Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
aXXon
őstag
-
george11
addikt
újabb véletlen egybeesés
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
Nekem vicces, mekkora ügy kerekedett az egészböl, eléggé nagy gond hogy ez így megeshetett, de országszinten most nagyobb gondunk is van, és közben smittpalival lekötik a közvéleményt.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Kloss
őstag
-
george11
addikt
-
GrandeP
addikt
válasz bartucc #48159 üzenetére
Nekünk már teljesen mindegy.... szóval inkább kössék le egy dologgal, mintha inkább kapkodnánk a fejünket, deviza, üzemanyag, hitel, munkalehetőségek stb irányokba.
ui: kiderült h már 10 millió alatt vagyunk, és sztem ennek több mint fele dzsippó, szaal, már a fehér ember lett a kisebbség.
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Nincs vkinek tök véletlen ilyen? [link]
miniusb to usb lány átalakító? -
Router
őstag
Tudom, hogy off de nem érdekel valakit egy 20dbi környéki grid wifi antenna?
Ilyesmi:
www.reballing.hu/forum
-
csaszi72
senior tag
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Norb3rto
őstag
- Mi az az akula?
- Egy olyan vámpír akitől elvették a
doktoriját...Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
bsh
addikt
-
bubi92
őstag
tudom, hogy szarok az illesztések, de nem hoztam haza egeret és touchpaddal az életemet megunnám mire megcsinálnám.
-
aXXon
őstag
válasz bubi92 #48177 üzenetére
Ez a tartalom jelenleg nem elérhető
A kért oldal nem megjeleníthető. Lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető, esetleg már nem létezik, vagy nincs jogosultságod megtekinteni.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
Szükségem lenne egy 10-20-30 vagy akár 40 gigás winyóra Kis pénz, nagy szerencse jeligére.
Esetleg 160-200giga a következő kategória.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
Autóbúzák : Debica, vagy Kormorán esetleg Sava? (ha zsír újban gondolkozom)
Évente 6000-8000 futott kilométer és ebben már benne van a téli is.
Esetleg kit ajánlotok használt gumiilag?
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
e (bár a fele szintetikus )
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Egyiket sem.
És tél-nyár dolgot hogy gondoltad egy garnitúrával?
Ha már mindenáron alja gumit akarsz akkor barum. Ez alá nem adnám.
amúgy meg: [link][ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
válasz george11 #48186 üzenetére
Sehogy. Félreértetted. Évente ÖSSZESEN annyit fut, abban már benne van a téli is. Arra van külön téli gumim.
-
george11
addikt
13-as felni sem szokott lenni nálam(kivéve robogófelnik), nem hogy gumma.
Nézz körbe hol mennyi az apollo, vagy a barum, amelyik jobb áron van azt jól megvenni."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Norb3rto
őstag
Jó féle
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
bubi92
őstag
-
M_o_g_y_i
őstag
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Devid_81
félisten
Apáca Elsőőőőő!
...
-
GrandeP
addikt
Jó reggeltet...
-
GrandeP
addikt
-
bsh
addikt
nesztek csecsek reggelre
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Playstation Move kontroller VR-hoz is!
- Amazfit GTS 2 mini szép és hibátlan állapotban.
- imac 2019 / 3.7 GHZ 6mag / IntelCore i5 - radeon pro 580X8GB / 36 GB RAM / 2TB FusionDrive
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
- 89 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (DOBOZOS, 2DB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest