- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Egy áramszünet után, nem bootolt be a Windows7,kékhalállal leállt. (PAGE_FAILED_IN_NON_PAGED_AREA)
Nem tudtam bebootolni win7 dvdről sem,ugyanígy leállt. Aztán beletettem egy winyót amin ubuntu volt,az bebootolt,fel is ismerte a winyómat,a winyón a d meghajtót meg is nyitotta,sértetlen volt,a c-t viszont ismeretlennek irta(de azt irta hogy nincs baja a hddnek),most feldobtam erre a winyóra a win7et,és ha be van kötve a szarakodó winyóm,akkor nem bootol be,ha nincs akkor be bootol. Arra gondolok hogy sérült a c partíció,ami ugye a rendszerpartíció és ezért nem bootol be,egy pár adat kellene a c meghajtóról is,szóval valahogy reparálnom kellene a c partíciót,valakinek valami ötlet?
Egyenlőre csak linux alól tudok hozzáférni a másik winyómhoz,win7 alól nem.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest