- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
portoky
csendes tag
Hello! Érdekes dolgok történtek a napokba..magam sem tudom hogyan de egyszer csak megjelenik egy ablak: XP Antivirus 2008 2164 vírus fertőzött fájl! fogalmam sincs hogy került az XP antivirus a gépemre mert az életbe nem használtam.. Na mindegy, újra indítás, Boot idejű vírus írtás Avastal talált is 3 trójait meg egy Malwert, letöröltem, újraindít kékhalál újraindul ezt vagy 4szer megcsinálta a windows, telepítő be, rendszer helyre állítás után XP indul, megint ott van az Antivirus... Mondom dvd-ről felteszem a Spybotot, hát nem engedte használni a meghajtókat! Letöltöm netről így már felrakta, lefutattom és mit ad isten..maga az antivirus mappája volt tele trójaival meg kém programokkal, ami lehetett egyből töröltem, utána kivettem az automatikus indításból és töröltem a többi mappáját is, azóta megy a gép rendesen. Ez csak azért érdekes mert már jártam így az Ashampoo antivírussal, nem is olyan régen.. Gondolat ezt megosztom hátha már más is volt így
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- BestBuy ruhás topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest