Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Már a 3. BF3-mamat vásároltam salgocomp kollégától. Ezen hirdetése alapján találtam meg.
Nagyon korrekt, gyors és megbízható eladó! Mindháromszor előre utaltam, majd utána a megbeszéltek szerint kaptam meg a termék kódot! Csak ajánlani tudom!
Természetesen ismételten köszönöm! -
sisi900
tag
Egy nagy pirosat kérnék hsmobil fórum társnak Eladó AOC 17" TFT LM729 vásárlásért és a helyben másik monitor precíz javításáért
Korrekt gyors és megbízható,csak ajánlani tudom
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
whitezo88
nagyúr
jár a piros buster17-nek a villámgyors xbox headset üzletért.
-
Ustix
csendes tag
Nagy piros pötty Bzoly kollégának ezért az üzletért!!!
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!"
-
Pippen
csendes tag
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék kérni egy nagy Piros Pontot Shamat Fórum társnak rendkívül Korrekt megbízható Üzlet társ most Ezt vette tőlem!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Yany
addikt
Erre a történetre kérnék egy piros pontot Csabeee89-nek
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
andrisms
aktív tag
Pirosat kérnék majom189 kollégának ezért az üzletért.
-
majom189
csendes tag
andrisms -nak szeretnék kérni egy hatalma vér vörös piros pontot ezért az áruért! Nagyon gyorsan reagált és vitte is a cuccot jó rugalmas vevő csak ajánlani tudom
"Az élet egy szar játék ! De a grafika odabasz !" ÉS NEM VAGYOK KOCKA !! 06202835155 hivj amikor cska akarsz ha valamim megtetszett ha csak infora van szükséged! bátran
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot ezért az üzletért
d.tiborz fórum társnak ezt vette tőlem!Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
keszeg1989
újonc
dedy19 kollégának pirospontot kérnék az üzletért minden sikeresen zajlott, gyors, korrekt eladó mindenkinek csak ajánlani tudom
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
válasz keszeg1989 #15470 üzenetére
keszeg: linkeket ne felejtsd le róla, mert nem lesz oké így
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
keszeg1989
újonc
dedy19 kollégának pirospontot kérnék az üzletért, pontos, gyors, korrekt, megbizható kolléga, minden rendben zajlott, mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
jaja09
csendes tag
Egy pirosat kérnék DioRulez! kollégának, gyors és korrekt vevő, hirdetésem amiből mazsolázott
[ Szerkesztve ]
-
misssska
csendes tag
pirospont Suba53 kolleganak egy 320as hdd eladasaert.....a hirdetest sry de nem talalom
a csomag gyorsan es epsegben megjott
mindenkinek csak ajanlom[ Szerkesztve ]
-
LeC
addikt
válasz Lacos(te) #15462 üzenetére
Lacos(te) kollegának küldenék egy pirosat az újabb sikeres üzletért
Ismételten minden megint a lehető legnagyobb rendben és leggyorsabban ment.◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
szektor00
csendes tag
Hatalmas PIROS PONT MDanny-nek ezért Phenom II X4 960T
[ Szerkesztve ]
-
Egzee
őstag
Piros pontot szeretnék elkönyveltetni Alvin_ti4200 fórumtársnak, EME üzletből származó 2 játékomért. Köszike!
-
cochy
tag
dave666 pajtinak menne egy piros pont a Nokia 2330-as telefon eladásáért.
Korrekt eladó! Ma délután egyeztettünk és már itt is van az asztalomon a telefon. -
balpeter04
tag
Hatalmas pirospont jár zotyi85 PH tagnak, aki nagyon korrekt és megbízható a mai világban! Kizárólagosan csak pozitívan tudok nyilatkozni róla, nyugodtan üzleteljetek vele!
-
SimonJanos
aktív tag
Piros pontot Big97 srácnak: megbízható, a DVD-i teljesen rendben vannak!
[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
Peetee(tm)
aktív tag
Egy nagy PIROS pont Prof01 kollégának ezért az üzletért.
Előre küldésre is utalta a megbeszélt összegetAz életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Üdv mesterek!
Szeretnék egy nagy piros pöttyöt kérni Terminator17 kollégának ezért a "bizniszért"! Minden korrektül ment és gyorsan! Még egyszer köszönöm!
Bj
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
-
csendes tag
válasz lacika8006 #15435 üzenetére
Piros pontot lacika8006-nak!
Megjelent az adott helyen és időben, nem alkudozott.üdv mindenkinek!
-
torcs
csendes tag
szeretnék kérni egy piros pontot petivagyok -nak nagyon korrekt eladó gyors volt a szállítás minden kérdésemre azonnal válaszolt mindenkinek csak ajánlani tudom
[ Szerkesztve ]
A P.T.M. a legjobb dolog a világon Party Time Mint-als egy frissítő löket az agynak :) és persze a függőségnek :D
-
Piros pont donjohnson-nak ezert.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
sityu22
csendes tag
rEnk - nek Kérnék piros pontot http://hardverapro.hu/apro/samsung_hd753lj_750gb_32mb_cache_sata2_2db/hsz_1-50.html Vinyot vettem tőle meg bizható nagyon!
Értékelést ne feledd :) ;) :) sityu22 felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- Seagate Momentus 5400.6 - 500GB
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs