-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivana
Ármester
válasz fulton #233050 üzenetére
Ne ilyeneket méregess, milyen magas vagy? Az a lényeg. Alapvetően koshoz 2-3 centivel rövidebb váz kell, inkább 3. Én 175 centi vagyok és 56 hosszú kell egyenes kormányosból, de 53 outiból. Outira nem jó rövidebb stucnit rakni, mert borzalmasan ideges lesz. Hosszabb mehet, pl. van egy 51 hosszú outim, de 130-as stucnival az is elmegy.
(#233091) Ringman Ennyi pénzért ne legyen már kérdéses minőségű. Ez drágább mint a campa.
(#233081) fulton Jó de ez ilyen libakergető, klasszik csepelnél nullás a stucni és még jön hátra a kormány. Az outi nem ilyen játék, jóval kisebb a fejcsőszög és az utánfutás is.
[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
Szerintem, ha ennyire bizonytalan vagy a méretezést illetően, mindenképp próbálj ki L-t, XL-t, mert "vakon" beleugrani egy ilyen drága cuccba...hát, én elég bevállalós vagyok, de ez még az én mércémmel mérve is erős . Hat évig hajtottam egy számomra nagy vázú bringát, nem lehetetlen, de azért sokkal komfortosabb egy olyan váz, ami tényleg a te méreted.
Pár hete még abban sem voltál biztos, hogy outit akarsz, pont az üléspozíció miatt, most meg szinte látatlanban vennél egy milla fölötti gépet, ami egyébként k...a jól néz ki, ( bár ez a szürke nekem nem annyira jön be, de az a lényeg, hogy neked tetsszen ).
Nyilván időd van átgondolni, de szerintem feltétlenül ki kéne próbálnod úgy általában az outit, meg a méret miatt mindkettőt ( L, XL ). -
Ringman
nagyúr
ne a válladat nézd, hanem a vállcsontodat. majd tekerés közben érezni fogod, ha szélesebb a kelleténél.
nuroadnál 9 cm van a váz felső pereme és a villanyak teteje között, most lemértem.
arra jutottam (ismét)mégis csak az XL váz méret lenne a legmegfelelőbb, viszont rövidebb stucnival, itt jön a bibi a linkelt kerékpárral, ugyanis az valami egybekormány, nem lehet stucnit cserélni csak ha az egész kormányt cserélem...mit csináljak én egy olyan drága kormánnyal..(eladni...eh) . egy 70-es stucni kellene a 110 helyett.
ha 70-es stucni kellene, akkor a váz nagy.
szerk:
egybe-stucni+kormányt felejtsd el.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Kiskopika
senior tag
Én ebből a sok matekozásból egy szót sem értek ebben nem tudok segíteni.
De a kalkulátor L es bringát rakna alád.
Az, hogy kell e neked az ultegra és megér e ennyi + azt azért gondold meg. Fogalmam sincs mennyivel lehet jobb a 105 settnél de kb 1000 euro felár. Az én endurance cf 7 esem lehet cserélni a kormányt, biztos az hogy itt egybe van a stucnival? Képek alapján nem egyértelmű.
A másik, hogy ez a bringa "cooming soon" ami irtó sok idő is lehet ami nem feltétlen baj, legalább van idő gondolkodni. Mikor én rendeltem egy nap alatt elment a készlet és hiába volt eamail értesítés beállítva nem jött, szóval minden nap nézni kell és ha van rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest