Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz planbmokus #20327 üzenetére
Krémmánián rengeteg féle parfümből lehet venni decantot, többsége nagyon jó áron van. Kezdésnek jó!
-
pohár
félisten
válasz planbmokus #20331 üzenetére
ó, még most jön a java, ez a kezdőszett
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz planbmokus #21223 üzenetére
Veheted a Douglasben, de mindenhol máshol olcsóbb.
Tartósságban nálam is nagyon jó. Két fújás reggel nyakra és a munkanap felében elég erősen árasztom (szerintem irodába még túlzás is), nagyjából este 8-9 felé kezd kifulladni. Így most inkább azt csinálom, hogy reggel csak egy fújás az egyik oldalra, este irodából induláskor pedig egy második fújás a másik oldalra, azzal akkor elég jól elillatozom még akkor is ha van este programom.
Szívás ha valakinek gyorsan ledobja a bőre. Szerencsére nem ebbe a körbe tartozom.
-
niof
addikt
válasz planbmokus #21228 üzenetére
Anno végigszaglásztam őket (legalábbis ami a Müller-ben elérhető volt), nem igazán fogott meg egyik sem.
Mostanában a Faqat Lil Rijal mozgatja a fantáziámat, meg a The Night. Más nem is igazán. A jelenlegi kollekciómmal elégedett vagyok, talán majd jövőre kell valami új, friss, nyári illat, de addig bőven elleszek a készleteimmel.
[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz planbmokus #21257 üzenetére
Azt hogy? Volt belőle (gyári) mintám, nem is volt rossz, de 2 órát sem bírt rajtam.
-
niof
addikt
válasz planbmokus #21260 üzenetére
Valószínű, hogy jól kompatibilis a bőröddel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest