Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz LénaLeila #260506 üzenetére
Milyen kerékpár, dobj egy fotót róla...olyan, hogy túl nagy a súly, ami 85 kg, aligha létezik, meg mi az, hogy nem lehet csak egy tányért használni elől mert eltépi a láncot?!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
parandroid
félisten
Többet ne állj szóba azzal a kóklerrel, hülyeségeket beszél. Vagy nem ért hozzá, vagy téged szivat.
Mindezzel együtt a 3x6-os váltó alapján is az az érzésem, hog nem az év vétele volt a bicikli sem, plusz ki tudja, milyen állapotban van, meg mit kókányolt rajta a tehetséges eladó, szóval az is lehet, hogy tenyleg nem lehet beállítani, de ez a vonat már elment. Tanulópénz, legközelebb megbízhatóság az ár előtt, különben csak kidobott pénz, amit elköltöttél.
Ez a 85kg meg megint kamu, hacsak nem valami gyerekbicikliről beszélünk. A magyar felnőtt népesség kb fele 85kg fölött van, akkor ők nem ülhetnek biciklire?
Mindenestre sokat nem fogunk tudni így online segíteni, meg kellene azt a biciklit nézetni egy rendes szerelővel, bár előre félek tőle, mit fog mondani.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz LénaLeila #260523 üzenetére
Gondoltam, 85 kg-os kerékpárt még én sem láttam.
parandroid...azért van az a teszkós csoda mely hajtásának már a 85 kg is sok.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
ReFleXx
addikt
“ja igen, és ha a második legnagyobbon van akkor olyan, hogy tekerek, de olyan mint ha egyhelyben állnék, alig haladok valamit”
Hat ez ilyen, minel nagyobb hatul a fogaskerek, annal tobbet kell tekerni a tempo tartasahoz
Nem tudom elkepzelni hogy a lancszakadasert mi mas lenne a felelos mint maga a lanc.Van egy keped errol a bringarol?egyebkent nalad szakadt el a lanc vagy ezt o mondta hogy akkor elszakitja? hany lanc szakadt el?
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- DJI AVATA Fly More Combo Kit - 2 akku, töltő
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest