Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz DigitXT #27469 üzenetére

persze hogy nem normális, csak felhoztam hogy az ilyenek nem fognak bukót felvenni, meg a 14-16.éves 40.kilós lánykák sem hiszem.
    mert olyanokkal is szoktam szembe találkozni, és ők se 20-25.el mentek.

mint írtam korábban, én ~35.re korlátoztam a gépem, de sokszor csak 20-25.el megyek ha bringás úton megyek vele, és nagyon sok örült bringás húz el mellettem 35-40.el!

Oké hogy bringa sokkal biztonságosabb mint egy roller, de rajtuk sincs semmi védő felszerelés és 40.el lehet azért bringával is szép nagyot esni, és leszarják jönnek szembe(erdei út, így a fáktól semmit nem látni) is kanyarban egymás mellett, vagy épp kanyarban előznek szemből, és semmit nem látnak ki jön szembe a kanyarban, és én térjek le az útról hogy ne rohanjanak belém, annyi a szerencsém hogy ez legtöbbször akkor van mikor én is bringával megyek, mert rollerral nem tudnék letérni a susnyákosba az útról!
    Aztán jó esetbe annyit vissza kiabálnak hogy bocsyka....(de legtöbbször még annyit sem)

Új hozzászólás Aktív témák