Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Ryck
csendes tag
Piros pont Ybron-nak!
Bár volt egy kis félreértés az üzlet során, de korrektül és gyorsan rendezte a dolgot! -
tzsolesz
nagyúr
NOVGAB-nak egy hatalmas pirospontot szeretnék kérni. Nagyon segítőkész úriember. A hetekben kiraktam aláírásba, hogy N73-ra jostick kupakot keresek, meret az enyémről elveszett. Ő 2 napon belül fel is ajánlotta priviben, hogy elküldi nekem ingyen és bérmentve, az Ő feleslegessé vált alkatrészét. Tegnap meg is kaptam, és hála istennek a telóm, megint régi pompájában tündököl.
Nem tudom, hogyan bizonyítsam az "üzletet", mert hirdetés nem volt. Mindenesetre majd ti megmondjátok.Előre is köszönöm.
-
Omega81
senior tag
Pirospont gekov2 fórumtársunknak. Vásárolt >> microSD-t <<, privátban lebeszéltük, Ő utalt, jelzett, én küldtem, jelzett. Minden rendben volt.
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
Pityesssz
csendes tag
omikron23 az egyik leg korrektebb vevőm.Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nagy Up-ot neki.[ Szerkesztve ]
Az elv olyan mint a fing,tartom ameddig birom...
-
balint0806
csendes tag
Hali,
Nekem HPservice-el van pozitív tapasztalatom. Teljesen korrekten intézte a lapi eladását. A DM3 pedig naaaaagyon zsííír....
Tudom ajánlani. Mindkettőt...Bálint
"There is nothing so deceptive as an obvious fact."
-
pandemonius
csendes tag
Megy a pirospont SEMTEX kollegának, gyorsan, gond nélkül jött a csomag, csak így tovább!
-
tag
Jó nagy piros pontot kérnék telegurunak ezért a jó kis Iphoneért. [link]
A srác egy zseni, ajánlom mindenkinek! -
Bögre
aktív tag
Szép kerek pirospötty nagyito88 -nak. A biznisz tárgya egy MyTouch 3G telefon volt. Minden rendben és gyorsan ment. 1000% -ig megbízható.
-
vargapdavid
tag
Megy a Salvador20 Úrnak ezért az üzletért!! Köszönöm a rugalmasságot, segítőkészséget! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
embe
nagyúr
Egy nagy jár DaveJr fórumtársnak, a gyors üzletért. Az adás-vétel tárgya: eme [Coolink Anti Vibration Bolts] . Minden gyorsan, pontosan ment.
[ Szerkesztve ]
-
zoleek
tag
Sziasztok.
Szeretnék kérni egy piros pontot a korrekt bizniszért howey kollegának. Az üzletet 2db 256Mb 133 SD gyorsan és korrekten kötöttük meg.Köszönöm.
Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
waccamár
senior tag
sorry, kétszer postoltam, törölhető hsz.
[ Szerkesztve ]
-
Plucifer
csendes tag
Gomezz kedves kollégánknak jár a piros eme remek bizniszért [link] mindenkinek csak ajánlom mert megbízható partner!
[ Szerkesztve ]
-
Salvador20
őstag
piros pont vargapdavid-nak a logitech g11 üzletéért
Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
Plucifer
csendes tag
Uzmany kedves kollégánknak jár a piros eme remek bizniszért [link] mindenkinek csak ajánlom mert megbízható partner!
[ Szerkesztve ]
-
nagyito88
aktív tag
Piros pontot szeretnék adni: [Bögre] kollégának, mert az üzletünk a megbeszélt módon jött létre. Bátran ajánlom mindenkinek!
[HTC MAGIC] -álltalam vásárolt termék.[ Szerkesztve ]
-
vlcsko82
senior tag
Piros pontot szeretnék kérni epityesz kollégának ezért a cseréjért korrekt és megbízható
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
Bocsek
aktív tag
Pirospont sagit nevű fórumtársnak a következő üzletért: link!
Korrekt, gyors vevő!
-
vittuka
aktív tag
Piros pontot szeretnek kerni Flex Wheeler forumtarsnak, sokadik uzletunkon vagyunk mar tul, barkinek batran ajanlom!
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
Zé_Mester
őstag
Paca2-nek szeretnék kérni egy piros pontot.
gyors és korrekt, pikk pakk utalta a pénz, ma pedig egy kitesztelt proci boldog tulajdonosa lett
bátran üzleteljetek vele, korrekt srác -
Paca2
senior tag
pirospontot kérek Zé_Mesternek a gyorsaságérti5 750 és segítőkészségért
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Bonzo
tag
Kérnék egy piros pontot ruzsabazsa részére az X1950pro miatt!
-
miles.co
csendes tag
Piros pont Harrien kollegának!
RAM-ot vettem tőle, és igaz vártam rá kb. fél órát, de ez a sztrájk miatt szerintem elmegy, meg bele is számoltam. Nagyon korrekt eladó, mert a késés miatt lefelé kerekítette az értéket, és nem 100 Ft-ot..
Egyszóval (vagyis kettővel) szerintem korrekt, rendes eladó.A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)
-
Csabee.
nagyúr
Oyabun kollégának, egy Radeon 9250est boltoltunk. Köszi
Üdv: Csabee.
-
sanykusz
csendes tag
Pirospont jár [ezért] az üzletért [schlecker] fórumtársnak. Megbízható, pontos üzletfél!
-
partymaci
aktív tag
Egy nagy pirospont K!LLeR kolegának ezért az üzletért !
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Papaj x
senior tag
Egy hatalmas pirosat kérnék Isee kollégának a tökéletes dvd íróért és a bill+egér combóért! Minden a megbeszéltek szerint zajlott le, maximálisan korrekt!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
Egy piros pont jár HANDO88 kollégának a tökéletes WD merevlemezért. Nagyon segítőkész volt, a lehető legtöbbet tett meg az üzlet lezajlásának érdekében!!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
CollectoR
aktív tag
agemate -nek piros pont, mint vevő a következő áru miatt : Öntapadós kicsi alumínium hűtőbordák
-
Oyabun
tag
Csabee. kollégának az abszolult korrekt üzleti magatartásért.
-
Isee
senior tag
válasz Papaj x #41443 üzenetére
Én pedig viszonoznám JANIKAKA kollégának a piros pontot, megbízható, korrekt ügyfél, aki nem hiszi, tegye próbára
üzlet: DVD-író, egér+bill"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
szab0729
tag
stigma kolléga, pirosat neki ezért a lapért, nagyon korrekt és megbízható.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest