Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Kérnékszépen egy pirospontot beírni Kvazár fórumtársnak, korrekt "Corsair 512MB-os, 400Mhz-es RAM" üzlet lebonyolítása miatt.
Köszönöm.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
papi20
tag
Pirospontot kérnék sanykusz-nak az Asus p5Q alaplapért.
-
alias_bobo
tag
Csillagos pirospontot kérnék knapci kollégának.
Ezeket cseréltem vele egy Samsung 2,5" 320 notihddre.Kiegészítés: az egyik hdd-n 1 db badsector volt található miután letesztelte, ami az én hibám, mert elküldés előtt nem győződtem meg a hibamentességéről.
alias_bobo
|| http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=alias_bobo ||
-
z0d1AK
nagyúr
Brada-nak ismét megy a pirospont, ismét könnyítettem rajta egy 1-2 guriga lemezzel
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
FireKeeper
nagyúr
dudika10 fórumtársnak nagy pirospontot kérek, a kaotikus közlekedés ellenére pontosan odaért a találkozóra, ezzel nagyon megkönnyítve a napon további részét, maximálisan ajánlom mindenkinek! Ezt vette tőlem
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
BangoSkank
tag
Pirospont jár DaveJr-nak, venti tápkábelt vettem tőle. Villámgyors üzlet volt
-
77Gabesz
csendes tag
Piros pontot érdemel no1boy kollega, az sd mmc rs-mmc olvasóért.
Gyors üzletkötés után, hibátlan csomagolásban időre megérkezett az adapter.
Másoknak is csak ajánlani tudom.
Gabesz
Nickemben a 77 nem az IQ-m, hanem a születési évem!
-
fodin
tag
válasz Andrewstarr #41497 üzenetére
Nagy pirospont jár Andrewstarr kollégának a rugalmas és gyors üzletért!
-
sziasztok!
aazimi-nek egy piros pont a követkőző üzletért vízhűtő blokk.
korrekt üzletember, a megjelölt árut küldi rövid határidőn belül.üdv
gúZ!Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
Windex
tag
Szeretnék piros pontot adni pár fórumtársnak:
Brada: cd/dvd beszerzést nála intézem már egy ideje, nagyon korrekt eladó.Chesterfield: sok hardvert vettem tőle, szintén nagyon korrekt eladó.
Teszla_: torx készletet vettem tőle, amivel egy nagy problémámat oldotta meg.
-
Hiarren
újonc
Kalapbillentés miles.co kollegának (már ha lenne kalapom), roppant türelmes vevő, tessenek csak bizniszelni vele bátran.
-
Baloghjanos
tag
Tekikatona -nak jar a
"Hogy én mit akarok? A világot, fiacskám, a világot!"
-
Uzmany
őstag
Piros pontot kérnék szépen Plucifer fórumtársnak. [link]
Korrekt és szimpatikus vevő, tartja magát az igéretéhez.® visions created with passion
-
aazimi
tag
Moongoose-nak egy piros, mert vett tőlem ezekből: Vízhűtő blokk.
PÜ a biztos
-
DaveJr
őstag
válasz BangoSkank #41509 üzenetére
Piros pont jár BangoShank -nak a gyors és zökkenő mentes üzletért!
[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Isee
senior tag
Kérnék egy piros pontot diablo1984 kollégának, megbízható, segítőkész vásárló, aki nem hinné, tegye próbára
Üzlet: DDR2-es notiramok"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Wolves#13
tag
Piros pontot szeretnék kérni raggg kollégának,a gyors üzletért.Megbízható,ajánlom mindenkinek!
-
pikámer
tag
Piros pontot kérek hpetix ph-s kollegának a korrekt üzlet miatt.
Minden úgy történt ahogyan megbeszéltük tehát megbizható!Ami azelött a tiéd volt,az most a másé.Ami azelött jò volt ,az most rossz.Ami ezelött okosság volt,az most lopás,s ami azelött lopás volt,az most törvény.S mindezt együtt ùgy nevezik,hogy Szocializmus. "Wass Albert".
-
Prémvadász
tag
Szeretnék egy nagy pirospontot nemesist fórumtársnak a következő linken szereplő üzletért[link].Korrekt,megbízható és gyors eladó.Az tranzakcióval teljes mértékben megvagyok elégedve.
Nem bűn a lustaság.
-
Tibcsi75
csendes tag
Piros pontot kérnék poli27 kollégának ezért a termékértVezetéknélküli optikai egér 800DPI korrekt és megbízható!
-
Kom-ancs
tag
S.Feri kollégának jár a nagy piros pont,a rugalmas üzletkötésért és a kiváló állapotú ruterért!
...van egy lassú de ugrik a cd.
-
Hokika
tag
BASEm kollégának Ezért az üzletért
dragontiger-nek Ezért az üzletért
[phanfantom-nak Ezért az üzletért
egy -ot kérnék a korrekt és gyors üzletekért!
MAGYAR ÉGEN MAGYAR ISTEN, motorosnak párja nincsen!
-
tozo63
tag
Nagy piros pötty szaki42fórumtársnak a korrekt és gyors üzletkötésért.Tudom ajánlani bátran mindenkinek,megbízható!
-
kp78
addikt
acer_ kollégának adnék egy piros pontot.
Üzletünk tárgya
Korrekt, megbízható eladó„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :)
-
1Room
tag
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot az alábbi tagnak:
fat_man
Ennek az üzletnek a lebonyolításáért: asus_p5pl2Minden a legnagyobb rendben zajlott. Előre posán meg kaptam a terméket, és csak ezután ment az utalás. Korrekt partnek, így ajánlom mindenkinek.
Gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott.
-
janika8202
tag
egy piros pontot kérek anetura kolegának az athlon x2 es prociért..
Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye....
-
teeem
aktív tag
Lgabor001 nek szeretnék kérni egy piros pontot, az tőle vásárolt asus lapért, megbízható, korrekt.
-
Fireman67
aktív tag
Nagy piros pontot Ivan Drago fórumtársnak a korrekt üzletért. Megbízható, gyors, csak ajánlani tudom mindenkinek! Ez volt az üzlet tárgya.
Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
bucilali
aktív tag
Egy nagy piros pontot kérek FuckeR19 kollégának egy rendkívül korrekt kábelteszter-krimpelő fogó üzletért...
Köszi és üdv: bucilali
Ha nem megy, eröltesd!-Ha eltörik, úgyis ki kellett volna cserélni....(Murphy)
Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest