Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
zolo0525
tag
Pirosat kérnék shady1989 kollégának ezért az üzletért : asus_m5a99 x evo Üzlet korrektül és gyorsan zajlott. Ajánlom mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
mrbig25
őstag
fenergie84 érdemel egy piros pontot. Minden a megbeszéltek szerint, zökkenőmentesen és gyorsan zajlott.
Egy Alpenföhn hűtőt vett tőlem....
-
fenergie84
addikt
mrbig25-nek kérek egy piros pontot, egy Matterhorn CPU hűtőt vettem tőle, korrekt eladó, ajánlom mindenkinek...
-
viktor82
őstag
Egy nagy piros pontot kérnék sagesz93 kollégának a sikeres üzletért nagyon korrekt és megbizható csak ajánlani tudom az üzlet tárgya egy Thermaltake V3 black edition ház
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Dano26
tag
zolo0525-nek egy pirosat ezért az üzletért!
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Dano26 felhasználónak 38 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
geolang
tag
Piros pötty Razermazer -nek és nemethati -nak a vásárlásért. A vétel lebeszélése után azonnal utalták a vételárat.
-
janihunk
senior tag
Szeretnék egy pirosat kérni Musaka kollégank ezt vettem tőle: Eladó 2*1 GB Kingmax Gyors megbízható partner.
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
zsolesz010
senior tag
antikomcsi fórumtársnak kérnék egy pöttyöt ezekért. Előre utalással megejtett gördülékeny bolt.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Razermazer
őstag
Piros pöttyöt kérnékgeolangnak ezért az üzletért6 darab egyenes és 1 darab 90 fokos csatlakozót vettem tőle Nagyon korrekt üzletfél, megbeszéltek szerint postázta a csatlakozókat fénysebességgel ahogy utaltam neki, ajánlott eladó.
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Inception
tag
linevty05 eladónak jár a piros,gyors-korrekt eladó!üzlet
-
Drimi
tag
bluedog kolléga érdemel egy nagy
PIROSAT, a pontos, korrekt vásárlásáért! -
raub
tag
asfgh kollégának kérek egy nagy pirospontot!
Egy nokiát vettem tőle:http://hardverapro.hu/apro/nokia_6233_75/hsz_1-200.html
Köszönöm! -
TROG AIR
aktív tag
Lec kollegának kérnék pirosat ebből egy újabb -egyben utolsó darabért.....köszönöm.
[ Szerkesztve ]
430 pozitív , 0 negatív....
-
tomek017
tag
Déve nek is jár a pirospötty. Megbeszélt időben és helyen találkoztunk, kipróbálta a terméket és megvette. Megbízható!! Köszönöm az
üzletet[ Szerkesztve ]
"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
zsolesz010 fórumtársunknak jár a piros pötty ezért az üzletelésért.
A postai csomagolás korrekt volt, és a megbeszéltek szerint jött is, csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
asfgh
tag
pirospontot szeretnék kérni tattolegend fórumtársnak a gyors és megbízható üzletért
az új számom: 0620-4400-515 http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=asfgh&submit=
-
asfgh
tag
raub kollegának kérnék 1 pirosat gyors és korekkt üzletelésért!
az új számom: 0620-4400-515 http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=asfgh&submit=
-
LeC
addikt
válasz Psychonaut #6023 üzenetére
Pirosat küldenék Psychonaut kollegának a sikeres üzletért. Korrekt, pontos és nagyon megbízható partner, bátran ajánlom mindenkinek
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
hackeeeee
Jómunkásember
Heimdallr75 kollégának kérnék egy pirosat. Ezt vette meg tőlem. Megbeszéltek szerint lebonyolítottuk az üzletet. Abszolút korrekt!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Fargo
újonc
Pirosat kérnék portologus -nak, korrekt, rugalmas eladó. A következőket vettem tőle: msi 9600 gt és 2 x 1gb kingmax ram.
-
Wollie
tag
-
Day 'n' Nite
tag
animatrix11 -nek kérnék egy piros pontot egy Seagate merevlemezért.
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
Lasy
veterán
starkerman fórumtársunkkal öröm üzletelni.
Korrekt, pontos, megbízjató. ajánlott eladó nálam.
Ezért kérnék neki egy szép piros pontot.
Köszönööm szépen.+36702778032
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest