Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
a felső panel el van rejteve, el van egy rejteve jobb oldalt, a baloldali is, meg a start menü is bújik ;) Bővebben: link
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
ideje megállapodni, 1 asztaltípusnál
Bővebben: linkGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
''windowblinds 5 beta released
Stardock has released the first BETA of WindowBlinds 5. WindowBlinds is a program that can completely alter the look and feel of the Windows GUI. It does so by applying visual styles (skins) to your title bars, push buttons, Start bar, borders, etc.
The most anticipated new feature of WindowBlinds 5 is its ability to deliver glass effects to Windows XP user. Technically speaking, WindowBlinds can do full alpha blended user interfaces now, that means that skins can have a variable level of transparency. Numerous new features have been added to allow skinners to do reflective effects, shadows, smooth edges and more to their WindowBlinds skins.
WindowBlinds 5 also eliminates any dedicated processes to it. When running WindowBlinds 5, no additional processes are needed anymore, it runs as part of the system. WindowBlinds 5 BETA currently requires Windows XP (32-bit edition). A 64-bit edition will be available with beta 2. It should run on any reasonably modern video card.
WindowBlinds 5 is currently only available on Object Desktop. To get Object Desktop visit: www.objectdesktop.com.''
wincustomize.orgGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
válasz nofreenick #1040 üzenetére
torrentoldakon szerintem hamarosan fenn lesz
-
EmThor
addikt
nagyon szép: Bővebben: link
-
EmThor
addikt
válasz nkpolip #1063 üzenetére
www.konfabulator.com felrak, widgetgallery.com, ami 6 widget fenn van, olyan 36 mega ramot esznek meg + stardock objectdock balra szélén [el lehet rejteni] az megeszik 1-2 megát + windoblinds 4.6, összesen 50 mega ramot esznek meg. de widgetek sokat. ja van már jó netmérő [napi forgalmat is mér. ill amíg ki nem kapcsolod asszem...] nemsokára felkerül, srác most javította ki mert szóltam h kábelmodemmel nem írja ki jól a cuccot.
mininetstat amiről imént beszélte és van hozzáadott The Weather widget, az tud többnapos előrejelzést is megjeleníteni, ez a kicsi vmi mini weather, van things to do lista is, tökjó!
olyan a konfabulator mint samuriza csak véreccerű használni, cserébe nem igazán piszkálható [méret átlátszóság szín betűtípus felirat, ezeket lehet általában] és sok ramot eszik. nekem 512 sd-m van de bírja, most is kb fele szabad )
ja és made by Yahoo! oldal meg kurv@igényes!! Bővebben: linkGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
-
EmThor
addikt
widgetgallery.com, konfabulatorhoz kijött 26 új widget + régebbieket is frissítettek!
-
EmThor
addikt
király! ezekből a widgetekből van mini változat is. mini weather, stb. a netmérő az melyik? nem láttam még! thx
szerk: ja mininetstat gondolom
[Szerkesztve]Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
válasz nkpolip #1076 üzenetére
tv műsor netzes, nem találtam még pedig kéne!
netstat-os sráccal emaileztem hogy mér szar a nem angol windows-osoknak a netsebességmérő. mininetstat a neve, megkért logoljak neki egy parancsot, elküldtem neki és megcsinálta, méri a le/felt, bekapcsolástól az adatforgalmat ha rákattintasz és otthagyod egeret, tud bit meg bytes/sec-et, nagyjából jól mér de nagyin ingadozik. mélbe átküldöm!Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
Bővebben: link
lost függőknek. windowblinds 4.6 vistaskin by KOL, stardock objectodock csak jól el van rejtve, konfabulator a többi amit asztalon láttok amcsi tv műsor is [tvscrape], megpróbálom magyart odavarázsolni majd... visszaszámláló, épp a lost kövi részéig nagy kör alakú piros gomb [the button] meg elindít egy exe-t vagy akármit. most épp az aktuális lost részt holnapra elmúlik nyugi
[Szerkesztve]Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
nálam se megy nagykanizsa. vác, budapest igen. no para
-
EmThor
addikt
BigK honnan van windowblinds 5-öd?????
weather widget jó a mini meg nagy is!Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
-
EmThor
addikt
lost addikció
Bővebben: linkGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
minimal design háttérkép
-
EmThor
addikt
Bővebben: link most ilyen, silver stlye
-
EmThor
addikt
válasz hu-Ízirájder #1257 üzenetére
mind mind konfabulator, lustáknak óra gorgy clock widget, visszaszámláló asszem csak ezt az 1 betűtípust tudja, passz [cant wait widget]. gombnak meg van 2 skin-e nem tom photoshoppal hogy lehet hozzá újat csinálni, de srác aki írta a the pusher widget-et majd még ír hozzá gondolom pár felületet
-
EmThor
addikt
photoshop, home made blood effect + azon emberek progija, akiknek se ideje, se kedve samurai-t programozni >:]
-
EmThor
addikt
válasz hu-Ízirájder #1385 üzenetére
hehem home made a blood brush a photshophoz, de nem én csináltam, ám házibarkács, deviantarton letölthető hát lehet belefogok samurize--ba csak nem visz rá a lélek thx
-
EmThor
addikt
jobbegér, widget preferences, use metric units
egyébként van mini weather widget!! amit használok az a gorgy clock, a mini things to do, a can't wait, és a compact activity, compact memory meg a compact hd.
az az óra feljebb vmi tach clock vagy mi...
ja a hangbeállító: volcontrol-t használok! ja meg tök haszons a sleeper timer + desktop messanger se rossz. netmérő widget-ekkel vigyázni, proci 10%-át eszik, lehet DU metert használok!
objectdock is alap nálam (meg majd 5.0 windowblinds az lesz, addig 4.6), van csomó kis ikon hozzá, lehet személyre szabni szépen!
[Szerkesztve]
-
EmThor
addikt
[link] enyim
-------------------------------------------------------------
(\__/) This is Bunny. Copy Bunny into
(O.o ) your signature to help him
(> < ) on his way to world domination.
WE all need some world domination now and again....Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
válasz tuskooo #1485 üzenetére
1.: oldalsó menü: stardock objectdock, külön letöltött ikonkészlettel, rádobod shortcutokat aztán egyenként választasz nekik egy kis ikont. olyan mint a mac-es menü, csak oldalt
2.: huhh winamp 3+ kell hozzá, modern skin, spirit skin a neve, van belőle fekete meg fehér, alapból átláccó, de menüben méretezhető + még jobban átlátszósítható! ja igen, winamp, ctrl+p, skins, modern skins, alpha blending fül, középen pipáld be: enable alpha blending, különben hibásan jeleníti meg! [link]Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
[link] zenyém ownz!
-
EmThor
addikt
válasz hu-Ízirájder #1554 üzenetére
thx. én mint lusta ember, csak kerestem egy jó háttérképet, meg widgetek színét hozzá igazítottam, elrendeztem, és voi la esetleg photoshoppal még meg lehet tuningolni ^_^
-
EmThor
addikt
válasz burgatshow #1593 üzenetére
király. skin windowblinds? skin meglett közben, de wb 4.6alatt állítólag nem az igazi.. ez van
gödöllő meg nincs az adatbázisban az oké, hogy kiíratod, de honnan kéred az adatokat? vác? bp?
-
EmThor
addikt
válasz burgatshow #1596 üzenetére
kösz, én is ezzel trükközök, csak néha mutatja, hogy esik azt közbe süt a nap :S
ez van! amúgy konfabra így előre gyártott cuccok között van még 1-2 vetélytárs, de ez a legjobb, legtámogatottabb (yahoo) stb...
hát legközelebb hamarabb összerakod azt az asztalt, tapasztalat, windows reinstall után főleg ;)Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
[link]
enyim, bblean :]Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
[link]
my asztalGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
ez biza' blackbox, windóz alatt ugye, és a 4 asztal azóta mióta megvan nélkülözhetetlen olyan volt áttértni wb-ről meg ilyenekről, mint amikro firefoxról operára tértem át -> suzuki-->merdzsó persze kinek mi!
és persze thx ;)Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
jóember ;) azt hiszem linuxra volt előbb. bár én még csak nemrég használom, nem tudom elégszer ismételni mennyire jó .) és csak 14 mega ramot eszik ;)
bblean magyar nyelvű leírás [link]
bblean főoldal jobbra linkek között plugins: [link]
ctrl jobbklikk options mindnehez, aki esetleg most barátkozna a dologgal, thx nfolGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
válasz Cathfaern #1846 üzenetére
Azért tök jó, hogy ennyit már magadtól megtaláltál! Nekem több segítség kellett!
1. nálam tálca felül bblean menü -> blackbox -> config. -> misc -> desktop margins -> top=0 az a ''teljes'' max [idézőjeles, mer így se teljes, meg restart se árt], nálam most 8-ra van állítva, entert lehet ütni, hogy bevegye a beállítást, illetve asztalt teljes/előző méretre változtatva próbálni/gatni elérni a kívánt méretet
2. msn-eseket külön asztalra szoktam meginyitni, így nem zavarnak, hozd fel az ablakokat válts tálcát, gyere vissza, elvieleg műxik, lehet style-függő?! nem hiszem.
3. ... -> config -> graphic -> vedd ki a gombócot, pipát, tehát ami épp' van, tehát NE legyen kijelölve: enable smart wallpaper, enable background, így tutkó lesz...
szólj, ha tok segíteni még! ctrl jobb klikk tálcán, ezzel a tálcát lehet pimpolniGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
válasz Cathfaern #1848 üzenetére
nálam se tökéletes az illeszkedés, csekkolom, amit írtál, de nem hiszem, hogy a tálca szélesebbre állítása kitöltené a helyet :/
hm, timid nevű skin-t használok, szerintem nem villog ebben, legalább is ahogy emléxem, hanem csak lenyomódik, ha üzent vki, és más színt kap a button, szerintem ez az, de ez nem nagy segítség:
! Buttons in pressed state
toolbar.button.pressed: Sunken Gradient elliptic bevel2
toolbar.button.pressed.color: #ffffff
toolbar.button.pressed.colorTo: #D9D9D9
vagy
Remember, when you create your own style, you can easily set several keys with a single ''wildcard'' command...
!*color:
!*colorTo:
!*unfocus.color:
!*unfocus.colorTo:
!*textColor:
!*unfocus.textColor:
!*font:
...which will give you a nice set of defaults for several components. DISCLAIMER: Wildcards are not fully implemented yet, so if you want to be on the safe side please consider using the ''normal'' tags for each element.
3dc az meg fogalmam nincs micsoda.Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
right here, right now :]
[link]Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest