Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tahoman

tag

Szerintem is nagyon zsír a game. Már vagy két hónapja meguntam. Elég sok felé kell figyelni, ha már sok tartományod van. Érdemes a diplomáciát figyelni, meg persze kihasználni, mert így talán megkönnyíti az egész játékmenetet. Én Skóciával szerettem játszani, mert a térkép tetejéről indulhattam, így felülről nem támadott senki. A környező országokkal bármi áron legyetek jó viszonyban, mert egy hódító hadjárat során kellemetlen meglepetés tud lenni, mikor a szomszédot megkéri valaki, hogy támadjon hátba. Ezért mindig dumálgassatok az uralkodókkal. Nem árt benősülni egy-két erősebb birodalom családjába, mert később pályázhatsz a trónra. Ha meg pénz kell a játékban, ezt a legegyszerűbb szerezni. Csak egy-két merchant kell és ők már pörgetik is fel a zsét. Az igazán nehéz az, hogy jó útvonalon indulj el hódítani és legyenek jó szövetségeseid. Meg ne a királlyal indulj el hódítani, mert ha meghal, akkor elveszik az egész sereged. A builder meggyorsítja az építkezést abban a tartományban, amit menedzsel. Ha vmi érdekel, akkor kérdezzetek.

Új hozzászólás Aktív témák