznom.)

Javaslom keress valakit, vagy akár egy guildet, akikkel együtt kalandozhatsz. Nagyobb az élményfaktor és könyebb a tanulás/tanítás is.

(#1963) velizare válasza donki (#1959) üzenetére


velizare
nagyúr

a jóslásokra hadd ne reagáljak. vagy így lesz, és akkor jöhet a pezsgőbontás, vagy nem így lesz, és akkor is pezsgőbontás jön.

Fejlődés közben kevés ellenséggel találkozni, nyilván azért, hogy ne kelljen a fejlesztőknek azzal foglalkozniuk, hogy mi történjen akkor, ha te éppen egy átvezető képsort nézel miközben megtámadnak.
aha, nem. cutscene és dialógok közben kapsz egy buffot, ami sérthetetlenné tesz. amint kilépsz a beszélgetésből ez leesik. volt róla devpost.

A játék tele van grafikai hibákkal, mint például zöld falak a semmiben.
ez lehet akár driver vagy egyéni probléma is. más mmo-ban volt hasonlóban részem, aztán egy rendszerújrarakás óta eltűnt. mindenesetre nem árt, ha adsz fel róla ticketet.

Az animáció szerű harc átka, hogy az aktiválható képességek össze-vissza működnek, még ami instant, az is lassú az animáció miatt. A tükör classok animációja eltér, ezért például a birodalmi oldalon valóban instant, másik oldalon másodperceket kell várni. Bosszantó!
learn2play probléma, ismerni kell, amivel játszol. viszonylag nagy része az usereknek sír miatta, emiatt könnyen lehet, hogy a bioware változtat. szerintem ez az animáció-orientáltság a faék egyszerűségű játékmechanika egyetlen olyan eleme, ami kicsit izgalmassabbá teszi az egészet.

A pvp kiegyensúlyozatlan, mert az 50-es szintűekkel együtt vannak az alacsonyabb szintűek a warzone-okban.
ok és okozat között én nem látok összefüggés, bár tényleg igaz, hogy a 1v1 class balanceszal nem foglalkoztak. az 1.1es patchben már lesz olyan warzone, ahová csak 50esek mehetnek be. a játék ugyan a warzoneokban felbuffolja az alacsonyabb szintű játékosokat, viszont a gearjükkel nem kezd semmit, emiatt pedig eléggé védtelenek maradnak. btw erre más mmo-ban sem láttam még megoldást.

lfg rendszer nincs
minek?

az auction house-ban nem lehet normálisan szűrni arra, hogy mit keresel
mi a probléma vele? eddig még mindig megtaláltam, amit kerestem.

nincsenek public questek
minek?

nincs dual talent, így inged-gatyád rámegy, ha pvpzni és pve-zni IS akarsz.
igen, ezzel jó lenne, ha kezdenének valamit. viszont egy wow-os dual-talent ide szerintem már nem elég. mivel a játékban a legtöbb ac két szerepre is alkalmas a három közül, ezért két profil már nem lesz elég. lehetne egy mirroros megoldás, mitn ami az eq2-ben van, ez gyakorlatilag végtelen számú profilt tenne lehetővé, vagy lehetne egy riftes shard c. dolog, akár legacyhoz kötve.

Az utazás már önmagában is bosszúságot jelent. Más játékokban átmész egy térkapun és megérkezel. Itt bemész a hangárba (töltőképernyő), belépsz az űrhajóba (töltőképernyő), utazol, kijössz az űrhajóból (töltőképernyő), kijössz a hangárból (töltőképernyő). 4 töltőképernyő egy helyett. Fenomenális...
works as intended. lore miatt ettől túl sok eltérés nem lehet (de bubival és fleet plassal legalább a sétát megspórolod). eveben ugrókapu-hálózat van, amin egyenként kell átugrálnod. ha harminc ugrásra van a célod, akkor az harminc töltőképernyő.

Kipróbáltam egy flashpointot is, a Taral V-t. Mindenkinek aki meghalt és visszatért a kiindulási pontra, annak crash-elt a kliense.
én még nem láttam olyan alkalmazást (tesztelő vagyok), ami ne lett volna képes lefagyni. majd javítják.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#1964) nakos válasza PhilBrick (#1962) üzenetére


nakos
senior tag

Mar maga ezert a leiras linkert is tartozom neked egy Sorrel, majd mond meg hova kuldjem. Nagyon jo kis anyag. :K :K :K

Azt pedig nem is tagadom hogy a legjobb tenyleg eloben lenne, valaki melle odaulni, dehat az nem olyan egyszeru. Na mind1, majd ezt atnezem, es megtanulom, esetleg majd megcsorgetlek telon ha nem veszed tolakodasnak ha meg maradt kerdes.... es akkor megy a tobbi doboz sor :DDD

De addig is :R :R :R

[ Szerkesztve ]

(#1965) velizare válasza -conrad- (#1960) üzenetére


velizare
nagyúr

Animáció van, viszont a sebzés instant spell esetén azonnal bemegy, nem kell várni az animációra.
nem feltétlenül. pl. az inquisitor és a sage esetében a shock/projectnél a shocknál az animáció a sebzéshez tartozik (villámok cikáznak a célpont körül), ezért az azonnal megjelenik, a projectnél viszont a casthoz (felvesz egy követ, amit ellő a célpont felé), ezért ott a sebzés az animáció után történik.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#1966) Lézerparaszt


Lézerparaszt
őstag

Mondjuk a trade marketet tényleg megcsinálhatták volna jobbra, legalább annyit hogy megjegyezze az utolsó állást. A segítőm visszajön a küldetésből és hirtelen eltűnik a market, kezdhetem elölről a keresést. A másik jó ötlet az lehetne mint a wowban, berakom a cuccot és mutatja mennyiért vannak bent. Eza kettő nagyon hiányzik, és ezért nem is használom sűrűn, pedig tele vagyok minden jóval.

A játék az nem játék!

(#1967) velizare válasza Lézerparaszt (#1966) üzenetére


velizare
nagyúr

vita nélkül elég sok fejlesztés ráfér. gondolom sem ez, sem a guild rendszer nem kapott túl fontos prioritást.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#1968) Lézerparaszt válasza velizare (#1967) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

Na meg az optimalizáció sem lenne utolsó mert azért gáz hogy egy i7-es proci nem bírja el low -on

A játék az nem játék!

(#1969) nakos válasza Lézerparaszt (#1968) üzenetére


nakos
senior tag

Nekem igaz eros gepem van de hardverileg szepen megy minden es grafikaval sincs sok gondom, nincsenek anomaliak se (vagy nagyon ritka olyan amit lent masok felsorolnak).
i7 2600K es GTX580, igaz 2560x1600-ban nyomom. De a laptopomon is szepen fut, GT555 vga-val.

Engem egy dolog idegesit viszont kulonosen, es az szerintem nagyon gyenge: engem a Server kb 1-2 oranketn egyszer-egyszer kivag. Es nem mindig a legjobbkor. Es onnan kb fel-1 perc mire visszaerek. Ilyenkor egy csoportos (4 fos) csata pl Ironfist ellen nem annyira kellemes.... Sot szidkozodok mint allat... :W

Nalatok is akadozik a szerver, es kidob olykor-olykor?

(#1970) dilipok válasza Lézerparaszt (#1968) üzenetére


dilipok
veterán

milyen videokartyaval???? mert nekem nagyon szepen szaladgal egy csoro kis qx9650en...

nakos: engem meg sose dobott ki jatek kozben (Ahto city)

[ Szerkesztve ]

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#1971) Lézerparaszt válasza dilipok (#1970) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

i7 2600k, gtx 570, 16Gb ddr3 1600 Mhz, és SSD -ről megy a játék. Nem akadnia kéne hanem Full hd videót kéne konvertálnom alatta hogy 100-ról lejjebb menyjen az fps :D

A játék az nem játék!

(#1972) Malibutomi válasza Lézerparaszt (#1971) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

PII x4 955 3,7GHz, HD 6870, 2x2Gb 1600MHZ ram
FULL HD, minden max 8xAA 16xAF a fleet-en van 25-30fps-em, mindenhol máshol simán 50-80 között mozog.

(#1973) nakos válasza Lézerparaszt (#1971) üzenetére


nakos
senior tag

Hat az furcsa, marhara nem kellene egy ilyen eros gepen szaggatni.Nekem kb ugyanaz van csak GTX580 (de mondom 2560x1600-as felbontassal jatszom) es alomszepen megy, mint vaj a kenyeren. Van is vagy 100-as FPS-em, FRAPS-szal nezve. Minden Ultra High.

Maganyos questben is akadozik? vagy csak 10x10-es csatakban? Lehet hogy internet lag gond van... Ha wifirol nyomod nezd meg kabeles netrol.

(#1974) Healbacsi válasza velizare (#1963) üzenetére


Healbacsi
őstag

Egyet ertek azzal amit irtal, es amit Conrad irt, de az aukcios haz nagyon szar. Tudom hasznalni, csak nehezkes, es sok keresgelessel jar megvenned az amit szeretnel. Nem feltetlen arra gondolok, hogy veszel 20 darab craft itemet.
Ha eppen geart vennel magadnak, vagy a petjeidnek, akkor beallitgatsz mindent majd kapsz egy listat. Egy oldalon alig 7 item talalhato, igy kb 20x kell lapoznod. Arrol nem is beszelve, hogy nem lehet szurni a talalatokat. Az esetek tulnyomo tobbsegeben nem lehet szurni a talalati listat, se nev, se szint, se ar se egyebb kategoriaban.
Az aukcios hazat nem veletlenul szidjak sokan, en es az osszes ismerosom (guildem), mindenki eddig meg csak arrol beszelt, hogy hasznalja, de utalja is egyben, mert idorablo, es nehezkes hasznalni.
A wowos ah messze egyszerubb, es mindig meg is talalod amit akarsz, lehet benne szurni, rendezni, igy par pillanat alatt kiderul van-e szamodra olyan amit keresel az adott aron.

(#1975) velizare válasza Healbacsi (#1974) üzenetére


velizare
nagyúr

ha te mondod...
biztos lehetsz benne, hogy nem ebben a formájában fog nyugdíjba vonulni a gtn.
eddig még mindig tudtam szűrni a listát legalábbis név szerint. de a tárgyak neve csak akkor érdekelt, amikor fixen tudtam, hogy mit akarok venni, egyébként meg inkább a rarity szerinti szűrést engedem rá először.

/off
megmondom neked őszintén, én bevásároltam a peteknek sima nari cuccokat, és cserélgetem bennük a modokat. volt, amelyiknek magától is volt olyanja.
/on

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#1976) Healbacsi válasza velizare (#1975) üzenetére


Healbacsi
őstag

Igazabol meg mindig nem erted mirol beszelunk paran.
Pl. akarok venni egy "red silk beltet" (ilyen nincs, csak a peldakent mondom)
A wowos ah-t megnyitod, es beirod, hogy "red s", es mar ki is dobta az osszes talalatot, 50 van egy oldalon igy az arakat is gyorsan ossze tudod hasonlitani.
Az swtoros ah-ban ki kell valasztanod, melyik slotra akarod, milyen armortipusban, ki tudja hasznalni, rarity, ra kell nyomnod a searchre, majd csak ekkor valik aktivva a szerkeszto sor, ahova a never irod. Mivel 7 van egy oldalon igy ha pl 200 talalat van, akkor folyamatosan lapozgatsz, mert az ar, es szint szerinti rendezes nem mukodik (az esetek 90%-aban nem mukodik). Majd megveszed.
A ket megoldas kozott kb cirka 1-2 perc kulonbseg van itemenkent.. Ez mondjuk 8-10 itemnel mar tetemes idokiesest jelent, es ekozben nem csinaltal tulajdonkeppen semmit, csak "bongesztel a weben".
Vedheted a jatekot, en is vedem, de az ah szar, ezen kar vitatkozni. Mint mar mondtam tudom hasznalni, de iszonyu ido megy el arra, amire megveszek minden amit szeretnek (nem egy itemrol beszelek), legyen az amire szuksegem van, vagy olyan item amit valaki aron alul rakott be, igy alkalmi vetel.

(#1977) Telda


Telda
addikt

Egy játék aminek a nevét itt nem ejtjük, már valóban annyi kényelmi funkciót nyújt a játékosoknak, hogy az SW kicsit fapadosnak tűnhet mellette. De ennek a nagy kényelemnek meg van a hátulütője is, hamar unalmassá válik, amit a saját "bőrömön" tapasztaltam.

(#1978) dilipok válasza Lézerparaszt (#1971) üzenetére


dilipok
veterán

ott valami mas van. Azzal nem szabad meg sem roccenie, nemhogya akadnia... Az adatlapomon levo geppel tolom 1680ban ultran es ritkan megy 40 ala az fps

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#1979) Lézerparaszt válasza dilipok (#1978) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

Most újraraktam a rendszert, most kiderül, hogy akad-e még. Amúgy nem csak én vagyok vele így, sok embenek nem megy brutál géppel.

A játék az nem játék!

(#1980) nakos válasza Lézerparaszt (#1979) üzenetére


nakos
senior tag

Nagyon szurkolok neked hogy sikeruljon! :K Majd szolj mi lett a vege...

(#1981) Lézerparaszt válasza nakos (#1980) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

Na épp telepítem, kár hogy az átmásolt verzió nem működik ='(
Na de ez a hátránya a digitális változatnak, tölthetem le minden telepítéskor a tizen valahány gigát. Ja és nálam jobban nem szurkolhatsz :D
Remélem a PvP most már élvezhető is lesz, nem azon fog múlni hogy berohanok a tömegbe és amit megnyomok hány mp múlva történik meg :)

[ Szerkesztve ]

A játék az nem játék!

(#1982) donki válasza -conrad- (#1960) üzenetére


donki
aktív tag

Na akkor sorban:
Hiába jár bónusz, mer elvétve questelnek együtt az emberek. Ez a játék xp-vel talán, de technikailag nem támogatja a groupolást. Körülményes csapatot keresni, ráadásul companionokkal a flaspointok kivételével majd minden megoldható. A class questek meg kifejezetten single playerre vannak optimalizálva.
Fejlődés közben - mint republic - még republic playereket is csak elvétve láttam az első 35 szinten. Nyilván az is közrejátszik ebben, hogy több instance között vannak elosztva. Lehet, hogy te elvétve találkozol grafikai hibával, de az is lehet, hogy csak nem jöttél rá, hogy az a villódzó zöld fény, amire kb mindenki panaszkodik, az bizony hiba.
A quest-et meg lehet úgy is tervezni, hogy sok ember legyen egy adott helyszínen (ne legyen üres a világ) mégse legyen frusztráló quest item szempontjából.
Az aktiválható képességekkel baj van. Hammer shot, full auto, mortar volley például.
Más játékokban érdekes módon megvalósítható, hogy kezdéskor külön legyenek választva a warzone-ok. Elvégre aki lvl 50-es, az kezdhet új karaktert. Aki viszont nem az, az folyamatosan frusztrálva van, hogy két ütéssel megölik. Jelenleg az az oldal nyer a warzone-ban, ahol több a lvl 50-es.
LFG rendszert a wowban, ahogy más játékokban is, már évekkel ezelőtt bevezették, (ahogy te is mondod), mert ma már ez az elvárás. Itt mégis hiányzik. Hiába na, le vannak maradva pár évvel...
Különös módon a RIFT-ben a megjelenéskor is volt dual talent, talán mégsem olyan nagy kihívás azt leprogramozni?
Apropó, a grafikus felületet miért nem lehet személyre szabni? Jedi knight-nak van vagy 30 képessége amit használni kell, plusz az elsősegély kitek meg egyéb aktiválandó tárgyak, nekem kifejezetten hiányzik az a szabadság, amivel már a közpes minőségű játékok is elkényeztetnek, azaz hogy oda tegyem a tálcákat és azon belül a képességeket ahova akarom.
Ami az utazás közbeni töltést illeti, használd az ujjaidat a számoláshoz :)
FP: Igen, az adott boss-tól indul. Micsoda forradalmi újítás. De a Taral V-n amikor én próbáltam az egész csapatnak minden egyes halálkor lefagyott a kliens.

Összegezve: a marketing nagyon hatásos, de aki még nem vette meg, az türelmesen várjon 1-2 hónapot, akkorra talán már javítják a bugok egy részét.

(#1983) Wolverine válasza donki (#1982) üzenetére


Wolverine
félisten

Csendben jegyezném meg, hogy a WoW-ban a jelenlegi LFG-rendszer kb. a 3. vagy 4. verzió, és a korábbiaknak ma már nyoma sincs a játékban, mert nem voltak eléggé hatásosak.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1984) dilipok válasza donki (#1982) üzenetére


dilipok
veterán

Összegezve: a marketing nagyon hatásos, de aki még nem vette meg, az türelmesen várjon 1-2 hónapot, akkorra talán már javítják a bugok egy részét.

Ez is egy velemeny. De en meg pont azt ajanlom, hogy akit egy picit is erdekel az SW illetve van affinitasa az MMO-khoz, akkor kotelezo jelleguen szerezze be ;)

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#1985) PhilBrick válasza donki (#1982) üzenetére


PhilBrick
őstag

Azért az lássuk be, amíg nem volt elég 50-es, nem lehetett külön warzone.
Ha lett volna, az összes powerlevelinges már karácsonykor telesírta volna a fórumokat, hogy ki vannak rekesztve és nincs ki ellen játszani.

(#1986) whitezo88 válasza donki (#1982) üzenetére


whitezo88
nagyúr

melyik realm? elég vegyes a szórás. mondjuk és Ahto-n vagyok, amin hemzsegnek az Imp-ek, és is az vagyok, és ott elég sok a játékos, partyba is hamar találok csapatot. De azért biztos ami biztos alapon Juggernaut lettem, hogy tankként több esélyem legyen.

amúgy nekem nagyon bejön. Más mint a wow, de pörgős a harc. Kicsit olyan mint a lotro, csak ott lomhább kicsit minden. Az első flashpoint is nagyon jó volt.

[ Szerkesztve ]

(#1987) donki válasza PhilBrick (#1985) üzenetére


donki
aktív tag

Ennek semmi értelme. Az a csapat nyer, ahol több a lvl 50-es. Ez pedig random. Amelyik csapat veszít, ott szinttől függetlenül mindenki jogosan háborodik fel. Az 50-esek azért, hogy miért van tele ballaszttal a csapat, az alacsonyabb szintűek meg hogy miért van tele az ellenfél 50-es szintűekkel. Ez senkinek sem jó, tehát rossz döntés volt, amit most korrigálnak. Bétában kellett volna korrigálni.

Más. Az egész világ halott, statikus, majdnem minden szörny egy helyben áll. Nekem ez az egész hihetetlenül idejét múltnak tűnik. Az ever quest 2 nem mai darab, de az ottani szavannán sétáló orrszarvúak, oroszlánok, elefántok stb. élővé varázsolták a környezetet. De itt minden egy helyben áll.
Egyedül a játék gerincét képező class quest sorozatról lehet azt mondani, hogy kiemelkedő vagy újszerű, de az meg teljesen single player.

(#1988) PhilBrick válasza donki (#1987) üzenetére


PhilBrick
őstag

Egy flashpointban voltal, mennyi pvp-t jatszottal?
Az első két hétben nem volt gond a csapatok összeállításával, hiszen mindenki fel van buffolva level50-re.
Viszont a pvp gearek valoban behozhatalan elonyt jelentenek. Nem az otveneseknek kell kulon liga gyakorlatilag, hanem mondjuk gladiator rangtol felfele.

(#1989) nakos válasza Lézerparaszt (#1979) üzenetére


nakos
senior tag

Na ujrainstall es ujraletoltes utan mi a helyzet? Jol fut mar a game? Nagyon remelem! :)

(#1990) Lézerparaszt válasza nakos (#1989) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

Kénytelen leszek letölteni valahonnan a játékot mert a telepítés utolsó percében megfagy, és utána a repair után elkezdi letölteni megint a 11 gigát...
Most azzal kell szívnom hogy állandóan megfagy a gép és nem tudom mitől.

[ Szerkesztve ]

A játék az nem játék!

(#1991) Lézerparaszt


Lézerparaszt
őstag

Na töltöm torrentről -.-
Kicsit szégyen hogy eredeti game -et torrentről kell letölteni mert a telepítés ilyen xarul van megoldva :s
A telepítő letölti a cuccokat, aztán ha az utolsó fájlnál van valami akkor folytatásnál repairt kell nyomni ami azt jelenti, hogy megint letölt mindent, és az eddig letöltött mellé rakja, tehát ahányszor lefagy, annyiszor foglal tizen valahány gigát.

[ Szerkesztve ]

A játék az nem játék!

(#1992) Mooka-Miki


Mooka-Miki
senior tag

Csak a torrent ne tartalmazzon pl keyloggert. ;)

(#1993) #51736960 válasza Lézerparaszt (#1990) üzenetére


#51736960
törölt tag

szerintem valami gáz van a gépeddel, régebben írtad, hogy alacsony az fps (ami ilyen komoly gépen vicc), most meg a fagyások...
valami tutira nem oké.

(#1994) Telda válasza Lézerparaszt (#1991) üzenetére


Telda
addikt

Nem értem mi a probléma, én még a kezdés előtt szedtem le a Launcherrel, azóta semmi gond nincs vele, egyszer sem fagyott ki, lehet csak én vagyok ilyen szerencsés, de szerintem inkább csak ez a normális, a problémák 90% pedig user error.

A pvp-ről annyit, hogy indítottam egy BH altot, most 18as, voltam pár WZ-t, én voltam az egyedüli low lvl, biztos magukban anyáztak is hogy mit csinál ez itt. Nem sírásként írom, de 40 alatt szerintem fölösleges bemenni, rendben hogy a HPk közel egy szinten vannak, de a talenteid nincsenek kirakva, az ághoz tartozó fő skillek hiányoznak. Próbáltam healelni a társaimat, hogy valami hasznom is legyen, de a fentiek hiányában hamar elhullottak, majdnem hogy veszett fejsze nyele. Szóval ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nem kell low lvlen warzone-non bohóckodni, aztán mindenfelé picsogni hogy ez így milyen rossz. Vagy majd csinálnak bracketeket, minden szintre, akkor meg azon megy majd a rinya hogy 2 órát kell várni hogy behívjon, mert nincsenek összekötve a szerverek és ahogy olvastam, a közel jövőben nem is lesznek. El kell fogadni ilyennek, ha nem leszünk cserben hagyva, akkor lesz ez még sokkal jobb is.

(#1995) donki válasza PhilBrick (#1988) üzenetére


donki
aktív tag

Óvatosan a pvp rendszer védelmével! Az első két hétben jó volt? (Némelyik classnak persze, mert más classoknak az alacsony szintű támadó skillje nem skálázódik megfelelően, csak a magas szinten kapott skillel tud normálisan sebezni.) Na és utána? Ezek szerint nem tesztelték a játékot két hétig?!
Ami a flashpointokat illeti, többen is voltam és csak a Taral V volt játszhatatlanul bugos, de a többiről is elmondható, hogy végtelenül primitív. Úgy tudnám jellemezni, hogy ez az első mmo, ahol egyáltalán nem kell kommunikálni, mert semmi szükség nincs semmilyen taktikára. Maximum az end boss előtt egy: "rdy?"...

(#1996) PhilBrick válasza donki (#1995) üzenetére


PhilBrick
őstag

Nem védem én a pvp-t, durván szaggat a gépemen. Csak probálok neked másik nézőpontot is mutatni.

De inkább hagyjuk...

(#1997) donki válasza Telda (#1994) üzenetére


donki
aktív tag

A BH-nak (ennek a tükör classával, commando-val játszok) véletlenül elég jól skálázódik a sebzése. Full auto és grav round, meg high impact bolt -tal szinte bárkit leszedek, ha nem vesz észre vagy mással van elfoglalva. Plusz knockback egy szakadékba, meg freeze. Szóval ezzel a classal nem annyira rossz.

(#1998) Malibutomi válasza donki (#1995) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Én értem az érveidet, csak azt nem értem minek szídod itt a játékot oldalakon keresztül?
Aki itt van az játszik vele, nyilván mert bejön neki, ha neked nem, játssz mással ilyen egyszerű.

(#1999) dilipok válasza Lézerparaszt (#1991) üzenetére


dilipok
veterán

bocs, de ott a te gepeddel lesz a bibi... millioknak mukodik az installer, uh ketlem, hogy azzal lenne a hiba

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#2000) -conrad- válasza Telda (#1994) üzenetére


-conrad-
addikt

Azért nem értem, mert pl. én fel sem raktam semmit, hanem a beta-t patchelte fel nekem induláskor azt ennyi. Nekem akkor volt vele némi kis teljesítményprobléma, mikor régi driver volt fenn a videokártyához, azt érdemes frissíteni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.