Hirdetés
Aktív témák
-
rzerge
aktív tag
abszolajte!
ősember rote punkt
bár hogy kenyába kell elmenni a ramokért..."Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
ördög1015
tag
Sajna Ösembert kihagytam 2hete.
Bocsánat érte,és kérek 1 nagy PIROSPONTOT NEKI
ÜDV -
senior tag
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Lord Dragon #16554 üzenetére
...és viszont Lord Dragon részére is pirospont jár a nagyon korrekt hozzáállásával emeli a PH színvonalát...és persze itt a hirdetés linkje is...
...köszönettel: Jim... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
zsolesz010
senior tag
localhost Házhoz jött, vinyót vitt, elhárított egy nagyon idegesítő kéregetőt üzlet közben Szóval minden rendben ment.
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: 160GB-os USB-s vacak
Kérnék neki egy pirospontot
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
slett27
addikt
Ősember fórumtársnak egy nagy nagy pirospont, korrekt, SEGÍTŐKÉSZ, remélem ezek után is üzletelhetünk !
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Printszkrín
senior tag
Ősember -nek piros, így utólag is.
A topik már nincs meg, át lett nevezve, és a tartalma is változott, és különben is a lényeget privátban bonyolítottuk.
Ezúton is köszönet a gyors és költségmentes postázásért!Amikor az állatkertben az elefánt mogyorót dobál neked, ideje diétáznod!
-
stigma
addikt
Ősember kollégának egy hatalmas piros pont, a ramjai miatt és a vele kapcsolatos intézkedésekért.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
dime27
őstag
Ősi az eddigiekért egy nagyonnagy pirospont ha tudsz majd hozni gskill pc9600ot nekem külön akkor egy egész Kamaznyit kapsz
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
kjany
tag
Pirospontos korrekt üzletfél Pepe13 fórumtársunk, aki mától 8 gigával több adatot képes magával cipelni, egy Kingston DTI -nek köszönhetően.
-
Attila_26
aktív tag
Ősember kollégának 1 hatalmas piros pontot, korrekt, gyors, és segítőkész. A jövőben MEMOT-ot csak tőle veszek.
-
NFree
addikt
Úú nem toom itt kell e de kérnék egy piros pöttyöt [Ősember] kolégának a remek üzletér
vga
-
localhost
Közösségépítő
válasz zsolesz010 #16556 üzenetére
Zsolesz010, aki még vasárnap is üzletel!
Mi jár érte?
Már azt nem mondta, hogy a 160-as usbs vacak az vacak ?
[ Módosította: philoxenia ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
brownus
veterán
Ősember-nek egy piros pont a ram biznic miatt, segítőkész korrekt partner
-
addikt
Kérném a pirospontot a apóka -nak a korrekt bizniszért, rugalmas szervezésért és legfőképp a bizalomért. Ez alapján.
nofene
-
dam
tag
Sziasztok!
Ősembernek egy piros pont! SSD üzlet sikeresen lebonyolítva, mindenben tartotta magát a megbeszéltekhez!
-
craine12
tag
Hatalmas pirospont jár Ősembernek az üzlet (RAM) gyors és korrekt lebonyolításáért! Persze nem ez volt az első alkalom.
No woman. No cry. No kidding.
-
Templomegere
senior tag
Egy nagy PIROS Ősembernek !!! Nagyon NAGYON korrekt és gyors volt Köszönöm!!!
-
kariad
senior tag
Piros pont kyper-nek a E6300 prociért!
-
Pszili76
csendes tag
Kiváló ajánlás : rbalazs89
Megbízható ! Piros pont neki !
A tőle vásárolt Ati HD3650 kivállóan működik ! -
Tibiajax
nagyúr
Ősembernek egy piros..
-
embe
nagyúr
Pitunak egy nagy piros pont, korrekt eladó.
-
Wector77
csendes tag
Üdv,
Ősember kollégának kérnék bejegyezni egy hatalmas piros pontot, korrekt, gyors, és segítőkész.
Üdv, Wector77
-
Ghost84
aktív tag
kjany-nak egy piros pont a pendrive biznic miatt, segítőkész korrekt partner
[ Szerkesztve ]
-
player72
csendes tag
Mindenkinek javasolnám a Sol4r nevű úriembert!Korrekt eladó!
-
Shady313
aktív tag
Ugyanez elmondható kjany-ról is. Fontos megjegyezni, hogy 2 pendrive-ot vásároltam tőle, de nem is akármilyeneket A garanciától bővelkedő kicsikéknek a minőségük is kiváló Számlás, dobozos, garis, jó áron, mi kell még? Ezekből a topikokból vásároltam: [16 GBos Kingston Pendrive] és egy 4GB-os PQI i815 pendrive. A készlettel nincs gond nála, választék az volt (sőtt még készült is vele, hátha vásárláskor másikat választok).
Tehát gyors lebonyolítással, korrekt, körültekintő és ami a legfontosabb, hogy kérdésekre felkészült ŐSZINTE partner.
Boccs, kicsit hosszú lett, de ha netán olvassa valaki, akkor tudni fogja, hogy nyugodt szívvel vásárolhat tőle
-
Typhoon47
senior tag
Ősembernek kérnék egy piroskát!
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Pepe13
csendes tag
[kjani]-nak köszönet a pendriveért, zökkenőmentesen zajlott a vásárlás, csak ajánlani tudom: [Pendriveok]
-
Prof01
veterán
Egy nagy pirospontot érdemel zsoca929 kolléga a gyors és korrekt üzletért!
Micro sd kártyát vettem tőle.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Rajjmen
aktív tag
Kéretik egy hatalm piros pöty Ősember-nek a gyors és korrekt üzletért!
[ Szerkesztve ]
-
claid
csendes tag
Dryman [link] : piros pont két db. 800-as, SLOT1-es PIII-as prociért, melyek most párban futnak nálam.
Üdv.: c.
[ Szerkesztve ]
"Ez van, srácok"
-
tomek017
tag
djrobaa -nak Piros pont.
Megbízható tag"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
messias2
tag
hali
szeretnék kérni egy piros pontot vsgaborr11 nevű fórumtársnak a korrect és gyors üzletértEz öreg de legalább ki van fizetve!
-
murlock
csendes tag
Nagy pirospont Dodi72-nek, korrekt,gyors pontos eladó
-
matilaci
csendes tag
Piros pont Jámbor -nak.
-
Mercutio_
félisten
Újabb pirospont wipesnek, hirdetést nem tudok linkelni, mivel mielőtt meghirdettem volna egy komplett Dell GX270-es konfigot gondoltam szólok neki, és sikeresen le is bonyolítottuk az üzletet.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Proli
tag
Kickass kollég a is megérdemli a pirospontot a cseréért.
-
djrobaa
aktív tag
tomek017nek egy nagy piros pont. Tökéletes a ram. Köszi.
.:: iPhone 13 Pro 128GB ::. Fanatec CSR Elite Wheel - CSR Elite Pedals
-
törölt tag
Murlock urnak nagy piri jár.Pontos,korrekt....
-
(Darkwood)
őstag
Akkor módosítanám a #16398-as hozzászólásomat: [Winner_hun] kolléga korrekt üzlettárs, mindenképp ajánlom mindenkinek! Az üzlet, amiről szó van: [link].
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Szpisti
addikt
Hát persze, hogy kap egy igen nagy sőt, ÓRIÁS piros pontot Ősember barátunk, a korrekt, gyors, pontos üzlet lebonyolításáért... (ez már nem az első üzletem volt vele...)
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest