- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pchris
tag
válasz
szanyi20 #5129 üzenetére
Ez esetleg?
Vagy nem tudom, hogy a Kugoo-val mennyire kompatibilis, mert ahhoz ennél lényegesen olcsóbban vannak alkatrészek.
A fiam Kugoo-val esett, és törte el a fékkart, amit elsőre észre sem vett, csak az első kanyarban miután visszaszállt rá és száguldott tovább. Én is venni akartam akkor ilyen kart, de végül megcsináltam az eredetit. Cián akrilát (pillanat) ragasztóval rögzítettem vissza a helyére a letört darabot, majd egy 2,5-ös vagy 3-as fúróval keresztülfúrtam (a forgáspontra merőlegesen) a letört és a fennmaradt darabot. Ezután egy hulladék 2,5 vagy 3-as imbuszkulcsból levágtam egy darabot, ami szépen beleillett a furatba, és sima kétkomponenses (epoxi) ragasztóval beragasztottam. Alig látszik a javítás, és azóta is ezzel megy a szekér, pedig csak ideiglenesnek szántam a javítást, de végül nem rendeltem meg az új alkatrészt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Argos: PH!arckép
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest