Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
nemesist
csendes tag
Egy nagy pirospontot szeretnék kérni SSC kolegának,3 db ramot vett tőlem, minden rendben zajlott,nagyon korrekt megbízható vásárló, csak ajánlani tudom!
"nemesist felhasználónak 20 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
nemesist
csendes tag
Egy nagy pirospontot szeretnék kérni Lossfer2 kolegának,1 pár ramot vett tőlem, minden rendben zajlott,nagyon korrekt megbízható vásárló, csak ajánlani tudom!
"nemesist felhasználónak 20 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Lossfer2
tag
Egy nagy pirospontot szeretnék kérni nemesist kolegának,1 pár ramot vettem tőle, minden rendben zajlott,nagyon korrekt megbízható eladó, csak ajánlani tudom!
[link] -
simle
csendes tag
-
woodpaul
őstag
Adnék egy pirospontot Alexannak, mert illendő mértékben alkudott, a kártyáért a megbeszélt időpontban pontosan jött. Öröm volt látni, mekkora örömet szerez neki egy számomra már felesleges videókártya.
Androidő
-
Papaj x
senior tag
Egy hatalmas piros pöttyöt kérnék modern kollégának a szuper kis vga-ért! Minden a megbeszéltek szerint zajlott le, csak ajánlani tudom, korrekt ember..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
sanykusz
csendes tag
Pirospontot kérek [papi20] kollégának
egy P45-ös alaplap adásvételéért. Megbízható, korrekt üzletfél! -
szimla65
aktív tag
Tonyalmeida korrekt és szakszerű eladó.Ramsünit vettem tőle.Én Pirospontot kérek neki ezért az adásvételért.Bátran ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
modern
aktív tag
Üdv.
Kérnék egy pirospontot JANIKAKA kollégának, mert elvitte tőlem a videókártyát!
Korrekt, megbízható, rosszat nem tudok róla mondani!Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
Viktor89
aktív tag
Kérnék egy pirospontot @ty@ fórumtársnak. Ajánlom mindenkinek,korrekt és megbízható.
-
Macska8
csendes tag
ivan drago
~PSP3004~ (flash, 20GB és sok tartozék)
kérek egy pirospontot neki![ Szerkesztve ]
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pontot kérek beírni gyalo94-nek korrekt kártyát adott korrekt áron
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
r.roli007
csendes tag
Piros pont Gerisz-nek a gyors és korrekt üzletért.
Köszönöm.Az internet egy anonim dühöngő
-
maxrad1580
aktív tag
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.
-
maxrad1580
aktív tag
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.
-
Gerisz
addikt
Kérek én is egy pirosat r.roli007 a vásárlásért!
Előre utalt, majd kapta a ramot!
Korrektül minden tisztességesen, rendben zajlott! Jó üzletfél!Köszönöm neki!
-
4sal3
aktív tag
Szeretnék kérni Castielnek egy pirosat, a headsetért.
Csak ajánlani tudom
[ Szerkesztve ]
-
borat26
aktív tag
Wanted kollégának egy hatalmas pirospötty, olyat vettem tőle, amire gondolni sem mertem volna, h találok eladót.
Korrekt eladóASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
Börni
tag
Kérnék 1 pirospontot sislaciii kollégának a korrekt üzletért [link]
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Kérek egy piros pontot poli27 kollégának a jó kis távirányítóért!
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
alibabo
tag
Nem ide akartam.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
wipes
senior tag
BPFeri-nek kérek egy pirosat a gyors
vga üzletért
jó kártya jó áron helybe hozva -
gefffry
aktív tag
Kérnék egy piros pontot beírni oil neve mellé az üzletért.
-
TOTTIER
tag
Füge007 kollégának adok egy pirospontot,vettem tőle egy tünci kis colorsit házat ami jó modding alapanyag
Privátban hamarabb elérhető vagyok! Mailt és hozzászólásokat ritkán nézem!
-
Tomate
veterán
válasz JNashville #41021 üzenetére
JNashville kollégának szintén piros, a hibátlan HDD-ért!
-
Blueboy81
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy Piros pontot adni chrys777-nek, mert megbízható és gyorsan lebonyolítottuk az üzletet.
-
batman777
aktív tag
Én is piros pontot kérnék Sebibalu kollegának ezért az üzletért. Korrekt eladó. Ajánlom mindenkinek!
Üdv. :)
-
tkesy
őstag
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest