Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
válasz Jhonny06 #8264 üzenetére
Hjuh, és mi lesz a körülötted álló/ülő emberekkel gondolom a levegőbe száll az illat de rendesen.
Az a gond, hogy ennek semmi köze az oud-hoz de tényleg baromi jó illat-de érettebb, ezt aláírom. Számomra van benne egy kis rosszfiús rész, ez tetszik benne. De ez a Nasomatto ez méreg. Mondom kipróbálom, egy-egy fújás...ez tényleg extract, simán megéri az ár/30 ml, fényesedik a bőr ahova fújtam belőle.Itt a linket 10 db se 1 dolcsi? vagy darabja 0.84 usd?
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
kk831228
addikt
válasz Jhonny06 #8276 üzenetére
Ettōl fèlek èn is... Amennyire Istenìtik, annyira lesz csalòdàs... Blamage az nagyon tetszik azert lennèk kìváncai a többire is...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
petr89
csendes tag
válasz Jhonny06 #8351 üzenetére
Nem elírás, múlt héten hívtam őket, hogy van-e már 30-as, akkor mondták, hogy csak 100-as teszter van 38500 forintért.
@Mufi: valószínűleg a doboz is sokkal kisebb, nem hinném, hogy hamisítvány lenne, ennyire azért bízok a parfümériában. de ha megjön össze tudom hasonlítani a mintámmal, hogy biztos legyen, hogy nem kamu.
-
mufi
senior tag
válasz Jhonny06 #8357 üzenetére
Na ez már Q pofátlanság. Emlékszem arra a filmre, ki sem mondom a nevét, mikor visszajöttekajövőből oszt' fürdés közben magára locsolt talán egy liter chanel no5-t
Viszont 6000 usd jó ár érte ha megnézed a ml/ár értékarányát. 2 liter. Ettől egy temetőnyi halott is felébredneCreed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
kk831228
addikt
válasz Jhonny06 #8370 üzenetére
Ráadásul kellemetlen mindkèt fèlnek... Vagy elmeri m9ndani hogy nem tetszik vagy unkább hazudik hogy ne legyen kellemetlen...
Szòval a parfüm ajàndèknak jò, de meglepetêsnek semmiképp nem ajánlott rèszemről...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #8416 üzenetére
mielőtt még ki nem bannolnak téged, van valami jó dekantod nyárra nekem?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
overclockerr
tag
válasz Jhonny06 #8420 üzenetére
Minta nagyon megfogott, kakaó különösen tetszett benne. Elég tartós is volt rajtam. Kb egy hete fogyott ki a mintám, elérhető lett teszterként, így gyorsan rendeltem egyet.
Fújtam csuklómra, de nincs illat, konkrétan egy semmilyen szagot kapok (dohos papír illat kb)...
Mintás kis üvegbe beleszagoltam, de semmit nem érzek ott se.[ Szerkesztve ]
-
slick-adam
aktív tag
válasz Jhonny06 #8608 üzenetére
igen amugy, en is lattam Patchouli-t FB csoportban, de az is 300 dollarert (az kabe 270-275 euro pont). viszont ott a szallitas gond, legtöbb amcsi ugye. eleg maceras a nagy ertekü csomag (ÉS raadasul parfüm) messzire küldözgetese.
ezert szeressem Parfumo-t. eddig csak jo elmenyeim voltak vele szerencsere.[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
mufi
senior tag
válasz Jhonny06 #8644 üzenetére
Na na na...Itt most nem erről van szó. Nyilván a rózsa jegy miatt gondolható egy illat nőiesnek, meg egyértelmű, hogy az orrok sem egyformák...de attól még ez se nem toroknak esés. Másodsorban...még csak nem is unisexként van hirdetve - megnézném azt a nőt aki ezt viseli. Nem utolsó sorban, lehet olvasni kommenteket róla - nem sok olyan nőt találtam aki ezt hordana.
"Mindenkinek különböző az orra, ezt fogadjuk már el." - Attól, hogy én elvettem egy nőt, s számomra Ő a legszebb az még messze nem azt jelenti, hogy Ő a világ legszebb nője...ez nem modus ponnens...@slick-adam:
asszociáció miatt valószínű, de maga az Egoiste nem is unisexként van hirdetve. Azt is aláírom, hogy minden bőr más egy-egy illat, de generel az Egoiste férfi illat, érett, idősebb férfi illata...
-
slick-adam
aktív tag
válasz Jhonny06 #8709 üzenetére
nekem az MFK oldal böngeszese közben agyamba egett az ott hallhato melodia. ez az eredeti, akit erdekel:
Maurice Ravel - Pavane pour une infante défunte
ágyikó elött tökeletes, mar vagy ötödjere megy (lehetö leglassabb elöadasban hallgassatok, 6+ perc)
-
petr89
csendes tag
válasz Jhonny06 #8739 üzenetére
abból is van fújósom, tényleg örök élet+1 nap, de nekem az már túl édes és a tömény ámbra miatt tolakodó. illatra egyértelműen jobb ez, bár tömjént akkor is bőven érzek benne, még ha nincs is a jegyek között. mindenesetre ennyi pénzért azért elvártam volna, hogy az 1 fújást érezzem a tegnapi pólómon. ezt még a mefisto is tudja...
-
-
kk831228
addikt
-
Unsign
tag
válasz Jhonny06 #8846 üzenetére
Ide írom, mert tőled jött és köszönöm
Ez a DUA Lux Opulent iszonyatosan brutál. Bár igazat megvallva most kicsit (nagyon) meleg van hozzá.
Korán reggel fújtam és még most is intenzíven érzem magamon, gondolom a környezetem szintén. Ha többi DUA parfüm is ilyen minőségű, mert az illat fantasztikusan jó, akkor jó párat ki kell még próbálnom.Csoportos rendelést összehozhatnánk majd pár illatból. Már aki "ehhez ért"
-
mufi
senior tag
válasz Jhonny06 #8876 üzenetére
A Bergamont az jó volt, de az is csak pár órát, max 3 volt azt hiszem, törökből jöttem hazafelé, akkor láttam először olyan parfümöket.
A duákat azért nem próbálom ki mert most generell szekrényürítés van, már nem akarok többet költeni illatokra míg amire nincs szükség el nem megy új tulajdonosához...
más: 10 percig se, te kis szemét sajna refi nem múködik rajtam. Ennyi. Journey, gold man stb mind 8+ óra de a refi
-
slick-adam
aktív tag
-
kk831228
addikt
válasz Jhonny06 #8926 üzenetére
Bracken nekem valami erős mosòszer illatra emlékeztet, nem tetszik, viszont a Fate az jò... Myths se rossz, de a Fate jobb nekem...
[ Szerkesztve ]
-
slick-adam
aktív tag
válasz Jhonny06 #8938 üzenetére
errefele van meg 1-2 hasonlo grey market oldal, de az biztos, hogy ha a Notino süllyed, akkor magaval huzza az összes ilyet. es akkor k##va vilag lesz.
mindenesetre az árak a megmaradt markaknal is DURVAN felmentek. Montale illatok is mar-mar rendes retail körül mozognak. tavaly akartam pl Parfums de Marly (vagy mi a neve pontosan...) Hamdani-t, gondoltam raer meg. akkor 93 euro lett volna. most 220!!!. ... stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest