Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
kymera felhasználónak kérnék szépen egy piros pontocskát. Nagyon korrekt és gördülékeny üzletmenetért és rugalmas áru átvételért na meg a nagyon jó QX9770 es prociért.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
aznem
tag
Hello!
Kérnék egy pirosat Mr Irdatlan fórumtársnak. Korrekt, gyors és rugalmas, mindez jó árak mellett [link]
Köszönet!Üdv
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék kérni egy piros pontot Sanyo41 Fórum társnak korrekt üzleti partner ajánlom ezt a laptopot vásárolta!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
vakeszqe
csendes tag
Kérnék egy piros pöttyöt jóváírni [tottiiii-nak] az alaplapért amit nekem eladott Tökéletes állapotban érkezett meg a csomagolás is tökéletes volt örülök hogy vele üzletelhettem
[Az alaplap]Másnak is ajánlom az eladót!
Bikes for life.
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék Kérni egy Nagy Piros pontot! Dormin
Fórum társnak remek üzleti partner nem egyszer vásárolt már tőlem rendkívül értelmes Korrekt üzlet ember!csak ajánlani tudom! Most Ezt vásárolta
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot krissz22 fórum társnak Ezt vásárolta! korrekt megbízható ajánlom!
-
Thomeee
tag
Szeretnék 2db piros pontot adni macko20 kollégának a gyors és korrekt üzletért!
Ezt vettem tőle:hátlap
Na meg ezt is:moduláris_kábelÜdv
"Thomeee felhasználónak 90 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" a régi rendszer szerint.
-
Sziszifeca
őstag
Kérnék [vikingsanyi] részére 1 pirospöttyöt [ezekért]!
Korrekt fiatalember!>>Youtube/Sziszifeca<<
-
vikingsanyi
csendes tag
Nagy piros pont Sziszifeca kollégának a vásárolt ventikért.
Megbízható és pontos!Fő a jókedv!
-
Rocko007
aktív tag
Nagy pirosat kérnék Darkrage kollégának az új AKG K430-as fejhallgatóért! Nagyon rugalmas, korrekt eladó! Ajánlom mindenkinek! Köszönöm az üzletet!
-
tag
Jár a piros skylinelaca-nak az N95 8GB -ért
Üdv.: Gábor
-
welder
csendes tag
Piros pontot kérnék DinkaDanka fórumtárs részére a hibátlan AMD Sempron processzorért.
A memóriák is teszik a dolgukat, köszönöm a korrekt cserét -
joshua7
veterán
1-1 pirosat szeretnék kiosztani az alábbi kollégáknak, minden rendben zajlott, ajánlom őket!
Semper Fi
-
andrasko
senior tag
pipi69 -nak hatalmas piros pont Motorola V3XX termékért.
Maximálisan korrekt, megbízható partner.
Mindenkinek szívből ajánlom!ÚJ MEGBÍZHATÓSÁG (78): http://hardverapro.hu/tag/andrasko RÉGI MEGBÍZHATÓSÁG (106): http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=andrasko TELEFON: +36 (70) 505-0202
-
iscsu
tag
aproinfo1234 ismét érdemel egy pirosat, most a billentyűzetét vettem meg.
-
iscsu
tag
KG_87 részére pedig egy szalagkábelért jár a pont, villámgyorsan itt volt, és remekül működik.
-
ironbed
aktív tag
Piros pontot kérek ^Clown-nak a ZTE Blade fóliákért
-
lucky07
aktív tag
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot LeC kollégának,a gyors üzletért ami egy Dell UltraSharp 23" U2312HM monitor volt.
Nem először vásárolok a kollégától, és természetesen nem is utoljára.
Most is előre utaltam neki, és másnapra kezemben volt a monitor,ami hibátlan, kifogástalan állapotú.
A kolléga, gyors, megbízható.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek!Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
LeC
addikt
-
Gubo77
csendes tag
PöpecHolmik! tagtársunknak kérnék szépen egy pirospontot egy sikeres üzletért, ezek közül.
-
skylinelaca
senior tag
pirintgabor-nak kérnék egy piros pontot, ezért !
Üdv: Laca
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Duliee fórumtársunk megérdemli a pirosat
Korrekt megbízható partner.
Előre utalva vettem tőle 2 hűtőbordát.
Minden a megbeszéltek szerint történt.
Ajánlom mindenkinek a vele való üzletelést.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Integrale
veterán
Hali!
szeretnék egy pirosat kérni Bigup79 kollégának, a tegnapi DVD üzletünk miatt!
köszönöm!
üdv"Bad reklám is reklám too"
-
MZsoltee
veterán
vendettta kolléga érdemel egy pirosat.Iigen korrekt és rugalmas volt, köszönöm a hozzáállását! Egy X2 550 es procit vettem tőle.
A hírdetés azóta lekerült, sajnos azt nem tudom linkelni.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
sinkol
tag
Kérnék egy piroskát dali.78 fórumtársnak ezért az üzletért. Korrekt és megbízható vevő. Ezúton is köszönöm neki a vásárlást
-
-Deluxe-
csendes tag
Piros pontot érdemel Tirexi az üzlet korrekt lebonyolításáért és a gyors ügymenetért!
>> Nem postázok! Cserébe eléggé nyomott az ára! // Tel.: 70/545-8070 // Beszámítani csak Pci-e VGA-t és min. 2 magos CPU-t tudok. <<
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy topik
- Android játékok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest