Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
kalapos #36990 üzenetére
Tudd meg ,h mi az és arra googlé rá....
Egyébként láttam h van benne vagy 6 nyelv...
Viszont sehol nem írja h mit futtat... azt kellene valahogy megtudni utána lehet okoskodni...Yutubon van róla videó, de mivel bekapcsoláskor nem ír ki semmit se, illetve a menüje se tipikus, így már buktad a népszerű rendszereket..
Sztem esélyes h valami sajátot használ.... ha meg nem hozták forgalomba hungarisztánban, akkor nincs rá magyar nyelv...Vidd be gongrádióval szembeni gsm boltba, (casablanca alatt)... őket tudom ajánlani, ha meg lehet csinálni akkor ők megtudják..
-
GrandeP
addikt
válasz
kalapos #36987 üzenetére
Rákerestem, de nem lettem okosabb.. milyen oprendszert használ?
Ha windows, akkor az esély meg van rá, de csak legálisan, 10 k körül, ami több mint amit ez ér, ha symbianos, akkor esélytelen, mert ennek nincs supportja, ha más, akkor nem tudom...
Amúgy hol vetted, Józsefvárosi piacon?
ui: amúgy meg angol lesz úgyis a világ nyelv, mivel elbukták a németek... szóval nem baj az, én is úgy használtam fél évig egy pda-t...
-
faragojof
őstag
válasz
kalapos #34419 üzenetére
Hmmm... Lehetett volna egy kicsit átlátszóbb az üzenet! De azért kösz!
George:
Alázógyík: Te csak ne egyél a pasztából mert csak szétkennéd, azt megint jönnél a hisztiddel: Jajj, jajj! Ez mindenhova szétkenődik
...
Steve te meg csak gondolkozzál... Ha nagyon felforrtak a tekervényeid akkor meg hűtsd magad valami pasztával.
faragojof: te meg eredj már dolgozni oszt csinálj valami előremutatót.
Phűűűű... ez a meleg...
-
faragojof
őstag
válasz
kalapos #31831 üzenetére
1990-94 között könyvet meg újságot árultam a Petőfi Sándor utcán, már akkor ott túrta a kukákat eldobott fagyik után kutatva nyáron. Úgyhogy még azt se lehet rámondani hogy gyerek. Kora meghatározhatatlan mint a legtöbb beteg agyú embernek, hisz nem nyomasztják őket a mindennapi problémák.
A video viszont szerintem se poénos, de nem állok neki leugatni azt aki föltette. Csak meg van róla a véleményem.
-
alázógyík
addikt
válasz
kalapos #29404 üzenetére
Ilyen lenne :
Lifeview analóg DVB-T PCI-express tuner + Low profile
Lifeview analóg TV tuner PCI-os.DVB-T digitális és analóg TV adás fogása.S-Video és kompozit video interfészen keresztül film felvétel illetve konzol kép felvétele.Digitális vagy analóg antenna bemenet.FM antenna bemenet.AV bemenet.Low profile kerettel is.
16.800.-http://www.kellytech.hu/termekek_elem.php?f=kategoria&which=8155
-
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest