Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ATI
senior tag
-nak kérnék egy pirosat az alábbi üzletért.
-
Wanted
csendes tag
Egy pirospontot kérnék calvin20 kollégának. Újra nálam vásárolt. Creative 5.1
-
Tubica
senior tag
sun11 kolegánknak szeretnék egy hatalmas piros pont-ot adni, egy hűtő, és egy processzort megvételéért. Türelmes, korrekt partner
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
"Dancer
csendes tag
Kérnék egy pirosat kukee fórumtársnak a rugalmasságért és a korrekt üzletért.
-
KVamikaze
tag
Egy piros pontot Ace Ventura kollégának, az üzlet tárgya.
Köszönöm.
-
kukee
csendes tag
Kérnék egy piros pontot "Dancer kollegának, tökkéletes, gyors volt a biznisz.
Ajánlom mindenkinek.A jojó eredetileg egy Fülöp-szigeteki fegyver volt...nanebassz Inkább priviben vagy telon,az MSN szinte lehetetlen próbálkozás
-
tween
őstag
Kettő pirosat BASEm kollégának kettő tökéletesen lezajlott üzletért!
-
netpiac
újonc
Ment a piros pont Domesz kollégának a gyors üzletért és a kifogástalan árucikkért.
Köszönöm -
Eddie141
senior tag
Egy nagy piros pontot kérnék blackvinyl kollégának a 2db tökéletes vincseszterért (Seagate 320Gb,Samsung 250Gb) Kicserélte nekem a rosszakat jóra! Itt a hirdetés. A pénzt előre adtam, és postán zajlott az üzlet, de semmi attrocitás, és semmi fennakadás nem volt. Korrekt, megbizható, gyors emberke! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Daemon09
őstag
Nagy pirospont jár a következő kollégáknak a korrekt üzletért:
vittuka kollégának a Logitech billentyűzetért.
Dj Sügi kollégának a kábelharisnyáért.
-Gabesz- kollégának a Xigmatek hűtőért. (hírdetés már nincs meg sajnos)
-
csaba307
csendes tag
Hali!
Kérnék egy HATALMAS PIROS PONTOT Salival kollégának mert megvásárolta az nfs-undercover játékot és mindent a megbeszéltek szerint csinált és ami a lényeg, hogy GYORS, és KORREKT volt!!!!Még1X köszi a vásárlást!! -
orkester
őstag
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.
Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Letsgo
tag
Reiko <-- Nak piros pont! Korrekt vevő! Félre tettem a cuccot neki és nem mondta vissza úgy zajlót minden ahogy meg egyeztünk!!!
KORREKT! -
-
_Voyage_
aktív tag
Norb3rto-nak jár a piros!
5850-et cseréltünk 4870x2-re, abszolút semmi gond nincsen.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
D-Roy
tag
Szeretnék pirosat vésetni gombocartur-nak
korrekt,pontos üzleti partner! (vásároltam tőle egy videokarit) Think Different.
-
-Gabesz-
senior tag
Piros pöttyöt érdemel Daemon09
egy Xigmatek hűtő vásárlásáért.[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
mickey95 fórumtársnak kérnék egy piros pontot kiutalni ezen üzlet kapcsán, megbízható, korrekt vevő.
-
őstag
Syracusa17 kollégának jár egy hatalmas pirospötty !
Korrekt partner !
E7600-at vettem tőleKöszönöm
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
oil
tag
Egy pirospontot szeretnék kérni mokas_gizi kollegának! egy vinyót vitt tőlem!
-
mickey95
csendes tag
littlelion21 számára kérnék elkönyvelni egy maximális méretű piros pöttyöt,mert tökéletes üzleti partnernek bizonyult,maximálisan megbízható,és amit ír,az úgy is van!
Köszönöm a lehetőséget![ Módosította: bolondember ]
-
mogyesz
aktív tag
Invid fórumtársunknak szeretnék kérni egy nagy piros pontot a korrekt tájékoztatásért - direkte kiemelte a termék minimális esztétikai hibáit, valóban azt kaptam, amit bemutatott, ráadásul élőben nem is annyira feltűnő :-) - és a tökéletes partnerségért az üzlet során. E61i-t vásároltam tőle.
Csak ajánlani tudom.üdv.: mogyesz
[ Szerkesztve ]
-
Inhuman01
tag
Egy NAGY piros pont a jutalma #milk -nek, az AMD Athlon 64, 2400 MHz (12 x 200) 4000+ ClawHammer S939 prociért!
Üdv Inhuman01
Köszöntem![ Szerkesztve ]
"felhasználónak 17 pozitív és 0 negativ értékelése van" WOT nick: Inhuman82
-
Salvador20
őstag
válasz devil666666 #40898 üzenetére
Piros devil666666-nek A táp ügyletér. Telefonon hívott, 15 perccel később, már nála volt a táp Ajánlom mindenkinek.
Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
Salvador20
őstag
egy halvány szürke pont McKinley23-nak, vagyis inkább egy intő, mert ebben az apróhírdetésben lefoglalt egy mini kaze ventilátort és ígérte, hogys küldi a pénzt 2 napon belül. Azt megértem, hogy közbejött esetleg pénzügyi nehézség, de még nekem kellett rákérdeznem harmadnap, hogy mi újság, küldjem-ne küldjem a ventit, egyébként nem szólt volna semmit......
[ Szerkesztve ]
Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
Sorceres
csendes tag
Hatalmas pirospont jár Oceanus partnernek a parfümbizniszért!
Türelmes, megbízható vevő.Személyes átvétel kizárólag CSAK Tatabányán! Budapestre semmit nem viszek el helybe, senkinek se! Utánvétellel nem küldök csak előreutalás után ajánlottan!
-
bag53
tag
Kérnék pirospontot csiktor üzlettársnak, mindenkinek ajánlom, ha üzletelni akar vele.
Ezt vettem Tőle: [link]
[ Szerkesztve ]
-
S.Feri
őstag
Pirospontot kérnék tomy_cz kollegának ezekért az üzletekért:
samsung 500gb vinyó
Gainward 9800GTX+
HDD hűtőKorrekt eladó, szavahihető és megbízható!!!
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
MZsoltee
veterán
TheSilencer -nek ebben a hirdetésben szereplő 4850-es kariért.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
csiktor
tag
bag53 kollégának piros pont ezért az üzletért
A feszültség ESIK, az áram pedig FOLYIK!
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest