Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz seadrone #104258 üzenetére
Akkor a kedvenc bringaboltod hívd fel, hogy tudnak-e X cuccot rendelni neked, vagy ott a Google. Nem tudok normális itthoni webshopokról, és mivel még a nagykerek nagy részének sincs normális, online készletlistája, így nem is lehetséges a kivitelezésük. Úgyis telefonálgatás lesz a vége, ha valami sürgős, mert készletet sehol se jeleznek. Ha igen, akkor az meg a fentiek miatt kamu.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
RaiZka
tag
válasz seadrone #104258 üzenetére
esetleg próbáld ki a bringabutikot Ugyan mindenre az van írva, hogy rendelésre, de nekem 1-2nap alatt minden, mindig megvolt. Az áraik is viszonylag jók.
-
koenig
aktív tag
válasz seadrone #108671 üzenetére
Szia!
Én ezt szoktam használni: merretekerjek.hu
-
-
ro_bert17
őstag
válasz seadrone #108680 üzenetére
Megfordítani? A kis piros X-el kitörlöd az előző tervezést, go to jobb gomb indulás innen, jobb gomb célpont hozzáadása.
Komolyra fordítva a szót, ezt nem próbáltam. Egyrészt mert nem szoktam ugyan azon az útvonalon visszamenni, másrészt ha egy irány ugyan az oda felé is, vissza is ugyan az elvileg, nem kell újat rajzoltatni. Navigálni telefonon is úgy tudsz, ha letöltöd ebből az ún. gpx fájlt, és egy navigálni képes alkalmazással meghívod.Az utak besorolása jobb oldalt felül, a jelmagyarázat alatt. Telefonon kétszer balra kell húzni a képernyőt. Ezeknél találsz leírást is, az oldal használatára vonatkozóan.
-
lsebestyen
addikt
válasz seadrone #113793 üzenetére
FB Kerékpár adok-veszek csoportban szoktak lenni régi gépezetekbe való villák is. Feladsz hirdetést, h keresel, szerintem fél napon belül találsz valakit.
-
Jester01
veterán
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz seadrone #121061 üzenetére
Valami tépőzár? [link]Itt talán találsz valami ötletet,de félő,hogy az eredeti tartó nélkül a vázfestés fogja bánni a lakat hordozgatását.🤔
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
-
6030D
Ármester
válasz seadrone #150513 üzenetére
Elég az alátét nélküli megoldás, nagy baja nem lehet a cipődben lévőnek.
Én olyan decás pedált nem vennék 6000-ért, ahhoz a stopli is saját márkás, akkor már "kicsit drágábban" ott van az új. De 5000 Ft elég nagy különbség a stopli és a pedál+stopli ára között, nem hinném, hogy csak a stopliért megéri, ha nincs baja a pedálodnak. Azért 3-4 stoplit kibír egy pedál, mielőtt szétkopik. De akár többet is szerintem.Esetleg még ez is jó lehet, főleg, ha be tudsz menni személyesen. A szerelőm ilyet tart kéznél, ha valakinek kell, szerinte ugyanolyan, mint az 51-es Shimano.
Hasaggymeg: narancs róka nekem sem tetszik, de azért nem dobnám ki.
Wombath: én most egész napozni nem tudok elmenni hétvégén, van teendőm itthon (nem bringázom hónap van, ugye ), a börzsönyi túra az lesz, csak nem tudom, hogy megyek-e, mert oda is azzal fenyegetnek, hogy az 50 km az nem 4 óra, hanem több. Így nem tudom. Novemberben is lesz napsütés.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest