Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #26185 üzenetére
Elkopik normál használatnál, ezt mondták. Érthető hogy vmilyen szinten kopik, de nem egy thinkpadnál és nem 1-2 év alatt. Persze ha garos akkor cserélik, ha meg gar után jön elő akkor úgy jártál. Én nem tudom mi lett volna abban bonyolult hogy 1:1 -ben lemásolják pl a T42-t..de valami biztos az volt.
riuko: Dömötör mester nem vette fel egyik telt sem, többször hívtam. Budai utcait ajánlották, oda elvittem. Párszor 8k lesz, de mivel én nem tudom megcsinálni így kénytelen vagyok kifizetni. Mivel elég nagy daganata van a dögnek ígyis-úgyis altatni kéne. Fogalmam nincs ki volt benn, egy szimpatikus férfi meg egy fiatalabb nő. A kutya nem akarta őket megenni tehát neki is megfelelnek. Ez van
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest