Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
KINIZSI
tag
Egy nagy Piros pont jár GordonfreemN fórumtársnak, ezért az üzletért
[ Szerkesztve ]
-
Gaabbaa
aktív tag
Pirosat kérnék Serio91 kollégának! Ezt vette tőlem: Gigabyte GTX 550Ti OC. Gyors, megbízható vevő, 1 órával a telefonhívás után már az övé volt a kari!
[ Szerkesztve ]
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
Dimitrov
csendes tag
Söptöröttö kollégának szeretnék egy pirospontot ezért a t5500-as procivásárért! Köszönöm
...aztán a királylány megcsókolta a villamost, és átváltozott BKK...Békákká??? :O
-
infectedmann
őstag
balaz3 -nak jár egy piros pont, a fehér színű Sennheiser CX 400-II fülesemet vitte el tőlem.
Gyorsan és korrektül zajlott az üzlet -
sdavic01
tag
[ Módosította: philoxenia ]
-
Saint
aktív tag
Sziasztok, szeretnék egy -ot kérni skynet258 - kolegának ezért az üzletért nagyon korrekt volt az átadás, este 10 után találkoztunk, a termék is hibátlan volt, ajánlom mindenkinek, és utána is nagyon segitőkész volt , mikor elakadtam a termék konfigurálásánál, köszönöm...
Gigabyte X99 Gaming 5P, I7 - 5820K- 3,3 GHz, 32GB Corsair 3000, 1080 GTX , Codegen S101, Sata 6 SSD, Popcorn A-500, Asus Transformer Book T100Ta 64GB+500GB, FULL-FULL VIZ Hűtés..
-
veterán
-
doornbos2
tag
Pirospontot kérnék Aduasz fórumtársnak. Korrekt üzletet kötöttünk.
-
veterán
Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re isJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
laccczka
tag
Kérnék szépen egy piros pontot sto1911 kollegának a korrektségéért ebben az ügyben!
[ Szerkesztve ]
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
Size83
csendes tag
a
[ Szerkesztve ]
Komolytalanok kíméljenek!!!
-
v_tomi
csendes tag
Egy piros pöttyöt kérnék Gigi01 kollégának ezért a vásárlásért AMD X4 645 Proci Korrekt vásárló csak ajánlani tudom
最好的问候
-
Ric4m0nd
aktív tag
Pirosat kérek Hiperwolf-nak a sikeres üzletért. Megbízható, rugalmas üzleti partner, bátran ajánlom!
-
Size83
csendes tag
Egy piros pont jár macsika1462 -nek a Q6600 as üzletért!
[ Szerkesztve ]
Komolytalanok kíméljenek!!!
-
silentfiu
tag
Zsoldi80 nak 1 piros pont gyors korrekt és lényegre törő vásárlásért 1 ASUS en/gts450 ért
-
LalaApo
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagy Piros pontot, kérnék easy...rider fórumtársnak, ezért az üzletért.
Mindenkinek Ajánlom! Korrekt, gyors, pontos!
Köszönöm! -
Joe_Muad_Dib
tag
akristof-nak jár a piros pont ezért
-
Gross05n
újonc
don dante -nak kérnék egy pirosat
előreutalással vettem tőle egy tökéletes vinyót időben megérkezett a megbeszéltek szerint[ Szerkesztve ]
-
don dante
aktív tag
kérnék egy pirosat Gross05n részére, mert korrekt vásárló... Egy 500 GB-os vinyót vett tőlem, és előre utalt...
TELEFONON GYORSABB!!! Samsung Galaxy s6 edge...:)
-
Alien83
senior tag
Nagy köszönetem Als kollégának és egy nagy pirospontot is kérnék a részére , akitől korrekt, pontos és segítőkész infót kaptam, nem utolsó sorban elérhető volt és a postázás is a megbeszéltek alapján PONTOSSAN zajlott, nagyon elégedett vagyok ennek a terméknek a vásárlással, remélem itt prohardveren sok ilyen emberrel találkozom majd ezután is!
-
Nalaja
csendes tag
Pirospont Rottweiler89-nek a radeon 9800 pro kártyáért és a korrekt hozzáállásért. Nalaja
[ Szerkesztve ]
-
phoenix64
őstag
Kérnék egy nagy pirosat lsebestyen kollégának, egy fain kis SE Xperia X8-at vettem tőle
[ Szerkesztve ]
-
Gabo0905
aktív tag
Egy piros mehet koszoru_arpa kollégának rendes, gyors, korrekt vevő volt ezt vette tőlem!
Köszönöm -
Endre06
csendes tag
Pirospontot Pigcop-nak is a korrekt ügyintézésért!
-
taki35
csendes tag
Piros pont jár Speed(R) részére az üzletért (Samsung HD204UI).
[ Szerkesztve ]
-
apika007
újonc
Kérek egy piros pontot Laki7- nek , pontos, megbízható, jó eladó.
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest