Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz ***ANDRÁS*** #41263 üzenetére
kicsit megkésve bár, de viszonoznám a pirospöttyöt ***ANDRÁS*** felé, maximálisan korrert PH-arc! radi-t vettem tőle..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
madve
tag
Big pirospont Guseppe kollégának a Corsair pendrive-ért. Csak ajánlani tudom! Korrekt megbízható partner.
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
N-vidi-A
őstag
Hatalmas pirosat érdemel AirBooms kolléga, egy jó kis lap + proci kombót vettem jó áron!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
microfrost
csendes tag
Piros pont ScrapUnit-nak, még dec. végén vettem tőle 2 WD winyót, mindkettő tökéletes
-
kartago
újonc
szeretnék nagy piros pontot"tumak" nevű ügyfelem neve mellé a pontos érkezése, tanusitott emberséges hozzaállása üzleti transzakciónk lebonyolitása során.
-
ADAM1337
nagyúr
Mehet a piros sitzoookaaa-nak ezért az üzletért.
-
N-vidi-A
őstag
Azonnal kérnék egy pirosat jóváírni Salvador20 kollégának, frankó ODD-ket vettem tőle!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
ADAM1337
nagyúr
válasz ADAM1337 #41560 üzenetére
hopsz helyes link: sitzoookaaa-ra
-
szeksziboj
tag
Pirospont easy...rider-nek a szajré-ért
-
dedix
tag
Csabee. kolleganak kernek egy pirosat, mert egy szep monitort vasarolt tolem.
Korrekt vevo. Gordulekenyen ment minden, azt leszamitva, hogy kestem a talalkozorol, de legalabb jeleztem sms-ben. Gyorsan visszajelzett, hogy minden rendben az aruval. Csak ajanlani tudom.
Asztali, hordozhato PC javitas, bovites, karbantartas --> pcdr.atw.hu / 06 húsz 950 4074
-
theartofdota
tag
pirospontot EnoMan részére korrekt gyors. üzlet tárgya processzor volt
-
papi20
tag
Pirospontot kérnék Ybron kollégának. Korrekt volt. Razer egeret vettem tőle.
-
Korkkky
csendes tag
pirospont exc kollegának gyors pontos megbízható ezt vettem tőle:fontos kis kütyü
"Az élet egy szar játék de a grafikája nagyon ottvan"
-
szpac86
csendes tag
pirospontot érdemel kukac1999 ezért HD3870 DDR4
-
Gubberx
csendes tag
válasz Froclee #41577 üzenetére
Megy vissza is a pirospont harylmu-nak a gyors és korrekt lebonyolításért Mass Effect
-
szazotya
csendes tag
Egy piros pontot(procax)Rolandnak,megérdemli.
Gyors és pontos,megbízható partner![ Szerkesztve ]
-
apacs11
csendes tag
Egy piros pont paszty9kolegának pontos megbízható eladó!!!
[ Szerkesztve ]
-
Eddie141
senior tag
Egy nagyon nagy piros pontot kérnék a következő felhasználóknak:
SimonYana-nak a 200mm-es CoolerMaster blue led ventiért. Tökéletesen működik, és csoda szép. Igazi ékkővé-vé vált a házamnak!
brasil - ph! kollégának az n82-esért amit tölle vettem a tegnapi nap. Nagyon korrekt eladó, gyors, jófej és pontos és a termék teljesen megfelelt a meghirdetett állapotának. Kell ennél több?
Mindkettőjüket mindenkinek csak ajánlani tudom! Bátran üzleteljetek velük! Köszönök mindent!
-
KisTopi95
aktív tag
Nagy piros pontot szeretnék adni
atkamano kollégának a matricákértMit is kéne ide írni?
-
moonman
titán
TheCloWn25 úrnak szép kerek pirospont. pontos és korrekt vásárló volt, a sztrájk miatt elémjött és érkezés előtt többször is ideszólt, hogy hol tart.
-
Ybron
senior tag
Ryck-nek jár a piros.
Akadt egy kis probléma az én hibámból,de rendeztük a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Kérek egy újabb pirosat laszto01 kollégának!! Egy billentyűzetvilágítást rendelt. Rendben átvette a megbeszélt időben!
A hirdetés[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest