Hirdetés
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Megkérnék mindenkit, hogy linkelje a megkötött üzletről szóló apróhirdetést. Köszönöm
-
Zewa
senior tag
Egy szép nap pirosat kérnék Nbl2 forumtársnak a pontos, korrekt üzletért. "Különösen ajénlott!"
Ps.: Nem volt apró Pécsi topicba írtam hogy kéne deszka, ő írt egy privit és megyegyeztünk.[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
vikcsi
senior tag
szeidlee kollégának jár a piros!
Tényleg megbízható! Egyszerre kellett feladni a levelet időhiány miatt és nem csalódtam!ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
emilio66
csendes tag
D@ni88-nak szeretnék kérni egy jó nagy pirosat a P5B hátlapért. Segítségnyújtásból és korrektségből jeles Vagy
Gyenge hardverba csak hálni jár a szoftver
-
Oczu
senior tag
Innentől csak az kaphat pirospontot, aki belinkeli a az adás-vétel tárgyát képező topic-ot. Erre a sorozatos visszaélések miatt van szükség.
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
<NewL> barátomnak egy hatalmas pirospontot kérnék! Korrket ,megbízható PH-s tag! Öröm volt üzletelni vele!
De hogy linkeljem be ha már nem tudom előkeresni a topicot!
Csak egy ilyen hozzászólásom van!
Amúgy ezt most nem értem! minek kell a topicot belinkelni ahonnan veszem a cuccot! Legtöbbször megnézem az apróhirdetést írok privit és kész!Nem a topicba üzletelek!
[ Módosította: Foglalt név ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Móci
addikt
Ismét nagy pirospont Dubmaster fórumtársnak a korrekt ügyintézésért!
[ Szerkesztve ]
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
pakos85
csendes tag
Hát srácok sajna már nekem sincs meg a link. Azért leírnám, hogy Menahem kolléga korrekt volt. Minden időben, és rendben megérkezett! Megérdemel egy pirosat!
[ Szerkesztve ]
-
vikcsi
senior tag
-
<NewL>
addikt
válasz <NewL> #15671 üzenetére
itt a hirdetés
mostmár megy egy bazinagy pirospont kavicssli kolégának!vikcsi : köszi!
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
emilio66
csendes tag
gyuri152-nek szeretnék kérni egy bazi nagy piros pöttyöt a korrekt üzletelésért és a megbízhatóságáért. A hirdetés linkje már nincs meg,mert egyből töröltem,amikor létrejött az üzlet. Egy 2,8-as Prescott procit vett tőlem, Celeron beszámítással.
Legközelebb már mentem a linket
Gyenge hardverba csak hálni jár a szoftver
-
zoltan75
tag
A Hirdetés : [link]
szilrobi kollegának kérnék egy pirospontot,az üzlet flexibilis lebonyolitásért,miden a megbeszéltek szerint történt,csak ajánlani tudom mindenkinek,korrekt üzletfél Ezúttal is köszönöm mégegyszer az üzletet
[ Szerkesztve ]
Üdv.Zoli
-
Ukraan
aktív tag
Hirdetés: [link]
börik39 kollégának szeretnék egy nagy piros pontot kérni, korrekt üzletfél, kifogástalan áru, gyors postázás, egyszóval minden a megbeszéltek szerint!!!BÚÉK!
-
johniee
senior tag
Pirosat érdemelnek:
max_damage
pegazus"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
addikt
válasz ngabor2 #15681 üzenetére
És mi van akkor, ha a NAAAGY csigitopik -on keresztül adok el valamit. Abban van háromezer valamennyi hozzászólás, valaki a majd kihámozza, hogy van egy biznisz pár tucat hozzászólással lejjebb a végénél?
A minap eladott cuccomat pl. már töröltem is belőle képestül, csak néhány hozzászólás van meg róla bizonyítékként.
Köszi.nofene
-
börik39
tag
Egy nagy pirosat Ukraan kollegának korrekt üzletkötő minden a megbeszéltek szerint ment másnapra megtörtént a csere szóval csak ajánlani tudom.[link]
Az egyéniség nem kiváltság,csak választás kérdése!!!
-
niti
aktív tag
Bár már rég köttetett az üzlet, de így utólag is- egy piros Lasynak!
-
qdak
addikt
gombavadasz, Jazzos kolléga piros pont
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Dubmaster
aktív tag
Pios pötty shrike7973 kollegának a korrekt üzletért!
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
Menahem
tag
z0d1AK kollégának jár a pirospont. Gyors, korrekt, türelmes üzletpartner, AJÁNLOM!
-
addikt
riska1982 kollégának adnék 1 pirospontot mert megvette a 3500+ -os 939-es procim, viszont a hirdetést akárhogy keresem már nem találom mert zártam pár napja, és a gugli se hozza ki, csak régebbieket ha beírjátok be lesz, ha nem akkor meg így jártam, valami nagytudásu modi ha akarja belinkelheti a hirdetést mert a zártra sajna nemtok visszakeresni
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Menahem #15692 üzenetére
Menahem
kollégától vettem egy cm690-es házikót, és nagyon meg vagyok elégedve.
meg is érdemli a pirosat!
Szerk.:
remélem nem gond, hogy én nem linkeltem a hírdetést, amiben a házat láttam, most olvastam, h mostmár az is kell, de nem találom a kolléga hírdetései között, gondolom törölte[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
riska1982
aktív tag
válasz Janoska26 #15693 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a terméket! Abszolult korrekt üzlet ember! A megadott időben megérkezett éppségben a termék. A pénzt előre elutaltam a megadott számlaszámra és minden rendben zajlott! Redkivül gyors és kiváló kapcsolattartó csak Ajánlani tudom Janoska 26-os felhasználót! Természetesen piros pont neki!
[ Szerkesztve ]
https://autofejlesztes.hu Ahol az autódhoz szinte mindent megtalálsz. 06/70-507-08-38
Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs