Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
toldipeti
csendes tag
Piros pont jagus kollégának a pontos precíz üzletért.
-
zola0601
tag
Egy pirosat kérnék osztraksajt fórumtársnak, amiért megvette tőlem ezt az alaplapot! Zökkenőmentesen üzlet volt!
[ Szerkesztve ]
Üdv: Zoli
-
razor03
aktív tag
sebai kap tőlem egy pirosat, Zalman ZM-2HS2 hűtő szettet vettem tőle . Korrekt fórumozó, üzleteljetek vele bátran!
Power and performance, the two elements every gamer craves, are the heart and soul of the GeForce
-
Lasy
veterán
ezért a w300-ért adnék egy pirospontot Grovani forumtársunknak.
Köszönöm szépen.+36702778032
-
Alpi
tag
Dzsikonzols-nak küldeném az alábbi piros pontot ezért az üzletért. Pontosan, korrekten, a már tőle megszokható módon érkezett a csomag. Köszönet érte.
Hippopotomonstrosesquippedaliophobia: félelem a hosszú szavaktól...
-
ah8mu5uv
csendes tag
Kérek szépen egy piros pontot [
Hát Én...] kollégának a korrekt vásárlásért [link], és a jó beszélgetésért. -
rizso
addikt
Jár egy nagy piros iknight -nak, egy M900-at vettem tőle Nagyon korrekt, alapos, megbízható partner - csak ajánlani tudom
Üdv: rizsoEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
GomezGTS
tag
Sziasztok!
[Koalta2] kollégának küldenék egy nagy piros pacsit a Twin Turbo-s Gainward HD4850-es miatt. A gyári hűtőt is küldte vele, ráadásul amilyen gyorsan csak tudta. Abszolút megbízható ember! Ajánlom mindenkinek, aki nem szeretne túl sokat tökörészni és normális állapotot vár el egy kütyütől.
Keresem -hozzám hasonlóan- korrekt, üzleti partnereimet! (2004 óta a PH-en)
-
törölt tag
Piros pont Haszka kollégának Vga bizniszért. Személyes átvétel volt, pontos megbízható!
Piros pont Ádyka kollégának Vga bizniszért. Szeméyles átvétellel történt, megbízható -
KicsiUbul
őstag
Hatalmas PIROS pont macko20 fórumtársnak aki beszerezte a lehetetlent, nevezetesen egy HP trackpoint sapkát
Értem én...
-
törölt tag
Piros Pont R1ch1 kollégának Vga bizniszért. Utalással, postán jött, gyors, korekt megbízható!!!
-
debi
tag
Hatalmas piros kbalazs88nak mégpedig ezért
gyors, pontos, megbízható, hibátlan állapotú terméket vehettem át tőle, ahogy megbeszéltük -
tomy_cz
senior tag
Piros pont [embe] -nek egy [Gigabyte G41MF-US2H] alaplapért.
Csak ajánlani tudom!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
sz0k3e_
aktív tag
Megkésve ugyan, de szeretnék kérni egy hatalmas pirospontot HERR Z-nek a rendkívűl gyors ügyintézésért. Az átutalásról készült screenshot után egy órával már a postán volt a cucc, szóval majdnemhogy látatlanba, a pénz megérkezése előtt feladta nekem a procit (PhenomII X2 545, privátban intéztük), így még időben a fa alá kerülhetett
Továbbá duduati-nak is tartozom egy pirospöttyel, aki a 4850emet vitte, házhoz jött, nem volt semmi probléma.
"What next in the parade of constant obstacles?"
-
ABE
őstag
Pirosat kérnék dadanc fórumtársnak ezért a cuccért.
-
Csabee.
nagyúr
Pirospont kutyuska kollégának, egy külső rack-et boltoltunk.
Üdv: Csabee.
-
Csakii
csendes tag
DaveJr -nak kérnék egy szép piros pontot az aranyos szilikon rögzítőkért
-
DaveJr
őstag
Egy piros pont Csakii kollégának a sikeres üzletért!
Rendes vevő!Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
amerigo
aktív tag
Ezért az üzletért adnék egy pirosat donjohnson-nak.
-
csizila
csendes tag
Sziasztok pirospont jár a tserrof77 eladónak
Koszönöm -
Warbeast
tag
Hatttalmas piros pont nebulo5 kollegának. A grundig erősítőmet vette meg. Nagyon rendes, még egy meghallgatásra is elinvitált, ami nem marad el!
Minden tiszteletem ezúton is neki!Ki tud olyan programot mondani, ami megjegyzi a leütött billentyűket? --- Microsoft Word.
-
madmaxxx
senior tag
Kérek 1 nagy trefasfiunak,mert korrekt és megbízható partnernek bizonyult és remek üzletet bonyolítottunk le az ASUS EAH3870-re.
[ Szerkesztve ]
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
grovani
csendes tag
Hatalmas pirosat kérnék Lasy kollégának ezt a SE W300i-t üzleteltük. Korrekt, megbízható partner! Csak ajánlani tudom!
..a lehetetlen csupán csak egy szó...
-
rollerphreak
csendes tag
-
Inhuman01
tag
Nagy piros pont damdadam-nak az 500w-os tápért. Köszönöm!
"felhasználónak 17 pozitív és 0 negativ értékelése van" WOT nick: Inhuman82
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest