Hirdetés
Aktív témák
-
gpking
csendes tag
Kérnék egy pirosat Kuznyikov kollégának egy E5300-as processzor eladásért. Sajnos nem találom a hírdetést így nem tudom belinkelni.
gpking
-
1pg
csendes tag
Piros pontot kérek Jocika84 fórumtársnak a Logitech Wingman Formula Force Gp kormány megvásárlásáért, korrekt, pontos, megbízható, eddigi legjobb vevőm.
Sajnos én sem találom a hírdetést, amit lezártam, így nem tudom belinkelni.
Üdv, Gyu.[ Szerkesztve ]
Be correct !
-
fujifilm1
senior tag
Petike6 -től vettem ezt a Webkamerát , minden rendben zajlott, pirospontot érdemel.
-
cskriszt
csendes tag
2xPiros pontot kérek Birdiee számára
1 a termékért és 1 a türeleméért is: XFX 4830[ Szerkesztve ]
Üdv.:
-
TazLeacher
nagyúr
Piros pont eső...
szviti-nek jár a pont a gyors bizniszért, ő egy alaplapot és egy memóriát vett tőlem.
Winner_hun-nak piros pont a processzoromért.
Methos81-nek is jár a pötty, hiszen a megbeszélt időben jött a procihűtőért.
Jimmy896 is pirosat érdemel, hiszen még házhoz is jött a VGA-ért.
Janesz20 előreutalással vette meg a vinyómat, köszönöm a gyors üzletet, ezért persze piros pont.
benktib immáron egy táp boldog tulajdonosa, szintén jár a piros az üzletért.
vittuka-nak is egy piros, bár nem volt egyszerű, de csak összehoztuk a billentyűzet bizniszt.
kzsocca gazdagabb lett egy egérrel és ugye egy piros ponttal is...
Maximális tisztelt Digital-nak, aki csak az üzletünk miatt több 100km-t utazott, és a monitoromat cseréltük az övére, minden flottul ment, jár a piros.
-
imrus72
tag
P.e.t.ya. fórumtársnak kérnék egy nagy piros pontot a megelőlegezett bizalomért!
Elutalta a pénzt,ahogy kell,pedig még nincs túl sok piros pontom -
Lasy
veterán
Egy szép piros pontot szeretnék kérni frewa fórumtársunknak a korrekt cseréért.
Nokia 5230 volt neki, és egy AINO-m volt nekem.
Köszi a korrekt és pontos talit, illetve annak is köszönöm aki beírja a pirosat.
+36702778032
-
Palafi
aktív tag
Kérnék egy piros pontot Gianfranco kollégának ezért az üzletért. Korrekt, megbízható üzlettárs.
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
Pocok77
tag
Kérnék egy piros pontot mustangboss3 társunknak ezért az[Üzletért]. Korrekt vevő, előreutalás után postáztam minden rendben ment. Ajánlom!
[ Szerkesztve ]
-
mustangboss3
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni Pocok77társunknak, [url=http://hardverapro.hu/apro/cooler_master_elite_335_elado_5/hsz_1-200.html]Ezt[/url] a házat vettem tőle, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Korrekt, eladó! Csak ajánlani tudom![ Szerkesztve ]
-
vittuka
aktív tag
Sziasztok! Kiosztanék 2 feketét ha lehetséges, nem szoktam ilyet de most lett tele a hócipôm..
Az elsôt Onadiar fórumtársnak egy alábbi ramos üzletért ! Történt ugyanis, hogy megkért dobjam fel utánvéttel a csomagot, ez kereken 1000ft postaköltséget jelentett, majd megírta hogy nem veszi át, valamint a kedvenc mondatom így hangzott "Nagyon sajnálom ha kell a posta költséget elküldöm neked valahogy ha gondolod.". Na most a HA kell és a HA gondolom nagyon megragadt, elkeseredett próbálkozásokat tettem a lehetséges módokra hogyan juttassa vissza hozzám, de lassan egy hónapja többszöri privátra sem válaszol.
Az anyagi kár így megvolt, a feketét szerintem jogosan kérem, legyen az elsô értékelése egy akkora fekete pont, hogy a késôbbi pirosak ki se látszódjanak mögüle!A másodikat uborka3 fórrumtársnak szeretném adni, egy memória volt az üzlet tárgya, jó fej voltam feldobtam neki mert sürgôs volt, de a pénz késôbb sem érkezett meg hozzám (2900ft postával), ennek lassan fél éve már de gondolom nincs elévülési idô.. Szóval mehet ide is a fekete pont ha megoldható!
Egyenlôre ennyi, de szerintem jövök még!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
kzaabox
tag
vendor79-nek szeretnék kérni egy pontot ezért a telefonért
és
tozo63-nak a Kingston DDR3-ért és a Gigabyte alaplapért.
-
Genius666
csendes tag
Egy hatalmas piros pont http://hardverapro.hu/tag/sajtoskuszob_2.html
Ezért a hűtőért: http://hardverapro.hu/apro/amd_phenom_ii_x4_rez_hocsoves_borda_xilence_80mm_v/hsz_1-50.html -
gh05t_hun
csendes tag
hatalmas piros pontot kérnék Kis Joe nak, a zökkenőmentes gyors és tiszta üzletért
és a jó minőségű áruért![ Szerkesztve ]
s1366 gyűjtő
-
enginev3.0
félisten
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re isA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
Kérnék egy Pirosat Loha számára Corsair H60 miatt !
Nagyon korrekt eladó!Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
LeC
addikt
Razermazer kollegának küldenék egy pirosat a sikeres üzletért
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
kpeteee
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni PH-User-nek, akitől egy alaplapot vásároltam.
Piros pontot szeretnék kérni cxseries-nek, akitől egy fülhallgatót vásároltam.
Piros pontot szeretnék kérni Premete-nek, akitől egy notebookot vásároltam.
Piros pontot szeretnék kérni chudoba-nek, aki notebook memóriát vásárolt tőlem.
Piros pontot szeretnék kérni exymiriem-nek, aki tápegységet vásárolt tőlem.
PH-User kérésére a hirdetése linkje pótolva!
[ Módosította: N-vidi-A ]
Háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem!
-
veterán
Pirospont jár KvardAlien fórumtársnak, ezért a vásárlásért. Korrekt pontos vevő!
-
EczkE
veterán
vallas-nak jár a piros pont videokártyát vett tőlem.
Asszem mindenféleképpen!
-
Perdedor
tag
Tigyster-nek kérek egy pirosat, ebből a Clevo-ból vettem tőle HDD átvezetőt, és webkamerát.
Korrekt, türelmes, megbízható![ Szerkesztve ]
I am not a conspiracy theorist. I am a bullshit analizer.
-
semmy
tag
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot adamka90 kollégának, akitől egy WD VelociRaptor 300GB-os winchestert vettem!
Korrekt, megbízható partner!Csak ajánlani tudom!Megbízhatóságom: http://href.hu/x/fiav
-
kpal
nagyúr
piros jár colt-nak ezért az üzletért [link]fél gép
-
kpal
nagyúr
piros pont Radeon FAN kollégának a ramok ért gyors korrket megbizható .
[ Szerkesztve ]
-
Mardel92
tag
Piros pont leho123 kollégának az ingyen noti ramért. Köszönöm!
-
Atke
senior tag
[moddingboy] kollégának kérnék egy pirospontot kábelharisnya üzletért.
Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs